Kumaha carana muka konci Mac nganggo Apple Watch

Éta mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun tina macOS Sierra, kamungkinan muka konci sési anjeun tina Mac anu mana waé nganggo Apple Watch anjeun, tanpa kedah lebetkeun kecap akses pangguna. Nanging, fungsi ieu henteu sayogi dina sadaya komputer sareng aya sababaraha syarat anu anjeun kedah patepung pikeun ngaktipkeunana. Kami ngajelaskeun saléngkah-saléngkah kumaha anjeun tiasa ngonpigurasikeun komputer Mac nganggo macOS Sierra supados Apple Watch anjeun jawab ngaidentipikasi anjeun nalika anjeun lebet, sareng ogé kami henteu ngan ukur nunjukkeun éta nganggo gambar tapi anjeun tiasa ningali sadaya prosedur sareng kumaha jalanna dina video anu jelas.

Syarat minimal

Éta mangrupikeun hal anu paling penting, kusabab upami sarat henteu kacumponan anjeun moal tiasa ngaktipkeun pilihan, sabab éta moal muncul dina ménu setélan. Anu paling penting nyaéta ngagaduhan pakakas anu diperyogikeun, tapi anjeun ogé kedah ngagaduhan perangkat lunak anu pas sareng parantos ngonfigurasi kaamanan akun Apple anjeun ka tingkat anu pangluhurna.

macbook

Upami urang nyarioskeun perkawis perkawinan anu diperyogikeun ku Apple gaduh komputer ti 2013 teras. jadi sanajan taun 2012 komputer nganggo Bluetooth 4.0 katinggaleun tina novelty ieu. Anjeun tiasa mariksa taun pembuatan komputer di > Ngeunaan Mac ieu. Jelas anjeun ogé peryogi Apple Watch sareng iPhone. Sanaos telepon Apple henteu kalibet sareng priori dina prosedur na, perlu pikeun Apple Watch pikeun "jalan." Sakali kami parantos mastikeun yén perangkat keras kami kompatibel, urang kedah nyumponan sarat parangkat lunak: macOS Sierra, iOS 10 sareng watchOS 3, nyaéta, vérsi anu pangénggalna kanggo Mac, iPhone sareng Apple Watch urang.

Faktor ganda-4

Kami sumping kana salah sahiji hal anu paling penting sareng ampir ngan ukur hiji anu peryogi campur urang: auténtikasi dua-faktor. Henteu matak lieur sareng Verifikasi XNUMX Léngkah, aranjeunna henteu sami. Éta mangrupikeun sarat anu penting pikeun ngajaga akun Apple urang dijagaan ku jinis kaamanan ieu pikeun tiasa nganggo muka konci otomatis Sierra ku Apple Watch urang. Pikeun mariksa ieu, urang kedah ngalebetkeun akun Apple urang, anu tiasa urang lakukeun sacara gampang tina iPhone urang.

faktor dobel

Pikeun mariksa naha anjeun gaduh auténtikasi dua-faktor diaktipkeun anjeun kedah ngaksés menu Setélan tina iPhone anjeun, sareng dina iCloud klik kana akun anjeun, lebetkeun menu "Sandi sareng kaamanan" sareng parios naha pilihan diaktipkeun sakumaha anu ditingalikeun dina gambar. Upami henteu, anjeun kedah ngaktipkeunana dina akun anjeun, anu kami parantos ngajelaskeun sacara sampurna dina tutorial ieu anu tiasa anjeun aksés tina link ieu.

Aktipkeun muka konci otomatis

Upami urang parantos atosan sadayana di luhur, naon anu urang tinggalkeun saderhana pisan, sabab éta ngan ukur masalah pikeun ngaktipkeun pilihan dina setélan sistem. Kami ngaksés panel «Preferensi Sistem» teras lebetkeun ménu «Kaamanan sareng Privasi», dimana kami bakal ningali pilihan anu urang pilari di bagian tengah jandela. Éta kedah némbongan dinonaktipkeun, sareng pencét éta bakal ngaktipkeunana. Upami éta henteu katingali ku kami, éta kami henteu minuhan sadaya sarat anu kuring nyebatkeun sateuacanna, janten parios éta hiji-hiji pikeun mastikeun sadayana leres.

otomatis-muka konci

Kumaha Konci Aktipkeun otomatis

Muka konci otomatis sareng Apple Watch henteu ngagaduhan seueur élmu, sabab sadayana kajadian tanpa urang kedah campur ampir pisan. Urang kedah pastikeun yén Apple Watch urang leres disimpen, sareng teu dikonci, sareng unggal-unggal urang hoyong ngaktipkeun sési Mac urang jam bakal tanggung jawab nuliskeun kecap akses pikeun urang, muka desktop urang sacara otomatis.

otomatis-muka konci-apel-nonton

Kahiji kalina urang muka sési saatos restart, urang kedah ngalebetkeun kecap akses pangguna urang, tapi upami parantos éta moal deui perlu. Unggal urang muka konci layar atanapi angkat tutup laptop urang Kami ngan kedah ngantosan sadetik pikeun sési diaktipkeun, sareng kami bakal nampi béwara dina Apple Watch kami nunjukkeun yén éta parantos dianggo pikeun muka konci Mac. Éta mangrupikeun hal-hal alit anu henteu dipentingkeun tapi anu ngajantenkeun padamelan sadidinten urang langkung gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    Kuring gaduh iMac dina akhir taun 2013, kuring parantos leres-leres ngonpigurasi sareng diaktipkeun, kuring ngonci iMac, kuring nyobian muka konci na sareng jam apel sareng kaluarna muka konci ku jam apel, puteran roda beban 2-3 detik sareng teu aya anu kaluar pikeun kuring nuliskeun kecap akses. deui, ieu sababna? Abdi henteu terang naon anu tiasa lepat ...

    1.    Luis Padilla cenahna

      Coba balikan deui alatna. Upami anjeunna ngadeteksi, kaleresan éta sadayana kedah ok

      1.    Cristian cenahna

        Kuring parantos nyobian, imac kuring mareuman unggal wengi, sareng arloji kuring pareum sareng hurung, sareng kuring parantos ngaktipkeun restart kapaksa kalayan masihan kadua tombol dina waktos anu sami sareng teu nanaon, kuring parantos maca di tempat sanés pasangan jalma anu Hal anu sami kajadian ka aranjeunna, muterkeun roda sareng kaluar nempatkeun kecap akses, naha aya sababaraha jenis kagagalan parangkat lunak? Abdi henteu terang naon anu kedah dicobian ..

        1.    Luis Padilla cenahna

          Anjeun tiasa nyobian nutup iCloud dina Mac teras hurungkeun deui, kanggo ningali naha éta direngsekeun

          1.    Cristian cenahna

            Kuring parantos nyobian sadayana, kuring parantos nutup iCloud, kuring parantos ngaleungitkeun sareng kuring parantos nempatkeun verifikasi faktor dobel deui, kuring parantos ngahubungkeun arloji apel tina iphone sareng kuring parantos dikaitkeun deui sareng teu nanaon, kuring tiasa muka konci sareng apel .. . 2 detik sareng dihapus sareng kuring tiasa nempatkeun kecap akses. Teu aya ideu naon anu kedah dicobian ...!

  2.   Fran cenahna

    sabab kuring henteu kéngingkeun pilihan dina preferensi sistem pikeun muka konci mac ku arloji apel?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Pariksa yén anjeun nyumponan sadaya sarat

    2.    Isabel Giménez (@Isah___________) cenahna

      Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, sareng kuring ngagaduhan Mac Air mimiti 2014

  3.   Sergio cenahna

    Kuring gaduh 15 Pro MacBook Pro rétina sareng hal anu sami kajadian ka Cristian kuring ngabalikan deui alat-alat sareng nanaon henteu jalan ogé kuring tiasa ngaktipkeun clipboard universal ..

  4.   David cenahna

    Kuring gaduh iMac ti akhir 2013 sareng pilihan éta henteu némbongan dina ayana sistem. Kuring masih teu gaduh Apple Watch, modél 2. bakal dugi minggu payun. Naha éta sababna henteu muncul? kedah ngadeteksi yén anjeun gaduh Apple Watch caket dieu pikeun pilihan némbongan?
    (Kuring gaduh iMac sareng Mac OS sierra, iPhone nganggo ios 10 sareng auténtikasi 2-léngkah diaktipkeun)