Kumaha kéngingkeun bulan gratis Apple Music ngalangkungan Shazam

Apple Music sareng Shazam

Natal ogé asalna di aplikasi ti Apple. Unggal taun Apple Music nawiskeun bulan langganan gratis ngalangkungan kolaborasi aplikasi Shazam. Promosi ieu ngamungkinkeun para pangguna mésér bulan gratis salaku "percobaan" atanapi "kompensasi" pikeun ngagunakeun aplikasi pangenal musik. Ieu teu eureun jadi cara pikeun ngamajukeun pamakéan duanana jasa kalawan tujuan pikeun ngaronjatkeun palanggan Apple Music sanggeus periode sidang réngsé. Nepi ka lima bulan gratis bisa dihontal dumasar kana partisipasi dina promosi saméméhna

Apple Music sareng Shazam

Cara pikeun meunangkeun bulan gratis Apple Music dina Shazam

Cara panggampangna pikeun ngaksés promosi nyaéta ngundeur aplikasi Shazam di terminal urang. Jang ngalampahkeun kitu, ngan pencét dina handap link, atawa klik dina ikon aplikasi di handap artikel ieu. Sakali kami ngagaduhan aplikasi anu diunduh, urang bakal ningali spanduk énggal dimana anjeun bakal ningali: «Waktos kawates. Meunang nepi ka 5 bulan Apple Music haratis ».

Sakali di jero, Shazam bakal nganalisis akun Apple ID urang pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan sajarah urang dina Apple Music. Nyaéta, upami urang kantos mésér langganan, sabaraha promosi jinis ieu anu urang gabung, jsb. Ku kituna urang tiasa angkat ti dua bulan gratis, bisi geus diusahakeun jasa dina kasempetan séjén, dugi lima bulan gratis upami urang henteu acan nyobian alatna.

Lamun ngakses aplikasi urang teu bisa ningali spanduk: ulah salempang. Aya alternatif béda. Salah sahijina nyaéta pencét di handap link atawa néwak QR tina gambar nu huluna ieu bagian tina artikel. Dina waktos éta, aplikasi Shazam bakal dibuka sareng kami bakal ngaksés promosina sami sareng ku ngaklik spanduk anu kalebet dina aplikasi éta sorangan.

Lamun urang pencét dina «meunang» promosi bakal Aplikasi Apple Music bakal dibuka sareng ringkesan hasil panawaran kami bakal ditingalikeun. Di handap anjeun ningali conto kuring. Dina kasus kuring, kuring parantos ngaksés promosi anu sami janten kuring ditawaran waktos percobaan dua bulan gratis saatos éta 9,99 euro bakal mimiti ditagihkeun, biaya bulanan pikeun versi normal Apple Music.

Pikeun pangguna anu parantos gaduh langganan aktip dina Apple Music, aranjeunna tiasa ngalaksanakeun prosés anu sami sareng sasih saluyu anu mayar kanggo jasa éta bakal dikirangan. Nyaéta, aranjeunna bakal gaduh dua bulan tanpa ditagihkeun biaya supados janten "kado" Natal. Anjeun kedah ati-ati upami anjeun ngan ukur hoyong ngamangpaatkeun promosi ti Sanggeus ahir periode "sidang", fee bakal otomatis ditagihkeun. Upami anjeun hoyong ngaraosan promosi, kuring bakal nyarankeun nyetél alarm dinten sateuacan pamayaran dilakukeun pikeun ngabatalkeun promosi.

Hiji hubungan ngajalin antara duanana jasa

Shazam ngaidentipikasi lagu naon waé dina sababaraha detik. Panggihan seniman, lirik, video sareng daptar puter, sadayana gratis. Langkung ti XNUMX milyar pamasangan dugi ka ayeuna.

Shazam mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo pikeun mikawanoh musik sacara langsung. Mékanismena saderhana sapertos ngantepkeun aplikasi "ngadangukeun" sababaraha detik pikeun ngaksés nami, artis sareng albeum lagu anu urang dengekeun. Salaku tambahan, integrasi lagu sareng platform musik streaming diidinan tiasa ngaksés éta kalayan gampang.

Saatos Apple mésér Shazam sababaraha taun ka pengker, fitur ieu terpadu kana ios. Mimiti ngaliwatan paréntah di Siri. Saterusna, éta diwenangkeun datangna potong kompas ka peran Shazam ngaliwatan Control Center. Ku cara kieu, ngaksés palayanan éta saderhana sapertos ngucapkeun Siri atanapi swiping pikeun ngaksés pusat kontrol.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara muka tautan Spotify dina Apple Music (sabalikna) sareng MusicMatch
Apple Music mangrupikeun layanan streaming anu ngamungkinkeun anjeun ngadangukeun langkung ti 90 juta lagu. Saolah-olah éta henteu cekap, anjeun tiasa ngaunduh lagu sareng ngadangukeunana sacara offline, turutan lirik lagu sacara real waktos, maénkeun musik dina sadaya alat anjeun, mendakan warta anu cocog sareng karesep anjeun sareng leungit dina daptar anu dipilih ku éditor kami, diantarana. Sareng anjeun gaduh eusi asli sareng ekslusif.

Apple Music nyaéta jasa streaming musik tina apel badag. Kalayan ampir 70 juta palanggan aktip masih jauh ti leuwih ti 165 juta nu Spotify boga leuwih ti 360 juta pamaké aktip. Tapi sanajan kitu, pamaké tetep dina Apple Music leuwih satia ka platform jeung ngamangpaatkeun jenis ieu nawaran éta Shazam jeung Apple aranjeunna nyayogikeun pikeun pangguna dina acara khusus sapertos datangna Natal. Ieu jenis inisiatif anu dipikaresep pikeun ngahontal embed rasa milik Apple Music tina pangguna anu ngalanggan sareng nyababkeun perhatian jalma anu ragu naha mayar langganan atanapi henteu.

Shazam (Tautan AppStore)
Shazambebas
Musik (Tumbu AppStore)
musikbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vladimir cenahna

    Teu di cet. Kuring sok katarik kana topik pidéo sareng lirik, tapi kuring henteu mendakan musik énggal sareng di luhur sadayana, éta "ngadamel ulang" perpustakaan musik kuring. Atawa rada, Kuring "shred" eta. Sagalana kuring kungsi di iTunes tungtungna ngarobah panutup, teu recognizing Siri, atawa malah teu ngidinan kuring ngadangukeun / ngundeur éta dina telepon abdi.

    A rusuh mindless. Kuring resep layanan nu teu cannibalize perpustakaan musik nu Kuring geus miara keur taun.

  2.   vuztin cenahna

    Ngan pikeun langganan anyar ...
    Upami anjeun parantos mayar (sakumaha kasus kuring) éta henteu tiasa dianggo.