Kumaha nganonaktipkeun korektor dina iPad

nonaktipkeun-checker-ipad-2

Kadatangan ios 8 ogé nyandak kamungkinan pikeun nambihan kibor pihak katilu, anu parantos kami bicarakan sacara éksténsif dina iPad News, keyboard prediktik QuickType, anu kuring bakal résiko mikir yén éta masih dina béta, sabab éta seueur pisan dipikahoyong. Ramalan biasana akurat pisan, sanaos leres yén éta peryogi kurva diajar tina aplikasi pikeun terang kumaha cara urang biasana nyerat dumasar kana téks, nunjukkeun hiji kecap atanapi kecap sanés. Tapi henteu, Swype contona, ngajantenkeun saran langkung pas sareng kontéks anu urang nyerat.

Ninggalkeun keyboard prediktip sareng pihak katilu ios 8, dinten ieu kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa mareuman korektor kecap otomatis dina iPad sareng ios 8. Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun parantos nyerat kecap sareng henteu mariksa naon anu anjeun parantos nyerat, sabab anjeun yakin yén anjeun parantos ngalaksanakeunana kalayan saé, anjeun parantos masihan pikeun ngirim sareng ujug-ujug anjeun ningali yén koréktor senang parantos nempatkeun naon anu kaluar tina irung na. Pikeun ngahindarkeun kaayaan ngerakeun / sesekkeun / ngahinakeun, pilihan anu pangsaéna sareng paling disarankeun nyaéta pikeun nganonaktipkeun koréktor, sabab jelas yén upami urang kedah marios sagala hal anu urang tulis kecap ku kecap, urang bakal nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun marios téks tibatan mikirkeun naon anu kedah dilakukeun nyerat.

nonaktipkeun-checker-ipad

Pareuman checker dina iPad

  • Mimiti kami bakal klik dina ikon setélan. Dina Setélan kami angkat ka blok katilu pilihan kanggo diklik umum.
  • Di sisi katuhu, sadaya pilihan anu tiasa disesuaikan dina iPad bakal ditingalikeun. Urang buka tungtung jandéla éta teras pencét dina Keyboard.
  • Dina bagian kibor, urang mendakan sababaraha pilihan, kalebet manajemén keyboard sareng jalan pintas. Tepat salajengna, urang kedah milarian anu Pilihan AutoCorrect sareng mareumanana.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.