Kumaha carana nyumputkeun bongbolongan kecap dina keyboard ios 8

ios 8 tips

Saran kecap keyboard sigana bakal aya gunana pikeun seueur pembaca urang. Nyatana, dinten-dinten ieu aranjeunna parantos protagonis dina blog urang tepat sabab ngungkabkeun a pilihan pikeun pindah tina aksara leutik ka aksara leutik kana kasenangan kecap. Nanging, sabab aya pangguna sagala rupi di dunya ios, aya anu kaganggu ku saran ieu anu urang tingali dina ios 8 kalayan sagala parobihanana. Sareng sapertos dina iPhone Aktualidad kami hoyong sadayana janten nyaman, kami bakal ngajelaskeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun sahingga aranjeunna leres-leres disumputkeun sareng lirén ngaganggu anjeun.

Léngkah-léngkah anu bakal urang tuturkeun salajengna pikeun nyumputkeun bongbolongan kecap dina kibor ios 8. Kalayan kecap séjén, sadaya léngkah ieu panginten moal aya artos deui nalika datangna versi sésana tina sistem operasi, sapertos anu kajantenan dina kasempetan anu sanés dina pembaruan ios sateuacanna. Kumaha waé ogé, sapertos ayeuna ios 8 mangrupikeun panungtung tina vérsi sareng ios 8.1 masih dina tahap béta na, éta anu kedah urang tetepkeun.

Salaku tambahan, teu aya catetan yén aranjeunna parantos kajantenan parobihan ageung pikeun hal keyboard di ios 8.1. Sanaos leres yén ieu tiasa robih dina betas OS salajengna, éta ogé leres yén kuring yakin yén Apple parantos ngalakukeun perobihan anu paling relevan dina hal ieu nalika diluncurkeun pikeun nampi kibor pihak katilu sareng ngamungkinkeun perbaikan sareng kustomisasi diluyukeun sareng pangguna. Janten pikeun bagian kuring, kuring ampir yakin yén anjeun bakal tiasa neraskeun nganggo naon anu bakal kami pintasikeun salajengna dina vérsi ieu. Upami henteu, urang bakal ngamutahirkeun tulisan éta.

Cabut saran kecap dina kibor dina ios 8

Pikeun miceun saran kecap dina kibor ios, urang mendakan dua kamungkinan, duanana leres-leres saderhana dilaksanakeun. Nanging, gumantung kana tingkat teu ngarareunah anu nyababkeun anjeun, langkung saé mutuskeun dina hiji atanapi anu sanés. Nyatana, anu munggaran anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun henteu ngaleungitkeunana, tapi ngiranganna kana bagian anu teu pati penting anu anjeun tiasa tampilkeun atanapi henteu sakumaha anu anjeun pikahoyong. Kadua langkung radikal, sareng ngajantenkeun sadaya tilas na ngaleungit dina keyboard anjeun.

Samentawis nyabut saran kecap

  • Saran kecap dina ios 8 tiasa dipiceun ku ngaklik teu henti dina palang saran kecap.
  • Teras, kedahna geser tanpa ngaleupaskeun turun.
  • Upami anjeun parantos ngalaksanakeun leres-leres, aranjeunna kedahna ngirangan kana jinis tab anu tiasa diposisikeun sapertos biasa nalika anjeun narik éta.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nyingkahan ningali kecap-kecap bongbolongan di handap, sareng buka waé nalika anjeun anggap pantes

Ngaleungitkeun saran kecap "salamina"

  • Akses panel Setélan dina ios 8
  • Teras dina tab Umum, pilih menu kibor
  • Sareng tepatna dina ieu anjeun ngagaduhan pilihan anu diaktipkeun anu ngajantenkeun bongbolongan kecap-kecap na muncul. Upami anjeun nganonaktipkeun keyboard prediktip, anjeun moal ningali deui

Tangtosna, upami anjeun hoyong aranjeunna némbongan deui dina sababaraha waktos, anjeun kedah ngalangkungan prosés ieu deui sareng dina hal éta ngamungkinkeun pilihan keyboard duga

Sakumaha anjeun tiasa tingali, lumayan saderhana gaduh keyboard anu langkung bersih sareng sakedik deui rohangan pikeun anu henteu pernah aranjeunna ngagunakeun prediksi naon sistem ngalakukeun ka aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    Wilujeng siang,

    Saur kuring langkung gampang pikeun mencét sareng nahan ikon pikeun ngarobih kibor, katingali tombol kanggo ngaktipkeun sareng mareuman saran.

  2.   SteveGods cenahna

    Leres Cristian! Abdi sumping nyarios anu sami ...
    Cristina, sapertos biasa, tulisan goréng, naséhat anu goréng.

  3.   Alex cenahna

    Abdi resep tulisan anjeun. Éta ngabantosan kuring pikeun terang hal-hal sakedik anu kuring henteu terang ngeunaan iPhone sareng IOS. Anggap halaman na gratis, sigana sapertos serangan anu teu konyol sareng sia-sia. Kuring henteu terang naha masalah anjeun, sacara umum, sareng halaman; atanapi khususna, ngalawan Cristina sapertos kitu.

    Bisi wae, tulisan na, ogé sésana anu aya dina halaman ieu sareng tulisan batur ngeunaan téknologi ayeuna sareng apel (sababaraha anu langkung saé sareng anu langkung parah, jelas), ngalayanan kuring pisan.

    Nuhun ogé ka anjeun Cristian, kuring henteu terang yén jalan pintas pikeun ngaktipkeun / mareuman prediksi éta.

    Salam,
    Alex

    1.    Cristian cenahna

      Wilujeng, muhun kuring ogé resep halaman anu kuring lebetkeun unggal dinten, sok aya anu matak.

  4.   Luis cenahna

    Naha anjeun terang kumaha nyumputkeun sawangan karakter dina ios 8