Kumaha maca sareng ngajawab WhatsApp tanpa muncul online

WhatsApp, aplikasi olahtalatah instan nu pang populerna di dunya, atawa sahanteuna hiji kalawan pamaké paling, tanpa diskusi nanaon. Saatos akuisisi na ku Facebook, masa depanna diwarnaan abu-abu, tapi, perbaikan sareng fungsionalitas anu terus-terusan ngajantenkeun WhatsApp alat komunikasi utama di dunya.

Sanajan kitu, sakapeung urang hayang bisa ngakses eusi Anjeun tanpa keur diawaskeun ku batur, jadi Kami bakal ngajarkeun anjeun maca sareng ngajawab WhatsApps tanpa aya anu terang yén anjeun online, runtuyan tip sarta fitur anu bakal nyieun hirup anjeun leuwih gampang dina iPhone anjeun sarta ngidinan Anjeun pikeun meunang leupas tina hal beurat.

Nembe di WhatsApp "réaksi" geus terpadu fungsionalitas anu diwariskeun tina Facebook sareng aplikasi olahtalatahna anu parantos terintegrasi saé, tapi éta henteu ngabéréskeun masalah anu leutik, nyaéta tiasa maca sareng ngawalon WhatsApps tanpa muncul "online", atanapi sahenteuna tanpa jalma terang yén kami parantos aya. disambungkeun kana aplikasi. Kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana sakedik ieu trik.

Hurungkeun tampilan dina Pusat Bewara

Pusat Bewara masihan kami ringkesan pesen WhatsApp anu kami tampi, tapi éta bakal muncul sacara asli salaku "pesen" sareng moal nunjukkeun eusina, sahenteuna henteu nalika alatna dikonci. Pikeun tiasa ngaksés pesen ieu langkung gancang sareng ningalina tina Pusat Bewara, anjeun kedah lebetkeun WhatsApp sareng turutan pitunjuk ieu: Setelan > Bewara > Tilik > Hurung. 

Ku cara kieu, pesen anu ditampi bakal dipintonkeun sapinuhna dina Pusat Bewara, tapi urang masih bakal gaduh hiji setélan pikeun ngaropea, nyaéta kieu: Setélan> Bewara> WhatsApp> Témbongkeun sawangan> Sok.

Ieu kumaha sawangan bakal ditingalikeun henteu paduli naha iPhone urang dikonci atanapi henteu, hal anu bakal ngajantenkeun tugas urang langkung gampang.

Ngagunakeun Siri

Urang ogé tiasa nganggo Siri pikeun mairan kana sadaya pesen WhatsApp anu kami tampi ku kituna macana hiji-hiji, terang saha anu ngirimkeunana ka kami. Jang ngalampahkeun ieu urang kudu nuturkeun jalur konfigurasi handap: Setélan> Siri sareng Pilarian> WhatsApp Consult Siri> Aktipkeun.

Sakali kami parantos mastikeun yén konfigurasi ieu leres-leres dilakukeun, kami ngan ukur bakal masihan petunjuk anu tepat: Hei Siri, baca pesen WhatsApp kuring ka kuring.

Ku cara kieu éta bakal maca pesen WhatsApp anu kami parantos ditangguhkeun, mimitina bakal nginpokeun ka kami ngeunaan pangirim pesen éta teras bakal maca eusina hiji-hiji. Ieu undoubtedly salah sahiji cara anu pangalusna pikeun maca talatah WhatsApp tanpa saha nyaho.

Balas tina béwara

Interaksi sareng bewara mangrupikeun hal anu parantos diintegrasikeun kana vérsi anu béda-béda ios sareng iPadOS pikeun sababaraha waktos, janten prinsipna urang kedah terang ngeunaan éta, tapi kami ngingetan kumaha gampangna. Anjeun ngan saukur kedah pencét panjang dina pesen anu anjeun tampi di Pusat Bewara sareng kibor bakal dibuka di bagean handap layar supados anjeun tiasa ngabales pesen éta.

Ku cara kieu, anjeun bakal ngawalon pesen khusus tanpa kedah ngalebetkeun aplikasi, janten, anjeun moal némbongan "online" atanapi nyambung sareng waktos terakhir sambungan anjeun moal némbongan sanaos anjeun parantos tiasa maca sareng ngawalon. ceuk pesen, sakali sahiji cara panggancangna jeung paling metot pikeun berinteraksi sareng pesen tanpa saha nyaho.

Nonaktipkeun sambungan panungtungan anjeun

Émut yén anjeun salawasna tiasa ngalaksanakeun tugas klasik pikeun nganonaktipkeun sambungan anu terakhir sareng cek biru saatos maca pesen. Ieu mangrupikeun ukuran anu paling umum pikeun tetep "anonim" nalika lebet sareng kaluar tina WhatsApp, ku kituna ngahindarkeun panon prying jalma anu sadar kana waktos terakhir anjeun ngalebetkeun aplikasi atanapi ngawalon pesen. Kuring pribadi teu boga setelan ieu disaluyukeun, tapi abdi tiasa ngartos naha hal anu penting pikeun pamaké tangtu.

Whastapp

Pikeun ngaktipkeun / nganonaktipkeun konfirmasi dibaca, nyaéta, cek biru, urang ngan ukur kedah lebetkeun WhatsApp> Setélan> Akun> Privasi> Baca kuitansi. Dina titik ieu, penting pikeun terang yén upami anjeun nganonaktipkeun kuitansi bacaan, anjeun ogé moal tiasa ningali anu sanés. Obrolan grup, enya, bakal salawasna nampi konfirmasi dibaca, naha urang parantos ngaktipkeun pungsi ieu atanapi henteu.

Dina kasus sambungan panungtungan, urang kudu nuturkeun jalur WhatsApp> Setélan> Akun> Tukang. waktos sareng sakali di jero ngaropea pangalaman:

  • Dulur: Sakur pangguna anu ngagaduhan nomer anjeun dina buku telepon bakal tiasa ningali sambungan terakhir anjeun ka WhatsApp.
  • Kontak kuring: Ngan ukur kontak anu anjeun tambahkeun kana buku alamat anjeun bakal tiasa ningali sambungan terakhir anjeun ka WhatsApp.
  • Kontak kuring, iwal: Persis sarua jeung fungsi saméméhna, tapi urang bakal tiasa nambahkeun iwal husus, nyaeta, pamaké tangtu nu urang teu hayang ningali sambungan panungtungan urang dina WhatsApp.
  • Henteu aya saurang ogé: Dina hal ieu, moal aya pangguna anu tiasa ningali sambungan terakhir kami ka WhatsApp.

Sareng ieu mangrupikeun trik anu kami bawa ka anjeun supados anjeun tiasa ngabales pesen WhatsApp sareng macana tanpa peryogi saha waé anu terang yén anjeun parantos nyambungkeun atanapi anjeun parantos aya di jero aplikasi, anu nyayogikeun "tambah" tina privasi sarta tranquility ka poé anjeun ka poé sarta éta bisa nyieun hirup anjeun leuwih gampang. Urang ngingetan yén saluran Discord kami sayogi pikeun sadaya pangguna dimana anjeun tiasa mendakan trik ieu sareng seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.