Kumaha cara uninstall ios 9

downgrade-ios9-ios84

Ieu patarosan anu anjeun sering naroskeun ka kami, tapi nyatana patarosan éta sanés anu leres. Sistem operasi henteu dicabut; hiji sistem operasi dirobih pikeun anu sanés boh ku cara ngamutahirkeun atanapi nurunkeun versi kana versi anu saencana. Upami anjeun parantos masang salah sahiji iOS 9 betas (katilu pikeun developer atanapi umum munggaran) sareng éta henteu tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun, anjeun tiasa ngaunduh kana ios 8.4 anu mangrupakeun vérsi anu masih ditandatanganan. Pikeun ieu anjeun kedah nuturkeun léngkah anu kuring nunjukkeun di handap ieu.

  1. Urang pareum iPhone / iPod atanapi iPad.
  2. Kami nyambungkeun kabel Kilat (anu 30-pin upami éta iPhone 4S atanapi sateuacanna sareng iPad 2) kana komputer.
  3. Kami pencét sareng tahan tombol mimitian tina alat kami.
  4. Ayeuna urang sambungkeun kabel kana iPhone / iPod atanapi iPad sareng urang ngantosan layar Sambungkeun kana iTunes (modeu pamulihan) nembongan.
  5. Dina iTunes jandéla bakal muncul anu bakal nginpokeun ka kami yén alatna gaduh masalah sareng kedah disimpen deui. Kami maén deui Malikeun.
  6. Dina jandéla salajengna, urang pencét dina Balikkeun sareng Apdet.
  7. Dina jandéla anu salajengna urang ketok handap.
  8. Ayeuna urang keuna kuring nampa sareng urang ngantosan prosés réngsé.

Anjeun kamungkinan gaduh cadangan ios 8.4 disimpen. Upami éta salinan anu anjeun minat pulih, nalika anjeun nyambungkeun iPhone / iPod atanapi iPad anu nembé disimpen kana iTunes pikeun pertama kalina, salinan ios 8.4 panganyarna bakal némbongan. Anjeun kedah milih salinan anu dipikahoyong sareng nampi. Alat anjeun bakal balik kana titik anu sami dimana anjeun ngagaduhan sateuacan masang iOS 9 béta.

Upami aya kamungkinan langka anu firmware teu tiasa didownload tina sérver Apple, Anjeun tiasa ogé mulangkeun ku cara ngaunduh .ipsw ti getios.com sareng, dina léngkah 5, pencét Mulangkeun nganggo tombol Shift (dina Windows) atanapi Alt (dina Mac) pikeun milih firmware anu diunduh. Sésana prosés bakal persis sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ieu cenahna

    Urang nyambung dua kali kana komputer? abdi henteu ngartos
    Punten marios tulisan sareng lereskeun
    hatur nuhun

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Ceci. Kadua kalina nyaéta ka iPhone. Nuhun peringatan sareng kuring bakal menerkeun éta ayeuna.

  2.   Jordi cenahna

    Di momen éta sampurna pikeun kuring dina iPhone 6 Plus

  3.   Padded cenahna

    Langkung gampang pikeun mencét shift + milari pembaruan, kami milih firmware, ironisna éta diénggalan janten 8.4 sareng kami henteu kaleungitan cadangan kami kusabab kami henteu tiasa nempatkeun hiji ti 9 dugi ka 8.4 sareng urang nyingkahan prosés sinkronisasi.

    1.    Albertomatado cenahna

      Teu aya nanaon ngeunaan éta. Ironisna kuring parantos nuturkeun metoda anjeun sareng kuring kedah balik deui ka ios9 sabab éta moal ngantep kuring cicing di ios 8.4 ngajaga sadayana sapertos ayeuna. Entong ngalakukeun éta kecuali upami anjeun badé nyéépkeun tuang siang sadayana.

      1.    digulung cenahna

        Éta dianggo pisan pikeun kuring 😉

  4.   Franzuelo cenahna

    Kuring masang béta umum ios 9 ngan ukur pikeun ningali kumaha héjo atanapi tempo sistem operasi iPhone hareup urang, tapi kejutan kuring parantos dimodalan ningali kumaha stabilna béta ieu…. Kuring resep pisan anu kuring ngantepkeun dipasang sabab pikeun kuring éta hanca fungsina lengkep.
    Hiji-hijina kakurangan anu kuring ningali nyaéta sababaraha kasalahan dina transisi muka aplikasi sareng éta henteu teras-terasan.
    Di sisi anu sanés kuring hoyong masihan koméntar yén kuring maca yén batréna ngapung nganggo béta ieu sareng kuring (kalayan pangalaman pribadi kuring) nolak éta. Éta langkung lami tibatan sateuacan. Kuring parantos ngagunakeun telepon ti jam 9 énjing sareng ayeuna (20:52 pm) batréna kénca 73%. Pamakéan kuring cukup sengit tapi kuring ngan ukur nyerahkeun kana ngagunakeun whatsapp sareng jaringan sosial.
    Kuring miharep pesen kuring mangpaat pikeun hal.
    Salam iphoneros.

  5.   Agostinho cenahna

    Abdi resep pisan iOS 9 Kuring parantos nginstal iOS 9 beta 1 sareng nalika pembaruanna kaluar, pasang tina iPad Air 2 kuring resep !!!!

  6.   Carlos Mario Ropero cenahna

    Dianggo langkung saé sareng Windows! Kuring nyobian nganggo mac sareng henteu tiasa ...

    1.    djáffard cenahna

      Kuring masangna nganggo mac, unduh file nganggo tombol (alt), milari pembaruan wn iTunes, éta parantos diupdate, gampang, jalanna saé pisan!

  7.   Ignacio cenahna

    Kuring gaduh iOS 9 sareng abdi hoyong uih deui ka 8.4 tapi cadangan terakhir abdi aya dina ios9 ... Naha leres dianggo pikeun ngarobih info.plist? Dina situs alternatip aranjeunna nyarios leres sareng anu sanés henteu ... Kumaha saur anjeun?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai Ignacio. Jujur, kuring henteu acan nyobian, éta payun. Pokokna, pikirkeun, paling, anjeun ngan ukur bakal nyéépkeun waktos anjeun. Hayu atuh ngajelaskeun: upami anjeun ngarobih sareng éta masihan anjeun masalah, anjeun tiasa teras-teras malikkeun deui.

      Hiji salam.

      1.    Ignacio cenahna

        Maksadna mulangkeun sareng pasang deui ios9? Pablo. Atanapi sakumaha?

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          Halo deui. Maksad abdi, anjeun tiasa ngédit file anu anjeun sebutkan sareng cobian kéngingkeun salinan na deui. Dina kasus anu paling parah, anu mana éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun tiasa mulangkeun sareng anjeun ngan ukur bakal nyéépkeun waktos anjeun. Anu bakal kuring lakukeun nyaéta ngédit file sareng nyobian. Upami sadayana saé, kuring parantos ngagaduhan. Upami kuring mendakan masalah serius, maka kuring ngareset tina 0.

          1.    Ignacio cenahna

            Halo! Nya kumaha saur anjeun? Kuring parantos ngalakukeun sareng éta henteu jalan ... Janten teu aya anu mulang ... Kuring kedah cicing di ios9 béta publik ... Sanaos ayeuna éta jalan langkung saé ... iOS 9 asa langkung stabil tibatan anu munggaran

  8.   Rafa cenahna

    panon! sareng pembaruan iPhone ka ios 9 upami anjeun ngagaduhan iTunes versi 11.4 dina komputer anjeun sareng anjeun henteu tiasa masang vérsi anu salajengna. Versi iTunes ieu bakal masang ios 9 dina iPhone anjeun tanpa masalah, tapi TANPA PERHATOSAN yén, sakali dipasang, anjeun moal tiasa nyambung deui kana iTunes sabab meryogikeun vérsi anu langkung ayeuna.
    Éta parantos kajantenan kuring sareng iPhone 4s kuring sareng kuring henteu terang kumaha kuring bakal tiasa balik deui ka ios 8. Kuring parantos nyobian léngkah-léngkah anu dituduhkeun tapi henteu aya gunana sabab iPhone kuring henteu tiasa nyambung deui sareng vérsi iTunes kuring. : atanapi (

  9.   diegoduran cenahna

    rerencangan kuring peryogi sakedik bantosan, kuring ngapdét 4an tapi éta ngadorong pisan, sareng kuring hoyong balikkeun ka 7,2 anu tiasa ngabantosan abdi

  10.   Chevy cenahna

    halo
    Kuring ngalakukeun pembaruan ku OTA sareng kuring tiasa nganggo IOS kuring sapoé satengah. Saatos éta parantos digoréng sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun nanaon anu disarankeun sabab kuring ngan ukur tiasa ngahurungkeun sareng mareuman layar sabab kuring henteu tiasa masihan "RESTART" ogé. Sareng ayeuna kuring henteu acan mendakan jalan kaluarna.