Kumaha carana nyiptakeun Memoji WWDC21 anjeun nyalira

https://youtu.be/SCuDwMz98-A

nu Memoji Aranjeunna parantos janten cara anu pikaresepeun pikeun saling komunikasi. "Emoji" khusus ti perusahaan Cupertino parantos seueur dilakukeun dugi ka anu sanés sapertos Samsung atanapi Xiaomi parantos gancang niru aranjeunna, kalayan langkung atanapi kirang kasuksésan. Nanging, urang teraskeun damel sareng aranjeunna.

WWDC21 caket sareng di jerona urang bakal ningali hal-hal anu pikaresepeun sakumaha tvOS 15 anyar sareng tangtosna ios 15 anu urang hoyong pisan nyobian. Kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa sacara gampang nyiptakeun Memoji WWDC21 anjeun nyalira janten panasaran sareng bénten-bénten pikeun tiasa ngagunakeunana dina pesen anjeun, Kumaha saur anjeun ngeunaan desain inovatif anu anyar ieu?

Mimiti urang hatur ka kolega ti iSpazio saha waé anu parantos ngabagi jalan pintas anu pikaresepeun ieu. Sanaos jalan pintas anu teu acan diverifikasi, kami percanten ka kolega Italia anu mastikeun yén teu aya jinis malware dina konténna, janten masang éta 100% aman dina iPhone atanapi iPad kami. Nanging, upami anjeun langkung resep anu langkung grapik, di luhurna kami parantos ningalkeun pidéo anu anjeun tiasa tingali saléngkah-saléngkah kumaha cara ngadamel Memoji WWDC anjeun nyalira sareng kami yakin yén anjeun bakal resep, gabung kana komunitas iPhone News ku ngalanggan, sareng tangtosna, tong hilap tinggalkeun kami sapotong Suka.

Ieu léngkah saderhana anu anjeun kedah nuturkeun:

  1. Unduh jalan pintas utama Memoji (numbu)
  2. Sakali anjeun dipasang, buka aplikasi Catetan dina iPhone anjeun
  3. Tanpa nyerat nanaon, langsung tambihan Memoji anu anjeun badé catetan. Entong nganggo na dina MacBook, sabab jalan pintas bakal otomatis nambihan ka anjeun
  4. Ayeuna pencét Memoji anu anjeun parantos nyerat dina catetan sareng anjeun bakal ningali kumaha éta dibuka dina layar lengkep
  5. Pencét tombol "bagi" sareng jalan pintaskeun meWWDC21
  6. Pasang jalan pintas gumantung anyar anu ngadorong anjeun pikeun masang
  7. Ngajalankeun jalan pintas meWWDC21 dina Memoji deui
  8. Siap, Memoji bakal kabuka pikeun anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.