Kumaha nganonaktipkeun saran kontak Mail dina iPhone

Surat-Iso

Aya seueur hal anu kajantenan dina iPhone anjeun anu sakuduna ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang anu anjeun henteu resep. Memang leres upami ngeunaan ngarobih sareng muka konci hal anu pangsaéna nyaéta jailbreak, tapi ogé leres yén aranjeunna henteu teras-terasan diperyogikeun upami jalan pintas anu dipikaterang pikeun méréskeun masalah ieu. Dina hal ieu kami hoyong ngajarkeun anjeun nonaktipkeun saran kontak Mail dina iPhone.

Upami anjeun salah sahiji jalma ngan ukur ngirim email ka langkung seueur kontak tibatan anu anjeun pikahoyong sabab anjeun mindahkeun jari-jari anjeun gancang teuing sareng buru-buru kana tombol kirim, atanapi éta ngan ukur ngaganggu anjeun pikeun masihan saran ieu salami anjeun sabab sok terang saha anu ngirim email, anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah anu saderhana pikeun tiasa nganonaktifkeun aranjeunna sareng tungtungna hilap ngeunaan éta salamina tanpa kedah ngalakukeun hal séjén. Naha anjeun resep ideu? Catet di handap!

Léngkah pikeun nganonaktipkeun saran surat

Anjeun kedah nuturkeun jalur Konfigurasi> Surat, Kontak> Kontak dina Surat. Sakali anjeun ngarobih pilihan posisi terakhir ieu dina keyboard anjeun anjeun bakal ningali éta sacara otomatis, sareng tanpa kedah ngalakukeun anu sanés, saran surat biasa ngaleungit. Khususna, kuring ngaku yén éta praktis pikeun kuring, tapi ogé leres yén anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha kasalahan anu pikaresepeun pisan ku ngirim email tambahan ka jalma anu anjeun henteu resep. Utamana upami anjeun nganggo iPhone sareng akun email pikeun alesan padamelan, atanapi upami kontak anjeun henteu caket sareng anjeun henteu hoyong aranjeunna milarian terang ngeunaan sababaraha email anjeun, kuring nyarankeun anjeun nganggo éta. Upami henteu, atanapi upami anjeun merhatoskeun sakedik, langkung saé tinggalkeun saran email aktip. Sanés panginten?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.