Kumaha cara béja dina iPhone nalika Apple Watch ditagihkeun

Salah sahiji pilihan anu urang sayogi ku datangna édisi anyar ios sareng watchOS nyaéta tina nampi bewara dina iPhone nalika Apple Watch urang parantos dieusi pinuh. Pilihan ieu, anu biasana ditumpurkeun dina sadaya alat, tiasa gampang diaktipkeun.

Salaku tambahan, pilihan ieu ngamungkinkeun urang nampi panginget pikeun ngeusi batre sateuacan waktos anu parantos dijadwalkeun kanggo bobo, tapi pilihan ieu kedah ngagaduhan pilihan "Mode Tidur" anu seueur henteu seueur mangpaatna kusabab aranjeunna bobo tanpa jam tangan asup Bisi kumaha hayu urang tingali naon Gampang pikeun ngaktipkeun pilihan ieu ti Apple Watch nyalira atanapi iPhone anu disapasangkeun.

Kéngingkeun béja nalika Watch ditagihkeun

Hal kahiji anu urang kedah lakukeun pikeun nampi béwara ieu dina iPhone urang nyaéta ngaktipkeun pilihan. Pikeun ieu urang ngan saukur buka:

  • Aplikasi nonton dina Setélan iPhone atanapi Apple Watch
  • Urang kedah ngaksés Impian
  • Kami ngaktipkeun «Panginget Muatan»

Dina Apple Watch dina Bobo urang kedah ngagaduhan pilihan "Sleep Tracking" sareng "Charging Reminders" aktip. Ngadamelna.

Kalayan tilu léngkah saderhana ieu anu tiasa urang laksanakeun iPhone urang ngabéjaan urang unggal jam nonton gaduh biaya lengkep. Teu aya deui anu kedah anjeun lakukeun sareng tiasa diaktipkeun tina jam tangan nyalira atanapi iPhone. Kami ogé bakal nampi bewara kanggo ngeusi batre dina iPhone berkat aktivasina ngalacak saré dina aplikasi kaséhatan iPhone. Hal saderhana dilakukeun anu ngamungkinkeun urang terang iraha waé nalika jam tangan peryogi atanapi dieusi ku batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.