Kumaha cara masang aplikasi nganggo iTunes

Kumaha-ngagunakeun-iTunes

Angsuran kadua tina séri tutorial urang dina iTunes. Mimiti kami masihan sababaraha pamanggih dasar ngeunaan kumaha ngagunakeun iTunes, tab kasimpulan tina iPhone kami, jsb. Kali ieu urang bakal langkung seueur masalah sareng kami ngajelaskeun kumaha aplikasi ditanganan ti iTunes. Pasang, uninstall, update, ngalih ka folder, ganti nami folder… Sadaya ieu sareng seueur deui tiasa dilakukeun tina komputer urang sareng kami bakal ngajelaskeun kumaha dina pidéo ieu.

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, nganggo iTunes pikeun ngatur aplikasi urang peryogi pisan kumargi urang tiasa nganggo alat urang. Pembaruan otomatis, unduhan otomatis sareng kamampuan ngakses aplikasi anu kami beuli pikeun ngaunduh kalayan gancang hartosna yén seueur anu hilap iTunes pikeun tujuan ieu. Tapi éta salawasna penting sareng pikaresepeun pikeun tiasa tampil cadangan sadaya aplikasi kami dina komputer urang, kumargi bisi kedah malikkeun alat urang, pamasangan aplikasi bakal langkung gancang tibatan upami urang ngalaksanakeunana ku cara ngaunduh via WiFi. Éta gampang pikeun dipasang sababaraha aplikasi dina sababaraha pertunjukan dina kapasitas, sareng unduh éta lambat sareng seuseueurna koneksi anu aya.

Atanapi urang kedah hilap kana pilihan anu ditawarkeun ku iTunes pikeun mindahkeun ikon urang, ngadamel folder, ngaganti nami, atanapi bahkan ngahapus aplikasi tina preview anu ditawarkeun ka kami tina desktop kami di sisi katuhu. Anjeun tiasa ningali sadaya ieu sareng seueur deui dina pidéo anu disarengan ku tulisan ieu. Kami bakal neraskeun nganalisis aplikasi ieu dina tutorial anu bakal datang pikeun ningali kumaha musik, pidéo, salinan cadangan, sareng sajabana ditangani, sahingga tiasa ngamangpaatkeun sadaya pilihan anu ditawarkeun iTunes ka pangguna ios sareng anu tiasa ngaluarkeun urang tina langkung ti hiji gangguan dina nyanghareupan leungitna data sareng bantosan kami nganggo panggunaan anu pang ageung tina alat kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.