Kumaha gaduh layar utama iPhone anjeun tanpa aplikasi

apel Akhir-akhir ieu urang ngorotan sababaraha kamampuan kustomisasi anu sateuacanna bakal diserang pisan ku perusahaan Cupertino, sareng ayeuna gaduh persetujuan ti iOS App Store nyalira kagét sadayana.

Naha anjeun badé gaduh Layar Mimiti leres-leres bébas tina aplikasi sareng nunjukkeun wallpaper anjeun? Kami nyandak anjeun tutorial alit sareng aplikasi anu disarankeun anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas anu panasaran ieu. Ngarobih iPhone anjeun kana alat anu unik, ngamangpaatkeun sababaraha kamampuan kustomisasi anu Apple pasihkeun ka kami.

Pikeun ieu kami peryogi aplikasi gratis anu sayogi di ios App Store anu disebat Widget transparan, Upami éta sayogi di toko aplikasi Apple resmi, urang ngartos yén éta ngagaduhan sagala kaamanan sareng tindakan privasi anu tiasa diarepkeun tina sapertos kieu, nanging, candak kasempetan pikeun ngaunduh kusabab urang parantos terang yén ieu ti Cupertino ngagaduhan pemicu gancang nalika urang nyarioskeun perkawis ieu.

Salaku sarat, anjeun kedah terang yén ngajalankeun ios 14 penting, Kusabab éta mangrupikeun versi munggaran tina sistem operasi mobile Apple anu ngadukung Widget anu kawéntar, maka parios sateuacan ngamimitian tutorial ieu.

  1. Ngadamel pencét panjang dina layar iPhone anjeun pikeun ngaktipkeun éditor aplikasi atanapi Jiggle Mode
  2. Ngadamel halaman anyar anu leres-leres kosong sareng nyandak screenshot nganggo Power and Volume +
  3. Ayeuna buka Widget Transparan dina iPhone anjeun sareng pilih tangkepan layar salaku setting nalika nyiptakeun Widget
  4. Upami wallpaper ayeuna aya dina aplikasi, anjeun parantos ngalengkepan léngkah kalayan leres
  5. Pilarian sareng tambihan Widget Transparan kana halaman layar utama anjeun anu kosong
  6. Pareuman sésana halaman layar utama

Sareng gampang éta anjeun gaduh layar beranda anu bersih sareng kosong, héran?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kike cenahna

    Punten ngadamel tutorial video anu kuring henteu tiasa