Kumaha Ngalereskeun Masalah Ngecas Kabel Kilat

kabel-kilat

Kuring nebak unggal sakali dina bari anjeun bakal ngalaman masalah sareng carjer. Nyatana, éta mangrupikeun bagian paling parah tina alat éléktronik. Sumawona, ampir unggal-unggal aya kalepatan anu henteu kalebet gangguan alat, éta alatan tepat pikeun elemen ieu. Naon waé ogé, pangisi daya Kilat mangrupikeun topik anu paling seueur dipilarian dina wéb pikeun nyobaan méréskeun masalah anu timbul di bumi, tanpa kedah nganggo jasa téknis. Utamana kusabab dina seueur kasus garansi béak sareng langkung mirah pikeun tungtungna mésér. Dinten ieu kami ngabantosan anjeun ngartos naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun méréskeun anjeun.

nu kabel kilat, sapertos sesa carjer konvensional, aranjeunna biasana gagal ku sababaraha alesan. Salajengna urang badé nyebatkeun anu paling umum, sareng kumaha ngabéréskeun upami dimungkinkeun, atanapi dina sagala hal, saran pikeun buka jasa téknis atanapi ngantisipasi mésér anu énggal sateuacan aranjeunna mimiti gagal sacara lengkep sareng anjeun tetep dinten anu paling henteu diarepkeun tanpa anjeun ngeusi batre terminal mobile.

Masalah anu paling umum nganggo kabel Kilat

Masalah anu paling umum tina kabel kilat Éta kokotor akumulasi anu nyegah sambungan tina didamel leres. Sareng sanaos sigana mangrupikeun topik anu teu pati penting, aya seueur koméntar ngeunaan hal éta dina forum khusus dimana anjeun tiasa mariksa trik pangguna pikeun tiasa kéngingkeun nyalira pikeun cageur kaséhatan anu aranjeunna resep. Kumaha waé ogé, anu kakurangan utama nyaéta ngahontal sadaya titik kusabab sabaraha leutikna, sareng pilihan anu langkung dipikaresep dina Internét nyaéta nganggo sikat huntu garing anu lami. Kalayan éta anjeun tiasa ngaleungitkeun partikel lebu anu anjeun tiasa henteu tingali sareng anu nyababkeun masalah.

Upami ieu henteu tiasa dianggo, sareng anjeun pikir éta saleresna masalah anu patali sareng debu, anjeun tiasa ngalaksanakeun pilihan anu kadua anu paling disebatkeun ku pangguna anu gaduh masalah anu sami sareng anjeun. Upami éta, anjeun kedah nganggo chamois anu beueus sareng ngabantosan ku éta sikat pikeun ngahontal juru-juru éta sareng miceun kokotor sacara épéktip. Tangtosna, dina hal ieu sababaraha pangguna parantos ngalaporkeun masalah saatos prosésna, sareng anjeun ogé kedah pastikeun éta garing sateuacan dilebetkeun kana terminal anjeun. Upami henteu, ubar na tiasa langkung parah tibatan panyawat saprak anjeun bakal nyababkeun karusakan sareng anjeun tiasa kaleungitan garansi.

Upami henteu tina dua trik anu sateuacanna jalan, anjeun kedah ngémutan yén éta mangrupikeun hal anu henteu aya hubunganana langsung sareng sambungan langsung tina Kilat. Komo deui, kamungkinan kamungkinan konéksi panengah gagal, atanapi yén hal-hal di jero parantos teu dihaja kusabab ngabengkokkeun teuing atanapi kusabab disimpen tanpa tilepan ogé. Dina hal ieu, sanaos aya anu wani ngalereskeunana ku muka, tapi kuring henteu nyarankeun sacara khusus. Ngan batur anu terang naon anu anjeunna lakukeun kedah milih rute ieu. Kuring terang yén teu aya anu resep kedah nyéépkeun artos anu hébat pikeun aksésori anu ditagihkeun, tapi kirang rahmat bakal ngajantenkeun anjeun ningali iPhone anjeun henteu tiasa dianggo. Janten langkung saé henteu risiko éta.

Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ngingetan éta Kabel kilat ogé parantos masihan masalah di pabrik, sareng upami éta masalah anjeun, anjeun tiasa nyungkeun bursa pikeun produk dina kaayaan anu sampurna ngalangkungan Apple Store online. Dina tautan anu saacanna kami parantos nyarioskeun ngeunaan poko sareng ngajelaskeun prosés pikeun dituturkeun, janten tingali lamun pikir ieu kasus anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ANtonius cenahna

    Éta ogé tiasa janten masalah sambungan terminal anu ngumpulkeun debu sareng bal tina kantong anu aya di jerona ... sareng upami kabelna gagal, éta ngagaduhan garansi sataun di toko bahkan upami anjeun henteu acan mésér, éta mangrupakeun jaminan apel.

  2.   Justiciero cenahna

    "Carger pangsaéna" di dunya, ngalaman masalah sapertos anu sanés .... JAAAAAAAAAAAAA! (tuang kami anu fanboys) xD

  3.   ngagantung cenahna

    Anjeun parantos kedah janten toooonto pikeun masihan koméntar éta. Euweuh téknologi anu bébas tina rusakna atanapi mékanis, ogé kecuali sirah batur anu tiasa masihan anjeun gagal neuronal hahahaha

  4.   apel cenahna

    Naon jelema bodo anjeun waspada, sadayana gagal, bahkan otak anjeun. Tapi sajaba ti éta masih kabel kalayan masalah KURANG nalika ngagunakeun éta sareng langkung seueur sareng kagunaanna. Janten kuring nyarankeun anjeun cicingeun

  5.   ges cenahna

    Kalayan klip angkat ngaleupaskeun serat anu tina saku anjeun angkat ka titik pangisian daya tina iphone anjeun ... sareng kami nyimpen tulisan

  6.   Gaston cenahna

    Tina sadaya iPhone éta mangrupikeun kabel anu paling parah anu aranjeunna bawa, kuring parantos ngarobih 10 kabel aslina, éta sadayana putus di tempat anu sami, sareng aranjeunna henteu murah pisan.

  7.   Cristian C. cenahna

    Kuring gaduh langkung ti 15 kabel kilat palsu, sareng langkung ti 5 kuring parantos kedah ngaleupaskeun jam kanggo méréskeun pin.
    Éta masalah normal sabab teu ngagaduhan konci anu nyegah kabel ditarik langsung tina colokan na
    Solusi kuring nyaéta solder kartu teras dieusian ku silikon panas, ngarah moal leupas deui ..
    Kuring miharep éta ngabantuan batur.

  8.   Sapic cenahna

    Pikeun anu clable rusak pisan. Sami sanés kabelna tapi anu henteu terang kumaha cara miceunana sareng narik kabel anu sami tibatan néwak colokan na ...
    Salam kabodoan Justiciero.

  9.   Mar cenahna

    Éta goréng pisan, kuring nganggo kasus khusus pikeun kabel, kuring ngaleupaskeun leresna sareng kuring masih gaduh 2 kabel anu henteu jalan sareng kuring angkat pesen anu katilu, garrona ngitung biaya ponsel

  10.   Valeria cenahna

    Hello!
    Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah kuring, abdi henteu terang naha éta téh kabel kilat, atanapi ipod. Sababaraha dinten ka pengker kuring ngaunduh sababaraha lagu ti iTunes sareng éta disingkronkeun sacara sampurna, kamari kuring badé ngalakukeun hal anu sami tapi henteu ogé pc atanapi iTunes henteu mikawanohna, kuring nyobian sababaraha kali bahkan unggal kuring sambungkeun, ipod henteu deui dihurungkeun sareng kuring kedah nga-restart deui ku téhnik tombol sareng tombol bumi (éta ipod nano 7g), panginten éta masalah dina laptop kusabab éta gaduh virus.

    Kuring nyobian nganggo usb dina pc sareng upami éta dikenalkeun, maka kuring nyambungkeun ipod kana charger témbok teras diaktipkeun deui, éta henteu dieusi deui, nyaéta, hurung nalika nyambungkeun kabel tapi tanda pengisianana henteu deui némbongan sareng sateuacan éta ogé ditagih sapertos kitu sareng teu aya masalah, anjeunna sok ngaréspon kalayan saé.

    Kuring henteu hoyong balikeun deui kusabab sieun yén kuring nyambungkeun deui kana pc éta moal némbalan sareng kaleungitan sadaya musik kuring. Naon anu anjeun nyarankeun?

    Hatur nuhun sateuacanna

  11.   Oscar cenahna

    BANTU KAWANAN:
    IPHONE 5S abdi TEU Nampi CABLE GOWIN CANDI NYAETA TEU ASLI, NAON SIEUN KITU? TEU NGASUH ..!