Kumaha carana ngamangpaatkeun arloji Pebble anjeun

Dina podcast iPhone Actualidad kami parantos parantos masihan koméntar kana sababaraha waktos, sareng éta yén Pebble sareng smartwatch sanés (kecuali Apple Watch) ngagaduhan fungsi anu kawates pisan dina iOS sabab éta ditutup sareng henteu ngijinkeun pihak katilu pikeun ngakses fungsi sistem. Ieu mangrupikeun salah sahiji kasempetan di mana jailbreak ngabantosan urang pikeun ngarusak ranté éta, ku tweak «Smartwatch +»Sadia dina Maséhi kami tiasa kéngingkeun fungsi anu kapaké pikeun Pebble and iOS urang.

Dina Android, aranjeunna parantos ngaraosan sababaraha fungsi anu sami sareng fungsi anu Pebble parantos diwariskeun tina Android Wear, sapertos réspon gancang tina jam tangan anu dianggo bahkan dina WhatsApp, nalika dina ios urang kedah ngantosan Apple ngarawat ieu (upami leres ) urang tiasa nganggo alternatif sapertos kieu pikeun ngoptimalkeun Smartwatch anu saé, anu urang émut parantos ditunda diénggalan ku antar muka Time Line anu énggal diwanohkeun ku parusahaan jeung «anyar naWaktos Karikil".

Sakumaha anu kuring sebatkeun dina pidéo éta, perlu aplikasi Smartwatch + di tukang, hal anu henteu ngabahayakeun pikeun alat atanapi masalah batré urang tapi upami urang gaduh kabiasaan nutup sadaya aplikasi bakal hésé pikeun urang matuh .

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobih sababaraha aspek tina lingkup ti setélan, contona, dimana urang tiasa ngarobah aplikasi mail kami ka batur upami urang nganggo klien pihak katilu sapertos GMail, Koropak atanapi anu sanés.

Sapertos email, bewara ti telepon sareng sms tiasa ditukeurkeun ka FaceTime atanapi anu sanés anu mimiti sareng WhatsApp, Telegram atanapi naon waé anu urang pikahoyong dina sadetik.

Tiasa ngendalikeun alat tina jarak jauh salain ti kéngingkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng hal éta nyaéta berkat tweak ieu, Pebble, mangrupikeun hiji-hijina jam anu mampu dilakukeun (dina ios), janten seueur anu nyimpen jam tangan ieu dina laci Kusabab saeutik panggunaan anu anjeun pasihkeun, anjeun parantos tiasa ngagaleuh sareng lebu, sabab kami sateuacanna smartwatch pangsaéna pikeun iPhone kalayan résistansi sareng umur batre anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diana Alejandra cenahna

    Naha kuring tiasa ngaunduh aplikasi pikeun nampi pesen WhatsApp?

    Kumaha kuring kéngingkeun Kantor Pos kana telepon?
    Sareng kumaha kuring ngaunduh musikna

  2.   Kitty palacios cenahna

    Éta dikonfigurasi dina aplikasi karikil. Dina setélan.