Kumaha carana masang ios 8.4 dina alat anjeun

ios-8-4

Apple ngaluarkeun iOS 8.4.1 sababaraha jam ka pengker, kalayan paningkatan pikeun Apple Music, tapi ku kakurangan éta ngaleungitkeun kerentanan anu ngamungkinkeun vérsi sateuacana janten Jailbroken nganggo TaiG. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun ngapdet kana ios 8.4.1 anjeun moal tiasa Jailbreak, sahenteuna pikeun ayeuna. Tapi masih aya kamungkinan pikeun masang vérsi sateuacana, iOS 8.4, anu rentan ka Jailbreak. Éta bakal pikeun waktos anu pondok, dugi ka Apple lirén nandatanganan vérsi éta, janten anjeun kedah buru-buru. Kami masihan anjeun pitunjuk ngeunaan cara ngalaksanakeunana, kalebet tautan unduhan.

Unduh firmware anu cocog

Ieu mangrupikeun hal anu munggaran anu anjeun kedah tiasa pasang ios 8.4. Dihandap ieu anjeun ngagaduhan tautan, anjeun kedah milih anu saluyu sareng alat anjeun.

Pasangna ngalangkungan iTunes

Balikkeun-iTunes

Kami parantos gaduh firmware kami diunduh kana komputer kami, sareng ayeuna kami kedah nyambungkeun alat kami sareng muka iTunes. Upami urang ngencét tombol Mulangkeun iPhone, éta bakal masang versi pangénggalna, sareng éta anu urang hoyong hindarkeun, janten urang kedah pencét tombol Mulangkeun iPhone bari tetep pMencet tombol Alt (Mac OS X) atanapi Shift (Windows) dina keyboard. Jandéla teras bakal kabuka dimana urang kedah milih file ipsw anu kakarék diunduh sareng prosés na bakal dimimitian. Émut yén upami anjeun "Milarian iPhone-na" diaktipkeun, anjeun kedah mareumanana pikeun mulangkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego Armando cenahna

    Hatur nuhun pisan!