Kumaha Pasang SNES Emulator dina iPad tanpa Jailbreak di ios 8

snes-ipad-émulator (2)

Éta sanés anu munggaran atanapi éta bakal terakhir waktos urang tiasa masang émulator dina alat urang, naha éta iPad atanapi iPhone, tanpa kedah aya Jailbreak. Pikeun sadayana anu nostalgia anu kantos resep kana kaulinan anu aranjeunna déwasa, ieu mangrupikeun tutorial alit pikeun masang émulator SNES kanggo émut taun-taun anu saé (pun dihaja).

Émulator SNES dina ios 8

  • Mimiti, pikeun masang émulator SNES dina iPad urang, urang kedah ngarobah tanggal diatur dina alat kami. Upami kitu, urang buka Setélan> Umum> Tanggal sareng Waktos sareng set 26 Méi salaku tanggal pikeun alat urang. Upami urang henteu ngarobih tanggal sateuacan nyobian masang émulator, ios 8 bakal nunjukkeun pesen anu ngawartosan yén teu mungkin pikeun ngalanjutkeun instalasi.
  • Teras urang buka browser Safari sareng urang nyerat iemulator.com
  • Urang sirah tab Aplikasi, dimana sadaya émulator anu tiasa urang pasang dina alat urang tanpa peryogi Jailbreak bakal ditingalikeun.
  • Ayeuna urang kedah milarian émulator SiOS. Ngaklik éta bakal muka jandéla, gaya App Store, dimana pedaran leutik ditembongkeun sareng pilihan pikeun masangna, perenahna pas di tungtung jandéla. Pencét Pasang sareng instalasi bakal dimimitian.

émulator-snes-ipad

  • Sakali dipasang, pencét dina aplikasi sareng pesen ieu "Pangembang anu teu dipercaya. Naha anjeun percanten ka aplikasi ti pengembang: "iPhone Distribution: ADA TEch, LLC" kanggo dianggo dina iPad anjeun? ". Pencét dina Trust sareng aplikasi na bakal dibuka.
  • Ayeuna pikeun tiasa nambihan ROMS kana émulator anu nembé dipasang, urang kedah ngajalankeun iTunes, urang buka Aplikasi> file Dibagi.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   junar trujillo cenahna

    Mustahil pikeun ngaunduh aplikasi sabab nalika tanggalna robih, safari lirén damel sareng henteu ngijinkeun pikeun masang, éta masalah kuring upami aya anu terang solusina mangga….