Ayeuna enya, kumaha carana masang ios 8 dina iPhone anjeun nalika éta sayogi

Kumaha masang ios 8

Saatos tumut kana akun sababaraha tinimbangan awal anu tiasa ngabantosan urang ngémutan deui naha bakal luncat kana vérsi mimiti ios 8 atanapi ngantosan, ayeuna giliran tutorial pikeun masang ios 8 pas éta sayogi. Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun valid pikeun naon waé alat ios, naha éta iPhone, iPad atanapi iPod Touch.

Hal ieu penting pisan nuturkeun léngkah ieu dina urutan anu leres sareng henteu lepat salah sahijina, ngan éta bakal nyingkahan panangan urang dina sirah urang sateuacan aya masalah anu teu mungkin atanapi teu dihaja nalika dipasang, hal anu biasa pisan dina jam-jam munggaran di mana aya longsoran pembaruan di sakumna dunya sareng server Apple jenuh, nyegah aktivasina akhir alat sareng séri kasalahan anu sanés dilereskeun saatos sababaraha jam.

Cadangan nganggo iCloud

Pikeun sadaya ieu, hal anu pangpayunna anu kedah urang lakukeun sateuacan masang ios 8 nyaéta salinan cadangan, boh ngalangkungan iTunes atanapi nganggo iCloud tapi ngalakukeun éta. Éta mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun mulangkeun alat anjeun sareng ngantepkeun sapertos anu anjeun gaduh, upami sanésna, anjeun tiasa kaleungitan barang sapertos jalan, poto, kontak, pesen, jst.

Upami urang parantos ngadamel cadangan alat kami, ayeuna giliran install ios 8 Sareng pikeun ieu, urang tiasa ngalakukeun éta dina sababaraha cara: ngamutahirkeun ti ios 7 dugi ka ios 8 kalayan sadaya data sareng aplikasi kami dipasang atanapi, upami anjeun hoyong hindari nyeret kamungkinan kasalahan, ngalakukeun restorasi anu bersih.

Pasang ios 8 nganggo iTunes

Hal anu paling disarankan pikeun kasus ieu, sanaos sigana henteu diperyogikeun, nyaéta milih pikeun restorasi bersih. Ieu ngandung harti yén kami moal mulangkeun cadangan anu parantos kami damel sateuacana, éta bakal nyandak urang sakedik deui pikeun ngantepkeun alat sakumaha anu urang kagungan tapi kami bakal ngamimitian ti mimiti sareng kamungkinan nyeret kasalahan anu urang gaduh sareng ios 7 ngaleungit lengkep . Bisi wae, naha anjeun bersih-bersihkeun atanapi henteu, anjeun tiasa nganggo iTunes kanggo éta sareng nyandak kaputusan nalika prosés instalasi ios 8 parantos réngsé.

Balikkeun iPhone tina ios 7

Sateuacan malikkeun alat anjeun, hal anu mimiti anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nonaktipkeun pungsi "Milarian iPhone abdi", anjeun terang, metode panyalindungan anu dianggo ku Apple pikeun nyegah yén upami aya maling, batur tiasa pormat terminal sareng aktipkeun siga anu henteu aya kajadian. Pikeun nganonaktipkeun fitur ieu urang kedah buka menu Setélan> iCloud> Milarian iPhone abdi. Teras, aranjeunna bakal naros ka kami kecap akses tina ID Apple anu aya hubunganana sareng terminal.

iPhone ditumpurkeun

 

Ayeuna enya, urang tiasa balik deui ka iTunes sareng teraskeun deui sareng engké pamasangan ios 8. Anjeun ngan kedah pencét dina Anyarkeun atanapi Malikkeun tombol iPhone gumantung kana naha urang hoyong ngajaga data kami atanapi ngalakukeun restorasi bersih anu parantos kami mairan sateuacanna.

Pasang ios 8

Dina acara anu urang gaduh diunduh firmware kana komputer urang sacara manual ngalangkungan tautan unduh langsung na, urang kedah mencét tombol dina keyboard urang anu gumantung naha urang nganggo Windows atanapi Mac, éta bakal hiji atanapi anu sanés. Dina kasus Windows, urang kedah nahan tombol Shift (Shift) sateuacan mencét tombol Restore sareng upami urang nganggo Mac, konci éta kanggo mencét janten konci Alt.

Upami sadayana parantos lancar, jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang pilih rute na di mana mangrupikeun vérsi akhir tina ios 8 anu parantos kami unduh. Urang ngan ukur kedah milih éta sareng ngantepkeun prosés na réngsé.

Pasang ios 8 ngalangkungan OTA

iOS 8 ngalangkungan OTA

Sakumaha parantos lami pikeun adat, urang ogé tiasa perbarui alat kami ka ios 8 ngalangkungan OTA. Pikeun ieu urang kedah buka menu Setélan> Umum> Pembaruan parangkat lunak.

Metoda ieu langkung gancang tibatan nganggo iTunes tapi ngagaduhan kakurangan, urang peryogi rohangan ageung dina iPhone atanapi iPad urang. Ieu mangrupikeun pembaruan utama janten sistem operasi bakal seueur pisan. Kusabab ieu, kuring nyarankeun anjeun gaduh sahenteuna 2GB mémori gratis, sosok anu tiasa langkung luhur tapi ieu mangrupikeun dugi ka ios 8 sacara resmi dileupaskeun, urang moal tiasa terang.

Dina kasimpulan, pikeun masang ios 8 urang kedah:

  1. Ngadamel cadangan nganggo iTunes atanapi iCloud
  2. Nonaktipkeun pungsi "Milarian iPhone abdi"
  3. Ngamutahirkeun ka ios 8 ngalangkungan OTA atanapi ngalangkungan iTunes, sanaos upami urang hoyong ngahindaran kasalahan sered, urang tiasa ngalakukeun restorasi bersih tina iTunes.

Sakumaha anjeun ningali, install ios 8 Nalika sayogi éta bakal janten tugas anu langsung sareng ayeuna urang terang léngkah-léngkah pikeun dituturkeun, urang tiasa siap-siap sadayana nalika waktuna sumping sareng hindari kamunduran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carsan073 cenahna

    Sareng iraha ios 8 siap?

    1.    Nacho cenahna

      Meureun isukan atanapi dina tujuh dinten atanapi langkung. Tanggal panungtung bakal diumumkeun nalika intina. Salam!

  2.   Frank Duran cenahna

    hatur nuhun kana penjelasanana .... tapi sapertos ramon garcia ngajelaskeun lagu-lagu sareng suku, naha diperyogikeun?

    1.    Nacho cenahna

      Leres, leres-leres. Kalayan kanyataan yén ngan aya hiji jalma anu pos ieu tiasa dianggo, kuring wareg, kuring di dieu pikeun ngabantosan sareng ngawartosan sabisa-bisa kuring sareng anu kuring coba lakukeun, duanana pikeun anu paling berpengalaman sareng anu pendatang. Aya rohangan pikeun sadayana didieu.

      Henteu sadaya jelema terang kumaha ngapdet ka ios 8, atanapi cara anu pangsaéna pikeun ngalaksanakeunana. Anu kuring henteu ngartos nyaéta kersa ngritik, mairan négatip atanapi nyarios yén tutorialna henteu masuk akal, henteu kapake, teu perlu, jsb.

  3.   Joan cenahna

    Sareng Cydia pikeun ios 8? Naha anjeun terang naon? Hatur nuhun

    1.    Nacho cenahna

      Pangu anu sami tiasa jailbreak ios 8 nalika kaluarna tapi urang kedah ngantosan, pas vérsi akhir sayogi, éta pasti bakal mupus mamang éta

  4.   asinan cenahna

    léngkah pikeun nuturkeun gampang pisan, sambungkeun hiji tungtung kabel kana komputer sareng anu séjén kana telepon
    buka iTunes sareng pasihan apdet
    ahir
    Upami anjeun henteu gaduh komputer maka buka setélan sareng apdet
    akhir XD datang pikeun nyiptakeun tulisan pikeun éta

  5.   Adrian cenahna

    Nya, sanaos sigana konyol upami anjeun datang nyéred kasalahan ti ios 7 upami anjeun ngapdet tanpa langkung anjeun bakal nyeret, ngan henteu sadayana jalma sakumaha pinter sareng terang kumaha carana ngadamel pamasangan anu bersih ti mimiti sapertos peggy anjeun.

  6.   Emilio cenahna

    Nuhun, Nacho.
    Abdi peryogi Ramón García pikeun ngajelaskeun ka kuring unggal taun kumaha jalanna lagu.
    Hanjakalna, kuring henteu ngagaduhan kado hikmah. Sok aya saurang anu saluhureun atra.
    Hatur nuhun pikeun tutorial na. Upami kuring henteu maca éta, kuring panginten tiasa langsung ngapdet sareng upami kuring salah, kuring bakal nempatkeun leungeun kana sirah. Éta naon anu kedah dilakukeun ku pangguna Apple anyar.
    Nuhun sakali deui.

  7.   Fernando Olmeda cenahna

    Halo, kuring nembé mésér iPhone nembé 4 bulan ka pengker sareng kuring hoyong terang sakedik upami pikeun ngapdet ka iOS 8 saé waé pikeun ngalakukeunana, saurna parantos nyalin salinan sindangan sareng parantos leres-leres mulihkeun iPhone teras ngenalkeun iOS8 atanapi kumaha.
    Hapunten kabodoan kuring tapi ieu pertama kalina nganggo iPhone.

    hatur nuhun

    1.    Nacho cenahna

      Sakumaha anjeun nyarioskeun éta cara anu leres pikeun nuturkeun. Salam!

      1.    Caro cenahna

        Halo Nacho !! Kami pendatang di dieu sareng kuring parantos ningali yén anjeun cukup terang. Dinten ieu kuring ngapdét iPhone 4s ios 8 tapi kusabab kuring henteu pati téhnologis kuring henteu terang yén kuring kedah mareuman sababaraha Aplikasi sateuacan na nalika telepon sél nampi kuring pikeun ngapdet deui. Intina nya éta nyandak waktos sareng éta laun tapi sadayana saé, dugi dumadakan janten hideung kuring henteu ngaréaksikeun deui, apel na malah henteu némbongan. Nalika aranjeunna nyauran kuring éta disada sareng upami aya pesen, béja na disada. Tapi teu aya anu kaluar dina layar, éta ngan ukur hideung. Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan pisan !!! Salam

  8.   AlonsoK cenahna

    Naon sampah tina POST ... Pokokna kuring ngan ukur ngarep yén ios8 sanés sarimbag sapertos iOS7 anu aya kaitanana sareng kinerja, kuring terang yén panganteur na menjijikeun tapi sahenteuna kuring miharep éta henteu diprogram janten lambat dina terminal salain ti iPhone5S .

  9.   tagihan cenahna

    Tingali, upami kuring ngamimitian ios8 ti mimiti, kuring bakal kaleungitan sagala kamajuan dina gim sareng setélan tina aplikasi, leres? Hatur nuhun

  10.   luis cenahna

    mamang alit Kuring parantos ngaluarkeun iphone 4s ku turbosim kuring tiasa nganggo turbo anu sami sareng ios8 hatur nuhun

  11.   SantyOky cenahna

    Endah yén aya jalma anu ngalaman masalah dina nulis koméntar ngritik tutorial sapertos kieu. Upami tingkat anjeun dilangkungan naon anu dijelaskeun dina éta sareng anjeun terang pisan kumaha cara masang vérsi OS anu anyar, naha anjeun ngalebetkeun pos na? Posna saé sareng pastina ngabantosan langkung ti hiji.

  12.   Kiara cenahna

    Sadayana anu jelas, éta henteu kedah dipikaterang ku sadayana jalma, sareng bantosan sok ngaapresiasi, luminaries tiasa ngabantosan naha éta leungit, atanapi ngan saukur henteu maca éta.
    Hatur nuhun pikeun padamelan anjeun anu saé Nacho.

  13.   Luis Sanchez cenahna

    Hai Nacho, sigana tulisan anjeun saé pisan! Tapi kuring gaduh mamang, kuring badé ngalakukeun AKSI ios8 sareng henteu nyéred kasalahan ios7, patarosan na nyaéta saatos ngalakukeun AKSI anu bersih. Abdi henteu hoyong kedah ngerjakeun sadaya config anu kuring gaduh dina setélan, unduh aplikasi sareng susun ulang sadaya aplikasi dina layar utama kuring salju! Abdi tiasa saatos nyalin salinan cadangan, balikkeun iphone 5S kuring sareng ngantepkeun sareng ios8 teras nempatkeun salinan cadanganna sareng masih mungkin yén éta ngagaduhan kasalahan? Éta anjeun nyarankeun kuring bantosan!

  14.   Ronald cenahna

    Luis Abdi gaduh mamang anu sami

  15.   Carlos cenahna

    Halo. Abdi gaduh iphone 4s. Éta naroskeun kuring pikeun ngapdet kana ios 8.4.1. Kuring unduh sareng nalika kuring nyobian masang éta henteu ngamimitian. sabab?
    Salam, hatur nuhun