Kumaha carana nambihan tulisan kana Pocket saatos update Twitter terakhir

saku dina twitter

Aplikasi Twitter asli pikeun alat ios parantos diénggalan minggu ieu ngamungkinkeun urang ngabagi sacara asli. Pilihan anu telat, tapi tungtungna sareng urang. Upami anjeun pangguna biasa tina aplikasi «Kantong», anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat tulisan kanggo dibaca engké, anjeun bakal perhatoskeun pilihan pikeun nyimpen tulisan ka Pocket ti Twitter éta parantos ngaleungit sakumaha vérsi 6.32.

"Kamana Pocket angkat?" Anjeun naros. Nya, integrasi aplikasi, sakumaha urang terang dugi ka ayeuna, ngaleungit kusabab pilihan anyar pikeun dibagikeun sacara asli, anu bakal maksa urang ngonpigurasikeun Pocket dina Twitter.

Dugi ka ayeuna éta cekap pikeun buka "Setélan" Twitter, pencét dina "Maca engké" -dina bagian jasa- sareng atur Pocket salaku aplikasi standar. Nanging, Twitter parantos "ngamuat" bagian ieu dina pembaruan anu pang anyarna. Kituna, urang kedah nambihan Saku pikeun ngabagi pilihan sacara asli.

saku twitter

Pikeun ngalakukeun ieu, buka Twitter sareng kotektak aplikasi dugi ka mendakan tweet anu ngandung tautan. Pencét pikeun sababaraha detik dina tautan dugi jandela anyar anu aya opsi pikeun dibagi nembongan. Dina baris kahiji ikon (diantarana anjeun bakal ningali Messages, Mail and Facebook) napigasi ka "Langkung" teras pencét di dinya. Dina bagian ieu anjeun bakal ningali éta Kantong némbongan, tapi ditumpurkeun. Aktipkeun teras sered kana posisi anu paling cocog sareng anjeun.

Ti saprak ayeuna, nalika anjeun mendakan tautan anu anjeun badé simpen, anjeun tiasa nambihan kana Pocket ngan ku ngaklik ikon anu saluyu na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.