Kumaha carana masang ekstensi Shazam anyar dina Google Chrome

Téknologi kamajuan dina léngkah raksasa. Salah sahiji jasa hébat ayeuna sadia pikeun pangakuan musik nyaeta Shazam tanpa ragu. Saatos ngagaleuh ku Apple di 2017, éta parantos diintegrasikeun kana sadaya produk Big Apple ngalangkungan elemen dina sistem operasi sorangan atanapi ngalangkungan Siri. Kanyataanna, ayeuna Shazam ngajadikeun kabisat ka Google Chrome ngaliwatan hiji extension nu pisan gampang masang sarta ngagunakeun. Ayeuna saha waé pangguna anu hoyong mendakan naon anu dimaénkeun dina browser Google nyalira tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan Shazam sareng ekstensi anu kami ajar anjeun dianggo saatos luncat.

Shazam integrates kana Google Chrome ngaliwatan hiji extension

Naha anjeun hoyong terang lagu naon anu dimaénkeun dina pidéo YouTube atanapi pilem Netflix éta, dina campuran SoundCloud anu anjeun dangukeun atanapi dina kaulinan vidéo anu anjeun nembé mendakan dina Twitch? Unduh sareng pasang ekstensi browser Shazam pikeun milarian dina hiji klik. Panggihan seniman, lirik sareng video gratis. Shazam ngaidentipikasi hiji miliar lagu unggal bulan.

Shazam mangrupikeun salah sahiji kabutuhan anu anjeun kedah gaduh dina alat anjeun. Hatur nuhun kana integrasi sareng Siri atanapi Pusat Kontrol dina ios, henteu kedah dipasang dina bentuk aplikasi dina alat Apple. Nanging, dina sadaya anu sanés, éta mangrupikeun aplikasi anu penting pikeun ngadeteksi lagu naon anu diputer di sabudeureun urang sarta yén maranéhna boga kami di patojaiah uninga ngaran maranéhanana sarta artis anu interprets aranjeunna.

Apple Music sareng Shazam
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha kéngingkeun bulan gratis Apple Music ngalangkungan Shazam

Pamakéanna saderhana sapertos mencét tombol sareng ngantepkeun aplikasi ngadangukeun dugi ka tungtungna nawiskeun hasilna. Laju hasil anu kapanggih nyaéta pikaheraneun sareng pangkalan data terus diropéa unggal dinten kalayan rébuan lagu énggal. Kanyataanna, Pangrojong Shazam dina alat anu béda sacara global lega pisan:

  • ios
  • macOS
  • Android
  • Snapchat
  • watchos
  • Android Wear

Apple hoyong ngadamel kabisat kana panyungsi wéb nyiptakeun ekstensi Shazam khusus pikeun Google Chrome, Kalayan mana sadaya pangguna macOS, Windows atanapi Linux tiasa ngaksés jasa éta gancang sareng dina cara anu henteu ngaganggu. Kami nyarioskeun ka anjeun kumaha masang sareng ngagunakeunana.

Kumaha ngakuan lagu sareng Shazam ku cara masang ekstensi

Hal kahiji jeung foremost, tangtosna, nyaeta gaduh Google Chrome dina komputer Anjeun. Pikeun ieu anjeun tiasa ngalakukeun ku cara nuliskeun éta ramatloka resmi browser tur masang eta gampang dina ngan sababaraha léngkah. Lengkah saterusna nyaéta pikeun ngaksés halaman wéb resmi ngahadean jeung pular ngeunaan Pasang. Saatos dipasang, dina bar navigasi urang tiasa nyetél ikon Shazam ku ngaklik ikon pushpin.

Ti moment anu urang bakal boga potong kompas ka Shazam tina bar navigasi nu bakal ngidinan pikeun ngajalankeun layanan. Pikeun ngaluncurkeun aplikasi éta penting manggihan kami dina tab mana lagu keur diputer. Dina waktos éta, urang bakal ngaklik ikon Shazam sareng menu kontekstual bakal ditingalikeun tina ikon jasa. Kami bakal ngantunkeun sababaraha detik sareng hasil pamilarian bakal ditingalikeun sareng artis sareng lagu anu nuju diputer.

Lamun urang klik eta, Kami ngaksés halaman wéb Shazam kalayan hasil déngékeun anu dilakukeun. Urang tiasa ngadangukeun lagu lengkep dina Apple Music upami urang lebet sareng gaduh langganan aktip kana layanan musik streaming Apple. Salaku tambahan, urang tiasa mariksa lirik lagu, milarian lagu populér ku artis, ngabagi lagu sareng bahkan nambihan kana daptar puter Apple Music anjeun.

Nyiptakeun ekstensi Shazam pikeun Google Chrome masih mangrupikeun léngkah sanés dina perluasan jasa anu janten a kudu dina alat seueur pangguna. Sanajan kitu, aya loba pamaké anu geus humandeuar ngeunaan malfungsi extension nu. Kamungkinan Apple bakal ngamutahirkeun dina sababaraha dinten ka hareup sareng ieu ngan ukur versi sateuacan pengumuman resmi ti saprak éta. extension teu ngumumkeun dina ramatloka resmi Shazam sanajan maranehna numbu ka toko extension Google Chrome.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.