Kumaha carana ngadamel cadangan iPhone

nyalin-nyalin

Smartphone urang parantos janten kapercayaan anu teu tiasa dipisahkeun sareng pendamping anu terang sadayana tentang urang. Di aranjeunna urang nyimpen seueur inpormasi penting sareng anu sanés henteu penting teuing, tapi dina kasus kami hoyong éléh. Kontak, pasini, setélan sareng bahkan gim gim di mana kami parantos nanem modal seueur waktos sareng anu terakhir anu kami pikahoyong nyaéta ngamimitian deui. Kumaha carana tiasa sanés, cara anu pangsaéna pikeun henteu kaleungitan data nyaéta ngadamel salinan cadangan.

Ngadamel cadangan iPhone kami mangrupikeun padamelan anu saderhana pisan. Kami gaduh dua cara pikeun nyieun cadangan: simpen nyalin kana komputer urang tur simpen salinan dina iCloud. Salajengna kami nunjukkeun anjeun léngkah pikeun nyimpen cadangan urang boh dina komputer urang sareng dina iCloud.

Kumaha cara ngadamel salinan cadangan iPhone dina komputer urang

  1. Urang muka iTunes.
  2. Kami pencét dina gambar paranti.
  3. Kami pencét dina pakakas kami rék nyadangkeun.
  4. Urang cirian Komputer ieu.
  5. Urang pencét kana Ngadamel salinan ayeuna.

cadangan-iTunes-1

cadangan-iTunes-2

Dina tangkapan layar terakhir kami ogé tiasa nyirian «Buka iTunes nalika nyambungkeun iPhone», sahingga unggal-unggal urang nyambungkeun alat, iTunes bakal kabuka sareng éta bakal ngamimitian ngadamel salinan cadangan sacara otomatis.

Ngadamel cadangan dina komputer urang kami bakal ngahemat sadayana dina Mac / PC kami. Éta ngan ukur bakal tetep dina iCloud, upami urang ngonpigurasi, agenda, catetan, panginget, jsb. Nalika kéngingkeun salinanna, iTunes bakal miceun sadaya data aplikasi sareng setelan kana iPhone kami, ogé nyalin aplikasi éta.

Kumaha Cadangan iPhone ka iCloud

Aya dua cara pikeun nyadangkeun iCloud, hiji tina alat anjeun sareng hiji ti iTunes. Upami urang hoyong ngalaksanakeunana tina iTunes, urang bakal nuturkeun léngkah-léngkah sateuacanna ngarobah léngkah 4, numana urang bakal klik dina iCloud tibatan komputer ieu. Pikeun ngadamel salinan tina alat, urang bakal nuturkeun léngkah ieu:

  1. Kami badé Setélan / iCloud.
  2. Kami badé Nyadangkeun.
  3. Kami aktipkeun ICloud nyalin. Urang bakal nampi pesen peringatan yén salinan cadangan moal disimpen deui dina komputer.
  4. Kami maén deui OK.
  5. Kami maén deui Cadangan ayeuna.

cadangan-iphone-1

cadangan-iphone-2

Ku ngadamel cadangan dina iCloud, iPhone urang bakal konsultasi awan sareng ngaunduh setélan sareng data na. Aplikasi bakal diunduh deui ti App Store, janten disarankeun pikeun nyambung kana jaringan WiFi sareng, gumantung kana konéksi kami, sabar.

Kalayan cadangan kami parantos dilakukeun, urang tiasa pastikeun yén kami moal kaleungitan data upami urang kedah mulangkeun alat urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Kuring ngalakukeun cadangan kana 5S dina PC kuring teras angkat ka 6, tapi inpormasi médis henteu lulus.
    Kuring naros: Upami kuring malikeun deui pakakasna sareng masang salinan na, data médis bakal muncul; Dimana kuring tiasa ningali upami data médis diliwatan atanapi henteu?

  2.   Arturo cenahna

    Wilujeng siang, abdi hoyong nyadangkeun poto, video, musik sareng aplikasi dina komputer kuring teras disimpenkeun deui kana iphone 6, naha mungkin ngalakukeun ieu?

    nuhun sateuacanna
    Wasalam

    Arturo