Kumaha mareuman aktipitas aktip dina iPhone

Apple M8

Tina iPhone 5s, mobile Apple ngempelkeun a koprocessor dina perangkat keras anjeun anu ngurus ngarékam kagiatan kami sapopoe. Ngitung léngkah anu urang laksanakeun nyaéta salah sahiji fungsi tina chipset M7 sareng M8 anu masing-masing mendakan dina iPhone 5s sareng iPhone 6 masing-masing.

Sanaos ditingalikeun yén konsumsi batré tina koprosésor ieu minimal, éta masih mangrupikeun salah sahiji deui unsur anu nyumbang kana ngaleupaskeun otonomi iPhone janten upami pilihan ieu henteu kapaké pikeun anjeun atanapi anjeun ngagaduhan épisifier anu sanés, anjeun panginten tiasa resep nganonaktipkeun log kagiatan iPhone.

Kumaha nganonaktipkeun aktipitas aktip dina iPhone

Pareuman aktipitas aktip dina iPhone

Kanggo koprocessor iPhone pikeun ngeureunkeun tugasna sareng lirén ngarékam kagiatan sadidinten urang, urang ngan saukur kedah aksés kana Setélan> Privasi> aplikasi aktipitas fisik sareng sakali aya, Kami nganonaktifkeun pilihan "Mantau olahraga".

Pastina, pangaruh tina nganonaktifkeun pilihan ieu kana otonomi bakal minimal Tapi sakumaha anu kuring carioskeun sateuacanna, prosés pangsaeutikna aya di tukangna, langkung seueur menit aki urang bakal tiasa ngeruk unggal dinten.

Aya seueur kagiatan anu parantos ngalangkungan panangan kuring sareng sadayana, iPhone mangrupikeun salah sahiji anu paling akurat pikeun kanyataan saderhana dina nyandak kana saku anjeun. Gelang sok tungtungna dipalsukan data kumargi teu tiasa dielakkan yén dina gerakan sapopoéna anu tangtu, kuantifier narjamahkeun salaku léngkah nalika henteu, Nanging, éta henteu kajantenan ku iPhone.

Ayeuna kumaha Apple Watch bakal aya dina pigeulang leungeun anjeun, pastina anjeun moal dibales ku catetan kagiatan ngalangkungan iPhone upami jam tangan badé ngalakukeun fungsi anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   malaikat cenahna

    Janten Apple Watch bakalan palsu data kagiatan fisik?

    1.    Nacho cenahna

      Sapertos sésana anu tiasa dianggo dina pasaran, aranjeunna sadayana gaduh margin kasalahan dina data anu aranjeunna kumpulkeun sareng tiasa gampang dipalsuan. Éta cekap pikeun tetep calik sareng mimitian ngacungkeun panangan anjeun sapertos gélo sahingga léngkah-léngkah anu henteu urang lakukeun diitung. Upami anjeun ngalakukeun hal anu sami sareng iPhone anu anjeun gaduh dina saku anjeun, léngkahna henteu tambah.

      Dina sapopoe, urang henteu ngan ukur mindahkeun panangan urang pikeun leumpang, urang ogé mindahkeun éta pikeun masak, ngadamel ranjang, nyeuseuh, jsb. Sadaya ieu mangrupikeun kagiatan anu nyumbang kana nambihan léngkah anu henteu leres-leres sapertos kitu. Kusabab kitu, anu tiasa dipakai némbongan anu klip pikeun baju, disimpen dina sapatu olahraga, jst.

      Tungtungna, alat-alat ieu sanés médis janten inpormasi anu disayogikeunana nunjukkeun. Upami anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha pinggel kagiatan ti rerencangan atanapi kenalan, pasang sadayana dina panangan anu sami sareng anjeun bakal ningali yén dina akhir dinten, henteu saurang ogé cocog sareng catetan sésana.

    2.    badass cenahna

      Henteu, sabab didamel ku Apple.

  2.   Carl cenahna

    Sanajan anjeun nganonaktifkeunana, éta tetep ngarékam gerakan sareng léngkahna, naon anu lumangsung nyaéta anjeun henteu ningali éta ditingalikeun, sabab éta terus meakeun batré
    pikeun ngalakukeun tés nyaéta nyarioskeun léngkah-léngkah anu anjeun laksanakeun, anjeun mareuman éta salaku conto 100 léngkah maka anjeun nuturkeun dinten normal sareng anjeun bakal ngaktipkeunana deui sareng anjeun bakal ningali éta tibatan 100 nalika anjeun nganonaktifkeun, éta dianggap yén anjeun moal kedah ngitung langkung seueur kusabab henteu Éta diaktipkeun tapi anjeun bakal ningali yén aya langkung ti 100 gumantung kana léngkah anu dilaksanakeun sadidinten
    Ringkesna, sanajan anjeun nganonaktifkeunana, éta tetep jalan, hiji-hijina bédana nyaéta henteu ditampilkeunna saluyu, sanajan éta dihapus, éta tetep jalan di tukang sareng meakeun batréna

  3.   alvic cenahna

    Sobat leres pisan Carl. pareuman sareng teras ngarékam gerakan sareng léngkah anjeun. :(. Teu sangka éta ngan kuring. Nuhun.

  4.   DIEGO PEREYRA cenahna

    Kumaha kuring ngahapus aplikasi tina (aktip) ti hiji telepon upami kuring henteu gaduh Apple Watch? Upami aya anu ngabantosan kuring kuring bakal hatur nuhun ...