Kumaha carana masang Safari dina Apple TV

Apple-TV-Safari-11

Salah sahiji absén hébat Apple TV anyar nyaéta tanpa ragu Safari. Paramban wéb ngeunaan ios sareng OS X mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu kedah diémutan ku seueur dina desktop Apple TV anu anyar, tapi sigana ayeuna Apple henteu nganggap pantes, Nyatana éta henteu éta henteu kalebet Safari, tapi Éta henteu nampi jinis aplikasi anu kalebet panyungsi wéb, atanapi aplikasi anu ngamungkinkeun muka tautan wéb. Tapi euweuh anu bisa nolak hacker na Aranjeunna parantos nampi Safari damel di Apple TV énggal sareng aranjeunna ngajelaskeun kumaha cara ngalakukeun éta. Kami masihan anjeun sadayana rinci di handap.

Ngaleungitkeun sauyunan

Apple TV siap nganggo panyungsi wéb, tapi Apple parantos mareumanana sahingga tiasa ditingali dina Xcode. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaleungitkeun sauyunan ieu, anu urang kedah ngarobih sababaraha baris file «availability.h» File ieu tiasa dipendakan di jero «Xcode.app», kanggo anu mana anjeun kedah pencét katuhu dina file éta teras pencét dina «Tampilkeun eusi rangkep». Kami arahkeun ka rute ieu:

"Eusi / Pamekar / Platform / AppleTVOS.platform / Pamekar / SDKs / AppleTVOS.sdk / usr / kalebet"

Dina jalur éta kami muka file «availability.h» kalayan Xcode sareng milarian garis-garis ieu:

#define __TVOS_UNAVAILABLE __OS_AVAILABILITY (tvos, teu aya)
#define __TVOS_PROHIBITED __OS_AVAILABILITY (tvos, teu aya)

Sareng urang ngagantikeunana ku garis-garis ieu:

#ngartikeun __TVOS_UNAVAILABLE_NOTQUITE __OS_AVAILABILITY (tvos, teu aya)
#define __TVOS_PROHIBITED_NOTQUITE __OS_AVAILABILITY (tvos, teu aya)

Kami nyimpen file sareng ayeuna urang tiasa ngawangun aplikasi kami dina Xcode.

Ngawangun aplikasi Safari pikeun Apple TV

Urang kedah nganggo proyék GitHub ti link ieu. Prosésna sami sareng kanggo aplikasi «proofance» yén urang ngajelaskeun dina Artikel ieu sareng dina pidéo ieu:

Sakali kami parantos masang aplikasi dina Apple TV urang kami tiasa nganggo pikeun nganjang halaman wéb anu dipikaresep kami.

Napigasi nganggo Siri Remote

Apple-TV-Safari-10

Browser na rada saheulaanan tapi ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi halaman wéb kami tanpa masalah. Ngagunakeun trackpad kadali urang tiasa ngagulung sareng ngalangkungan halaman wéb. Ieu pitunjuk pikeun ngoperasikeun Siri Remote kalayan wéb ieu.

  • Pencét trackpad pikeun toggle antara mode gulung sareng modeu kursor
  • Geser jari anjeun dina trackpad pikeun ngagulung atanapi mindahkeun kursor
  • Pencét Menu pikeun balik deui
  • Pencét Puterkeun pikeun nuliskeun alamat anu bakal dituju

Apple-TV-Safari-09

Saenyana, Apple bakal nambihan Safari kana Apple TV anjeun sareng nyanggakeun kami nganggo Siri pikeun muka halaman favorit kami atanapi pikeun ngarahkeunnana halaman anu urang hoyong buka tibatan kedah nganggo keyboard tvOS. Tapi kanggo ayeuna éta mangrupikeun alternatif anu tiasa ngalayanan seueur anu gaduh Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Hayu urang tingali nalika hal anu sami kaluar tapi pikeun mame

    1.    Luis Padilla cenahna

      Provenance ieu anu kami ogé ngajelaskeun dina blog.

  2.   kike cenahna

    Teu tiasa ngédit kasadiaan file.h .... teu aya ijin anu bogana.. Kuring parantos ngarobih idin sareng teu aya jalan

  3.   Kevin cenahna

    Hai, hal anu sami kajadian ka kuring, dugi ka kuring ningali pidéo ieu….https://youtu.be/gLqa5_gPYTQ , anu dilakukeun nyaéta nyalin kasadiaan folder. h sareng témpél na dina desktop sareng sakali dina desktop upami éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih…. teras naon anu kedah anjeun lakukeun nalika anjeun parantos ngarobih, salin sareng témpél deui ka situs anjeun, pasihkeun kanggo ngagentos sareng éta ... Mugi éta ngabantosan anjeun

  4.   Jazmin cenahna

    Patarosan ...
    Tutorial ieu kanggo Apple TV ka-3. Generasi ?????
    Atanapi ngan ukur pikeun 2 sareng 1 ????
    Kuring miharep anjeun tiasa ngadukung kuring