Kumaha carana masang Windows 98 dina iPhone anjeun

windows-98-iphone

Leres, anjeun leres maca, judulna maos «Kumaha carana masang Windows 98 dina iPhone anjeun«, Sareng éta henteu gélo, dimungkinkeun sareng dina Actualidad iPhone sareng hatur nuhun ka pamekar Jules Gerard kami badé nyarioskeun kumaha. Kami parantos nempatkeun madu dina biwir anjeun nunjukkeun kumaha damelna dinten-dinten ka pengker, dinten ayeuna urang nunjukkeun kumaha cara ngadamelna nyalira.

Dina pidéo anu kuring nunjukkeun ieu di handap, step by step kuring bakal nunjukkeun cara ngalakukeunana dina héndsét, pikeun anu ngaraos rada hésé kuring bakal ngadamel kasimpulan pondok pikeun ngagampangkeun pamahaman konsép anu tangtu. Salian ti masang Windows 98, anjeun tiasa maénkeun sababaraha gim video klasik na. File anu diperyogikeun sadayana aya dina katerangan video.

sarat

  • iPhone sareng Jailbreak
  • PC sareng Jandéla XP sareng sajabina.
  • Versi panganyarna tina iTunes
  • iFunBox
  • iFile
  • DOSPad

léngkah

  1. Kami unduh sareng pasang iFunBox
  2. Kami ngaunduh iket nganggo gambar Windows sareng unzip
  3. Kami muka file «c.img»Kalayan WinImage kami nambihan ISO anu pakait
  4. Urang pasang iPhone kana PC
  5. ti iFunBox urang lebet / Pamaké / Dokumén
  6. Urang cabut iPhone tina PC
  7. ti iFile Kami masihan sadayana idin ka «c.img","dospad.cfg"Jeung"w98.bat«
  8. Urang muka Cydia sareng nambihan gudang jujul98
  9. Tina Repository urang unduh sareng pasang DOSPAD
  10. Kami buka DOSPAD, urang nyerat "win98»Sareng pencét asup

Kami parantos ngagaduhan Windows ngajalankeun dina alat kami. Henteu diragukeun prosedur na matak pikaboseneun sareng henteu disarankeun pikeun pangguna standar atanapi ahli sakedik dina "gimik" ieu tapi henteu diragukeun, dibantuan ku kasimpulan pondok kuring sareng pidéo na tiasa sayogi pikeun saha waé. Nanging, Kami ngingetan yén iPhone henteu dimaksad pikeun jinis manipulasi ieu sareng ti Actualidad iPhone kami moal ngajamin operasi anu leres, langkung-langkung masihan anjeun jaminan épéktipitasna.Sagala modifikasi anu anjeun putuskeun pikeun sistem operasi aya résiko anjeun nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis J. Lebron cenahna

    Naon keur?

    1.    Alberick Anker cenahna

      Pikeun ngabantosan anu gaduh smartphone nganggo windows mobile raos

  2.   Paul Esquinazi cenahna

    Naon freak! XD

  3.   David Lopez del Campo cenahna

    Patarosan NAON JEUNG ANJEUN KURING NYAUNKEUN WINDOWS 98 dina iPhone kuring ????? 😳😳

  4.   Peter Garza cenahna

    Oké …. Sakali dipasang, naha kuring lungsur iPhone? …. Kusabab éta moal aya anu hoyongeun 😷😷😷

  5.   Aitor Aleixandre Badenes cenahna

    patarosan abdi nyaéta ... naha anjeun tiasa lirén tina windows 98 sareng balik kana ios ?? atanapi naha éta tetep dipasang salamina ????

    1.    platinum cenahna

      Éta émulator, anjeun henteu némpél nanaon dina sistem operasi telepon.

  6.   Juan Jesus Bouzas Grau cenahna

    Kumaha cara miceunan waktos. Batur yakin bakal nempatkeun MS-DOS.

  7.   Daniel Yanez Bravo cenahna

    Pangetahuanna tiasa dilarapkeun dina hal-hal anu sanés dina aplikasi parangkat lunak anu sanés pikeun iPhone saé, terang sadayana jaminan anu dipiboga ku Apple

  8.   Harold Efrain Chavarria Solis cenahna

    Éta henteu acan badut naon panggunaan praktis anu kuring tiasa kaluar tina ieu?

  9.   Oscar Maximo Grabalós López cenahna

    😂😂😂😂 miceun éta tanpa raos teu raoseun !!!!! Jelas !!!

  10.   Carlos Gutierrez cenahna
  11.   Carlos Bernal cenahna

    naon runtah waktu

  12.   platinum cenahna

    Sigana anu seuseueurna di dieu ahli pisan (ironisna, pikeun anu henteu kéngingkeunana).

    Di dieu teu aya OS anu dipasang di luhur ios, éta ngan saukur émulator x86 dimana urang ngamuat Win98 (anu ku jalan kitu, parantos tiasa dilakukeun sareng Win95 sareng iPhone 3G atanapi PSP sababaraha taun ka pengker), sareng memang, ampir Éta henteu gunana pikeun pangguna biasa, tapi anu parantos tiasa ngalakukeun éta jalma anu resep tinker sareng parantos ngahontal tujuanana.

    Pikeun bagian kuring, kuring bakal nyobian éta ngan saukur kusabab kuring panasaran sareng kuring ogé resep ngait sareng nyobian hal-hal, éta waé. Saha anu henteu hoyong nyobian, henteu kedah ngalakukeun éta, sanaos anjeun henteu ningali éta salaku 'panggunaan praktis', anjeun nganggap éta 'runtah waktos', atanapi anjeun naros ka diri sorangan 'naon sih anu kuring pikahoyong pikeun ieu' , terang yén batur parantos ngahontal prestasi anu henteu anjeun pikagaduh.

    Salam, sareng tinggalkeun bili pikeun nyerna ... éta bakal langkung saé pikeun anjeun.

    1.    delbuenri cenahna

      +1

      1.    Antony cenahna

        +2

  13.   Edgar olivera cenahna

    Omong kosong pisan!

  14.   David Beard Camarena cenahna

    Guácala… saha anu badé ngarusak iPhone sapertos kieu?

  15.   Hector Fabián Perez Flores cenahna
  16.   Archetypal cenahna

    Hatur nuhun pisan kana tulisanana. Pisan pikaresepeun sareng dimuat ku nostalgia ... 😉

  17.   vicenttokevicentoke cenahna

    Emmm… Halo`? Anjeun tiasa masang The Sims 1 atanapi Rumah Sakit Téma dina Windows 98 éta? Sambung ka layar bakal tiwu.

  18.   Brayar Alvites Atencio cenahna

    moal aya mames oee robih #iOS kanggo wabada tina windows xD sareng 98 !!! Punten… naha éta banyolan, leres? ¿? ¿= D

  19.   Antonio Municio cenahna

    Leres tangtos ayeuna !!!!

  20.   Daniel Yanez Bravo cenahna

    Nya éta Win95

  21.   Yesus Diaz cenahna

    Hai, hormat aya anu tiasa nyarios ka kuring dimana kuring unduh iso tina w95, hatur nuhun ...