Kumaha cara béja nalika iPhone anjeun parantos dieusi pinuh

Kanggo sababaraha pangguna panginten pikaresepeun pikeun terang iraha iPhone atanapi iPadna (naon waé alat ios atanapi iPadOS anu sah) dieusi pinuh gumantung kana kaayaan, naha anjeun ngantosan badé nganggo éta, atanapi upami anjeun ngan saukur hoyong waspada. prosés beban.

Naon sababna anjeun badé nganggo éta, Kami nunjukkeun anjeun kumaha nampi bewara nalika iPhone atanapi iPad anjeun 100% ditagih. Trik anu saderhana pisan anu tiasa ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun seueur pangguna, janten tingali fitur anu panasaran ieu kusabab éta pikaresepeun pikeun anjeun.

Kumaha carana tiasa sanés, pikeun ngalaksanakeun tugas ieu urang badé nganggo aplikasi Jalan pintas, alat Apple anu tiasa ngagampangkeun seueur padamelan sadidinten sareng seueur pangguna anu henteu terang sacara jero. Di dieu dina iPhone Aktualidad kami parantos sering nyarios ka anjeun naon anu urang pikirkeun nyaéta jalan pintas anu paling pikaresepeunPariksa aranjeunna sabab anjeun tiasa mendakan anu anjeun anggap mangpaat pisan.

Pikeun ngatur peringatan atanapi béwara nalika iPhone muatan 100% anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi Pintasan dina alat ios atanapi iPadOS anjeun sareng pilih tombol di handap anu disebat otomatisasi.
  2. Pencét kana jieun otomatis otomatis.
  3. Gulung ka handap ngalangkungan pilihan anu béda dugi ka mendakan anu ngarujuk kana tingkat batré. Pencét pikeun ngamimitian nyaluyukeun potong kompas anyar anjeun sareng nganggo slaider ka 100%.
  4. Pencét kana tambahkeun aksi, sareng milih maénkeun sora terus asup salajengna.

Anjeun parantos ngonpigurasi lengkep setelan ieu. Ku cara kieu iPhone bakal ngaluarkeun sora, sanaos anjeun ogé tiasa ngarobihna pikeun pilihan nampi sababaraha jinis béwara, Ieu bakal hartosna yén, salaku conto, upami urang nganggo Apple Watch, éta bakal ngabéjaan urang ku béwara yén urang parantos gaduh iPhone dieusi pinuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.