Kumaha carana nyungkeun artos tina App Store langsung tina iPhone

apel-toko-aplikasi-ipad-1024x575

Upami anjeun pangguna anu resep nguji aplikasi atanapi nungtut teuing Sedengkeun pikeun sadaya unduhan pikeun ngayakinkeun anjeun, kamungkinan pisan anjeun kedah nyungkeun artos di App Store. Upami ieu kasus anjeun, atanapi anjeun hoyong dicegah upami kajantenan anjeun dina waktos anu caket, dinten ayeuna urang bade ngajelaskeun kumaha prosés nyungkeun pengembalian dana dilaksanakeun di App Store nyalira langsung tina iPhone. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana?

Sabenerna, léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun nyungkeun a App Store ngabalikeun duit langsung tina iPhone Aranjeunna leres-leres gampang sareng pas anjeun ngalaksanakeunnana sareng skéma anu kami nampilkeun di handap, anjeun bakal tiasa terang kumaha ngalaksanakeunana upami kajantenan ka anjeun. Hal anu pangsaéna henteu, sareng yén sadaya aplikasi anu anjeun mésér leres-leres patut, tapi kadang, ekspektasi urang kalintang luhur sareng ngaleuwihan kapasitas pangembang sareng koméntar positip anu ditingalkeun ku pangguna sanés dina sababaraha kasus.

Kumaha carana nyungkeun artos tina iPhone

  1. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngakses situs Laporkeun masalah Apple
  2. Sakali lebet, anjeun kedah milarian aplikasi anu anjeun hoyong balikeun dina daptar anu nembongan dina layar.
  3. Nalika anjeun milari, anjeun bakal ningali yén di sisi kénca aya tombol anu nunjukkeun Laporan. Anjeun kedah mencét kanggo neraskeun sareng ngamimitian pamundut pangmayaran.
  4. Ayeuna anjeun kedah milih tina menu turun-handap naon masalah anu ngajantenkeun anjeun ngirim laporan ka Apple sareng ngajelaskeun dina kotak di handap.
  5. Anjeun ayeuna bakal nampi bewara yén layanan Apple bakal ngahubungi anjeun dina 48 jam ka payun.
  6. Umumna ku cara kieu, sareng upami aya alesan anu dijelaskeun dina cara anu leres ngeunaan pangasilanana, aranjeunna biasana ngalebetkeun pengembalian dana tanpa masalah dina akun anjeun.

Dupi anjeun parantos nyobian sateuacan ngadamel ngabalikeun duit pikeun aplikasi ti App Store Jalan dieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Sabaraha lami aranjeunna masihan pengembalian dana sabab parantos 7 dinten

  2.   Norma amador Zumaya cenahna

    Kuring nungtut ngabalikeun duit anu aranjeunna candak tina kartu kuring tanpa otorisasina, aranjeunna 3, salah sahiji 17 peso, anu sanésna 179 sareng anu sanésna 599, upami aranjeunna henteu mayar biaya kuring atanapi netelakeun bank kuring, kuring bakal neraskeun paménta pakait sareng perusahaan anjeun.

  3.   Javier cenahna

    Hatur nuhun kana tulisan ieu kuring tiasa nyungkeun deui.
    Kuring miharep Apple sasuai jeung balikna

  4.   Gisella Patricia de la Peña Rabineau cenahna

    Kuring nungtut ngabalikeun artos artos kuring, sabab aranjeunna ngeusi batre kartu kuring kalayan biaya APP anu kuring henteu acan pasang. Kuring teu boga cara pikeun pamundut ngabalikeun duit kuring online sabab éta ngawartosan yén éta sanés alesan pikeun ngalakukeunana. Halaman anu jelasna henteu marahmay pisan, kuring hoyong masihan kuring situs di Apple dimana kuring tiasa ngalebetkeun keluhan kuring pikeun ngeusi batre anu kuring henteu dipasang. Muatanana parantos dilakukeun kana kartu kiridit kuring. (3 April 2020) Kuring miharep batur bakal ngahubungi kuring pikeun milarian jalan kaluar pikeun tagihan anu salah ieu.