Kumaha carana masang Windows 95/98 dina iPad

Kamungkinan pikeun masang sistem operasi anu sanés dina alat anu henteu didukung parantos narik perhatian sababaraha pangguna, kalebet kuring sorangan. Nalika kuring ngora, kuring sok ngorondang sagala anu kuring mampu sareng nyobian ngadamel kombinasi anu teu mungkin sareng soca mata. Kadang-kadang kuring kéngingkeunana sareng kadang henteu. Tapi tangtosna, dina waktos éta internét nembé badé di Spanyol sareng tiasa milari inpormasi anu bakal ngabantosan kuring mangrupikeun tugas anu hésé.

Upami kantos terlintas dina pipikiran anjeun pikeun tiasa ngararasakeun kaulinan lawas dina komputer Windows 95 atanapi 98, kaulinan pikeun anu teu aya deui sareng anu anjeun parantos dijaga aman tina sababaraha taun anu saé, anjeun tiasa nyobian masang salinan dina desktop atanapi komputer lami, upami anjeun ngagaduhan éta, tapi masalah drive tiasa masihan langkung ti masalah. Solusi sanésna nyaéta masang émulator Windows 95/98 dina iPad urang sareng nikmati kamulyan lami urang.

Ieu anu dilakukeun Jules Gerard, pangguna YouTube anu parantos ngeposkeun pidéo anu nunjukkeun anjeunna ka kami sakabeh proses pikeun tiasa masang Windows 95 atanapi Windows 98 langsung dina iPad urang pikeun mikaresep kaulinan Fallout 2 sareng Age of Empires. Hijina sarat utama nyaéta alat kami ngagaduhan Jailbreak. Sésana prosés diwincik di handap ieu.

File anu diperyogikeun:

Requisitos:

  • Jailbreak dina alat.
  • Versi panganyarna tina iTunes.
  • PC sareng Windows XP atanapi saluhureuna.
  • iFile dipasang.
  • DOSPad

Pasang Windows 85/98 dina iPad

  1. Kami unduh sareng pasang iFunBox dina PC kami.
  2. Kami ngaunduh iket nganggo gambar Windows sareng unzip.
  3. Kami muka file "c.img"Kalayan WinImage kami nambihan ISO anu cocog sareng gim anu kami hoyong resep kana iPad kami.
  4. Urang nyolok iPad kana PC, kabuka iFunBox sareng aksés diréktori / Pamaké / Dokumén
  5. Urang cabut iPhone tina PC teras dibuka iFile pikeun masihan sadaya idin kana file: "c.img","dospad.cfg"Jeung"w98.bat"
  6. Tina Cydia kami nambihan gudang tina http://cydia.myrepospace.com/Jujul98 / sareng pasang DOSPAD
  7. Kami buka DOSPAD, urang nyerat "win98"Sareng pencét asup

Maka urang bakal angkat ka Komputer kuring sareng kami nuju ngajalankeun C, dimana urang bakal mendakan nami gambar ISO anu parantos kami salin sareng éta mangrupikeun gim anu urang hoyong émut jaman baheula.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.