Kumaha carana gaduh PiP dina YouTube tanpa mayar Premium (sareng tanpa iklan)

Urang némbongkeun Anjeun kumaha anjeun bisa ngarasakeun YouTube bébas iklan, kalayan pungsi Picture in Picture (PiP) diaktipkeun komo muterkeun eusi jeung alat dikonci, sareng sadaya ieu tanpa kedah mayar YouTube Premium.

Pikeun muka konci sadaya pungsi anu kami parantos nunjukkeun sateuacanna, anjeun kedah gaduh langganan YouTube Premium. Nanging, hatur nuhun kana ekstensi pikeun Safari urang tiasa ngaraosan fitur Premium ieu tanpa kedah mayar biaya bulanan ka YouTube. Aplikasina disebut "Cuka" sareng sayogi pikeun iPhone, iPad sareng Mac. Hargana ‚ā¨ 1,99 sareng anjeun ngan ukur kedah mayar sakali, euweuh purchases terpadu, sarta kalawan ngan hiji mayar anjeun bakal muka konci eta pikeun sakab√©h alat Anjeun. Sakali dipasang, anjeun kedah ngaktipkeun ekstensi dina Safari, sakumaha anu kuring nunjukkeun anjeun dina pid√©o, sareng anjeun bakal tiasa ngagunakeun fitur-fitur ieu anu dipikahoyong ku seueur.

Cuka - Tube Cleaner (Tumbu AppStore)
Cuka - Tube Cleaner1,99 ‚ā¨

Sanajan kitu, aya sababaraha n√©gatip. Anu kahiji nya√©ta ngagunakeun fungsi ieu urang kudu salawasna ngakses YouTube ngaliwatan Safari. Salaku ekstensi pikeun browser Apple, parobahanana henteu dilarapkeun ka aplikasi YouTube pikeun ios. √Čta mangrupikeun harga anu kedah dibayar, tapi kuring yakin y√©n pikeun seueur √©ta bakal langkung seueur ngimbangan pikeun tiasa nikmati fitur premium ieu. The aral s√©j√©n nya√©ta y√©n anjeun moal bisa ma√©nkeun eusi 4K, √©ta bakal dugi ka 1080p on duanana iPhone jeung iPad jeung Mac.. Pikeun maran√©hanana anu ngagunakeun telepon Apple moal kasulitan utama, tapi dina iPad jeung Mac. layar eta bisa jadi hal leuwih bangor.

Dina pidéo di luhur tulisan anjeun bakal mendakan detil ngeunaan cara ngaktipkeun ekstensi dina ios sareng iPadOS, salian ti macOS, sareng kumaha jalanna dina alat Apple anu béda, ku kituna kuring ajak anjeun ningali sacara rinci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Ostras luis, pikeun digawé anjeun kudu masihan eta aksés ka kecap akses, nomer telepon jeung kartu kiridit ... Jigana ieu titik nu kudu nyebut, loba urang percanten pamadegan anjeun.

    1.    louis padilla cenahna

      Sadaya ekstensi tiasa dianggo sapertos kieu, éta mangrupikeun peringatan yén pamekar ngawadul sabab pikasieuneun. Tingali kana tulisan ieu, éta ngajelaskeun seueur hal.

      https://lapcatsoftware.com/articles/security-safari-extensions.html