Kumaha nganonaktipkeun Twitter Fleets

Minggu kamari sareng tanpa aya berita atanapi rumor, jaringan sosial Twitter nampilkeun Fleets, pilihan anyar anu disayogikeun ku Twitter pikeun urang pikeun nyaritakeun, carita ephemeral anu lumangsung 24 jam, saatos éta aranjeunna sacara otomatis dihapus.

Anu nyiptakeun carita ieu terang sepanjang waktos anu mana pangguna parantos ngaaksés caritaanana, naha ku panasaran atanapi upami aranjeunna mendakan sababaraha cara pikeun nganonaktifkeunana. Hanjakalna, sapertos sesa platform anu nerapkeun metode ieu pikeun nyaritakeun, Urang moal tiasa mareuman aranjeunna tapi urang tiasa Ngajempékeun aranjeunna.

Siga fungsi Twitter anu urang ngamungkinkeun pikeun Ngajempékeun rekening éta anu urang nuturkeun .

Pareuman Twitter Fleets

Padika 1

Ngajempékeun Fleets

  • Cara panggancangna pikeun bypass tampilan nyaéta mencét sareng pencét jeung tahan ikon sajarah tina akun.
  • Teras, pencét dina Ngajempékeun @ nami akun.
  • Tungtungna, pilihan anu ngamungkinkeun urang pikeun bisu ukur Armada dina akun éta.

Padika 2

Ngajempékeun Fleets

  • Upami anjeun panasaran ningali Armada anu diterbitkeun ku akun anu anjeun turutan sateuacan ngaheningkeunana, pikeun ngabungkem pencét kana salah sahijina.
  • Teras, pencét dina panah ditampilkeun di belah katuhu tulisan sareng ka kénca X anu ngamungkinkeun urang nutup carita.
  • Teras pencét dina Ngajempékeun @ nami akun sareng tungtungna Ngajempékeun Fleets.

Hanjakalna, upami pangguna anu kami nuturkeun parantos biasa kana carita ieu, urang kedah ngalaksanakeun prosés hiji-hiji. Mudah-mudahan, aranjeunna panginten parantos bosen ngagunakeunana ayeuna sareng anjeun ngan ukur nuturkeun akun anu masih resep kana format pos Twitter anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.