Kumaha maksa aktip caket dina Apple TV 4

apel-tv-42 Dina alat Apple naon waé (sareng alat sanés sanés Apple), nalika aplikasi nyababkeun masalah, urang tiasa maksa aplikasi éta caket pikeun mulangkeun stabilitas sistem. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang lakukeun dina OS X sareng ios. TapiKumaha maksakeun nutup aplikasi tvOS? Sajauh ieu kuring parantos maca dua téori, tapi Apple ngan ukur milih hiji anu sah

Naon kakuatan caket dina ios? Angkatan caket dina ios en tutup aplikasi tina multitasking. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan saukur kedah mencét tombol mimitian dua kali, gulung ka aplikasi anu kami hoyong tutup sareng geser huruf na nepi. Apple TV, anu sistem operasi na mangrupikeun varian ios, ngagaduhan tombol bumi nyalira, nyaéta layar anu digambar.

Kumaha maksa aktip caket dina Apple TV 4

force-close-app-apple-tv-4

Kami klik dua kali dina tombol anu jelas kedah janten tombol start, sabab éta salawasna nyandak urang kana layar awal sareng gaduh gambar layar. Klik dua kali dina tombol ngamimitian bakal sami sapertos di ios, urang bakal ningali kartu aplikasi sareng urang tiasa gesek nepi aktip yén urang hoyong tutup sacara lengkep.

Téori 2

Téori anu kadua, anu salah, nyatakeun yén urang bakal maksa panutupanana upami urang mencét Tombol ménu (anu dituduhkeun ku panah dina gambar anu aya dina tulisan) sareng kami henteu ngaleupaskeun dugi ka layar deui.

Dina ios, Apple nyarios yén urang kedah jarang "maksa kaluar" hiji aplikasi. Merhatoskeun yén tvOS mangrupikeun vérsi ios pikeun Apple TV, urang kedah mikir yén moal perlu ngagunakeun metode ieu kacuali upami urang ngalaman masalah. Upami anjeun gaduh Apple TV 4 sareng ngagaduhan masalah anu diperyogikeun pikeun maksa panutupanana aplikasi, kumaha anjeun ngungkulanana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   finthamoussu cenahna

    Sateuacan ngeposkeun tulisan, sahenteuna anjeun kedah baca heula buku manual. Ieu ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta [spoiler: upami dipikaterang, éta "téori 1"]

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Saatos maca dua hal anu béda, sajujurna, kuring parantos bingung sareng anu sanés (sareng éta anu henteu dikenal).

      Hiji salam.