Kumaha Ngonci Pokus sareng Eksposur Otomatis Kaméra iPhone

konci aeaf

Kaméra iPhone mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di dunya, sakumaha ceuk sababaraha panilitian, sapertos hiji Januari kamari di mana diklaim yén kaméra iPhone 5 ngaleungitkeun Nixon dina popularitas dina Flickr, jasa fotografi anu dipiboga ku Yahoo! Éta sanés salah sahiji anu pang populerna kusabab éta mangrupikeun anu pangsaéna diantara anu sanés, henteu. The Kaméra iPhone parantos sering dipikaresep ku pangguna kusabab gampang digunakeunana sareng kusabab éta kaméra anu serbaguna pisan anu ngamungkinkeun urang nyandak gambar anu saé tanpa terang nanaon tentang fotografi dina ampir kaayaan naon waé.

Sanaos kitu, masih aya sababaraha panyaluyuan anu tiasa urang kabur, sapertos kasus pokus otomatis sareng konci paparan. Kadang-kadang, urang tiasa resep yén iPhone henteu mutuskeun nyalira anu mana titik anu bade dipokuskeun sareng sabaraha cahaya anu tiasa dikoléksi. Salaku conto, poto grup anu dicandak teu jauh teuing sareng dimana grupna henteu lirén ngalih. Tiasa waé upami éta iPhone henteu terang dimana bade difokuskeun, janten urang kedah nunjukkeun éta nyalira. Mangrupikeun prosés saderhana, sapertos anjeun tiasa tingali di handap ieu.

Pikeun ieu urang kedah ngahalangan AE (Inggris, Exposure Otomatis) sareng AF (Inggris, Focus Otomatis). AE diluyukeun jumlah cahaya anu asup kana sénsor sareng AF saderhana nyegah fokus tina ditangtoskeun ku nyalira dimana dimana lereskeun. Duanana faktor anu diblokir dina waktos anu sareng pikeun ieu urang ngan kedah pilih titik anu urang hoyong pokuskeun / kumpulkeun lampu teras pencét langkung ti sadetik. Urang bakal ningali yén alun-alun nyandak sababaraha luncat sareng spanduk AE / AF LOCK.

Nalika konci na parantos dioperasikeun, éta moal ngalih sanajan urang mindahkeun iPhone. Di sisi katuhu alun-alun urang bakal ningali a garis nangtung sareng panonpoe dianggo ngarobih ISO, anu nandaan jumlah lampu kaméra urang pikeun nyandak gambar. Pikeun ngarobih nilai ieu, cukup geser hiji jari ka luhur atanapi ka handap dina layar iPhone (henteu kedah dina ikon matahari).

Kuring terang yén seueur anjeun terang trik ieu, tapi aya seueur jalma anu henteu terang éta sareng pikeun pangguna éta anu alit ieu diarahkeun tip sareng saha kuring miharep parantos ngabdi sareng ngabantosan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    "Kuring terang yén seueur anjeun terang trik ieu, tapi aya seueur jalma anu henteu terang éta sareng pikeun pangguna éta tip sakedik ieu diarahkeun sareng ka saha kuring ngarepkeun éta tiasa ngabantosan sareng ngabantosan aranjeunna."

    Persis, seueur anu sapertos anu kalebet kuring terang éta, sareng pastina 99% jalma anu nganggo iPhone, atanapi sahenteuna jalma-jalma anu biasana sering nganggo kaméra iPhone, kami terang éta tapi sacara gembleng tulisan henteu diperyogikeun pikeun anu sapertos kitu judul, kalayan Judul éta bakal janten jawaban: tinggaleun mencét daérah anu anjeun pikahoyong pikeun difokuskeun; Sareng tong mimitian ku nyarios yén kaméra iPhone mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di dunya ... ogé, pikeun éta kami parantos ngempelkeun sababaraha tip deui

  2.   Xavi Perez cenahna

    Mangpaat pisan. Abdi henteu terang!!! Merci !!!

  3.   Gerardo TD cenahna

    5 alinea !!! Naha aranjeunna ngadamel panjang?!?!? Hiji-hijina hal anu penting nyaéta dina garis dina rohangan.