Kumaha carana nambihan nomer minggu kana kalénder di ios 8

acara-nomer-minggu-kalénder-ios-8

Aplikasi kalénder dina ios nampi pembaruan alit dina unggal vérsi anyar sistem operasi Apple pikeun alat sélulér. Tapi tetep, masih rada nguciwakeun pikeun pangguna beurat sareng jadwal sibuk. Hal anu sami sareng anu kajadian sareng aplikasi Mail, anu sanaos leres, ngagaduhan fitur anu teu acan pernah dilaksanakeun sateuacanna, masih seueur anu dipikahoyong upami, sapertos aplikasi Kalender, urang peryogi pisan ngatur seueur email ka dinten (sareng kuring henteu nyarioskeun spam).

Kalemahan ieu maksa pangguna kedah nganggo aplikasi pihak katilu. Untungna, di App Store kami ngagaduhan seueur aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngatur kalénder sapertos Fantastical atanapi Calendars 5, sapertos aplikasi anu dirancang pikeun ngatur email sapertos Spark atanapi Outlook.

Upami anjeun sanés pangguna intensif tina aplikasi Kalénder sareng anjeun damel sampurna, dinten ieu urang bakal nunjukkeun sakedik trik ku anjeun urang tiasa ningalikeun jumlah saminggu dina aplikasi. Sakali kami parantos ngaktipkeun trik sakedik ieu, unggal urang milih tampilan bulanan, kami bakal mariksa kumaha dina awal unggal jajar bulan jumlah minggu saluyu sareng taun dimana urang bakal ditingalikeun.

Tambahkeun nomer saminggu dina kalénder ios 8

  • Mimiti urang bakal dugi ka setélan.
  • Dina Setélan, urang bakal angkat ka bagian anu urang tiasa ngarobih kalénder, anu namina Surat, kontak, almenak.
  • Dina bagian ieu, urang milarian pilihan na Nomer minggu sareng urang aktipkeun.

Pilihan ieu boro-boro teuing nyandak tempat dina aplikasi, janten henteu ngirut upami diaktipkeun, sabab pastina urang bakal tiasa ngamangpaatkeunana sawaktu-waktu, panginten ayeuna anjeun moal ningali deui, tapi pastina di hareup anjeun bakal nguntungkeun .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.