Kumaha kéngingkeun manual pangguna Apple Watch

 

pamaké-manual-banding-nonton

Manual pangguna Apple Watch resmi ayeuna sayogi pikeun diunduh ti toko e-book Apple, iBooks. Buku éléktronik ieu, gratis pikeun diunduh pikeun saha waé, gaduh eusi anu sami sareng vérsi online na, anu diterbitkeun kamari dina halaman wéb na, tapi dioptimalkeun pikeun ditingali dina aplikasi iBooks iPhone, iPod touch, iPad sareng Mac.

Dina iklan pikeun manual ieu urang tiasa maca di gigireunna: "Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Apple Watch sareng aplikasi Apple Watch kanggo iPhone." Ogé baca: "Anggo pituduh ieu pikeun diajar ngeunaan sagala hal anu tiasa dilakukeun ku Apple Watch sareng kumaha ngalaksanakeunana. Ieu pitunjuk pasti pikeun nguntungkeun tina Apple Watch anyar anjeun, anu didamel langsung ku Apple ".

Anjeun tiasa ningali sorangan, manual pangguna nutupan duanana fitur Apple Watch dina perangkat keras sareng parangkat lunak sareng pinuh ku penjelasan ngeunaan cara ngalakukeun hal-hal, trik sareng jalan pintas sanés pikeun ngalaksanakeun anu sanés.

Dina bagian anu ngajelaskeun léngkah munggaran, anjeun kéngingkeun sawangan lengkep ngeunaan Apple Watch. Éta kalebet pitunjuk pikeun masangkeun alat sareng iPhone urang, ogé léngkah anu kedah urang laksanakeun pikeun ngonpigurasikeun parameter dasar atanapi ngirim pesen.

Bagéan séjén tina manual ieu, bagian anu ngajelaskeun "dasar-dasarna", ngajarkeun urang kumaha nanganan fitur anu bakal paling sering dianggo. Samentawis éta, bagian sanés nawiskeun kamampuan ciri anu langkung spésifik atanapi anu peryogi konfigurasi khusus pikeun engké dianggo normal. Éta mangrupikeun setting kana béwara, glances, fitness sareng Kaséhatan ...

Upami urang henteu kersa nganggo pituduh ieu dina bentuk buku éléktronik anu tiasa diunduh gratis, urang ogé tiasa ngalaksanakeunnana ngalangkungan wéb, sapertos anu parantos disebatkeun tadi. Dina halaman wéb Apple Watch kami gaduh manual anu lengkep, kalayan sadaya eusi buku éléktronik ieu anu kami bahas sareng anu ogé adaptasi sareng layar alat anu kami akséskeun.

Pikeun anjeun anu mikir langkung saé pikeun nganjang manual online tibatan ngunduh e-book, tong hariwang. Apple ngadamel pembaruan kontinyu dina versi buku éléktronik, ku sabab éta, éta moal pernah tinggaleun jaman sareng bakal salawasna janten sumber pangetahuan anu dipercaya dina panggunaan sareng manajemén Apple Watch anyar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.