Kumaha carana masang Waktu Popcorn dina Apple TV 4

Kumaha carana masang Waktu Popcorn dina Apple TV 4

Popcorn Time mangrupikeun kenalan lami pikeun seueur urang, sanés tanpa kontropérsi. Pikeun anu henteu terang éta, éta mangrupikeun jasa anu ngamungkinkeun anjeun nonton pilem sareng serial TV di luar langganan sareng saluran resmis. Éta tiasa dianggo ngalangkungan file torrent, tapi henteu perlu diunduh. Ngaliwatan panganteur anu pikaresepeun sami sareng jasa resmi sapertos Netflix atanapi anu sanés sapertos éta, cukup pikeun ngotéktak katalog teras pencét play dina naon anu urang hoyong tingali.

Porcorn Waktos éta sanés aplikasi resmi pikeun ios atanapi Apple TV, ogé moal aya. Nanging, dimungkinkeun pikeun masangna saolah-olah éta ngan ukur aplikasi séjén. Henteu perlu dijantenkeun jailbreak tapi prosés na henteu pati saderhana ogé. Teras, urang bakal nyaritakeun kumaha masang Popcorn Time dina Apple TV generasi kaopat. Disiapkeun?

Pasang Popcorn Time salaku hiji deui aplikasi dina Apple TV

Kusabab alesan anu jelas, Popcorn Time moal tiasa diunduh ti App Store dina Apple TV generasi kaopat, tapi aya mékanisme anu bakal ngamungkinkeun éta ngajalankeun alat apel anu digegel ieu. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana.

Prasyarat

Masang Popcorn Time dina Apple TV generasi kaopat bakal diperyogikeun pikeun ngagaduhan parangkat lunak sareng pakakas anu cocog. Ieu hal éta, anu saéstuna mah ngan ukur sababaraha menit. Ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tiasa suksés ngalengkepan padamelan ieu.

  • Anjeun kedah gaduh aksés kana akun pamekar Apple. Anjeun bakal tiasa nganggo akun gratis sareng sacara épéktip, anjeun bakal tiasa masang Popcorntime kumaha ogé, sareng nyimpulkeun, unggal tujuh dinten anjeun kedah ngulang prosés, tugas anu saé. Tapi upami anjeun nganggo akun pangembang lengkep éta istilah naék janten sataun. Pikeun ngadaptar pikeun akun pamekar Apple, buka developer.apple.com.
  • Anjeun ogé peryogi Mac kalayan OS X El Capitan atanapi saluhureuna.
  • Xcode 7.3 atanapi saluhureuna. Xcode 8, anu sayogi dina Mac App Store, moal jalan ayeuna sabab file kode anu diperyogikeun pikeun aplikasi Popcorn Time teu acan diénggalan kanggo API pang anyarna. Anjeun tiasa ngaunduh Xcode 7.3.x gratis ti developer.apple.com.
  • tvOS 9.2 atanapi langkung luhur dipasang dina Apple TV generasi kaopat.
  • Un USB Tipe C kana kabel USB A pikeun ngeusi batre dina Apple TV.

Prosés na step by step

Léngkah 1: unduh file Popcorn Time

Mimiti, unduh file Popcorn Time anu sayogi ngalangkungan Repository dina GitHub. Dina raraga milari éta, anjeun kedah ngébréhkeun vérsi anu pangénggalna tina Repository. Buka Terminal dina Mac anjeun sareng lebetkeun paréntah ieu pikeun Kloning file Repository kana folder Mac Desktop:

cd ~ / Desktop
git clone https://github.com/PopcornTimeTV/PopcornTimeTV.git

Pasang Waktos Popcorn dina Apple TV 4

Lengkah 2: masang Cocoapods

Anjeun kedah masangkeun Cocoapods pikeun ngaksés perpustakaan pihak katilu. Pikeun éta. ti Terminal Mac anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun hal-hal ieu:

sudo gem install activesupport -v 4.2.6
sudo gem masang cocoapods

install-popcorn-time-apple-tv-4

Léngkah 3: langkung seueur paréntah

Entong angkat Terminal sabab, ayeuna parantos dipasang Cocoapods, anjeun kedah ngalaksanakeun paréntah ieu di handap tina Terminal pikeun mastikeun yén sadayana jalan leres pas anjeun gaduh aplikasi dina Apple TV anjeun. Ngajalankeun paréntah ieu:

cd ~ / Desktop / PopcornTimeTV
pod masang

screen-shot-2016-10-08-at-6-41-22-am

lengkah 4

Buka folder PopcornTimeTV dina desktop anjeun (anu diciptakeun dina léngkah 1) sareng mendakan file PopcornTime.xcworkspace. Klik dua kali pikeun ngaluncurkeun éta dina Xcode.

lengkah 5

Dina Xcode, dina sidebar kénca handapeun Targét, pilih Waktos Popcorn teras pencét tab umum. en Identity, anjeun kedahna ningali lapangan anu judulna Identifier kebat. Dina kotak téks di belah katuhu, robih téks janten "com. [NAMA ANDA] .PopcornTime", sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu.

install-popcorn-time-apple-tv-2

lengkah 6

Ayeuna pilih TopShelf  (dina Target) sareng balikan deui léngkah sateuacana tapi nambihan ".TopShelf" di tungtungna: "[NAMA ANDA] .PopcornTime.TopShelf". Pastikeun [NAMA ANDA] persis sami dina léngkah 5 sareng 6.

screen-shot-2016-10-08-at-8-38-27-am

lengkah 7

tab umum Tab, asup Identity, pencét kotak turun-handap di gigir regu sareng lebet nganggo akun pangembang Apple anjeun.

Léngkah 8: tina Mac ka Apple TV

Sambungkeun Apple TV ka Mac nganggo kabel anu parantos kami sebatkeun di awal. Pencét CMD + R dina Xcode pikeun nyusun sareng ngajalankeun proyék dina alat. Anjeun tiasa ogé mencét tombol Puter dina bilah alat pikeun ngamimitian nyusun.

screen-shot-2016-10-08-at-8-39-09-am

SILIH! Ayeuna hurungkeun Apple TV sareng Popcorn Time anjeun bakal némbongan salaku hiji deui aplikasi dina layar utama anjeun.

Tina sudut pandang pribadi kuring, ieu mangrupikeun repot, langkung-langkung upami parantos aya aplikasi sapertos VidLib di App Store anu ngamungkinkeun anjeun nonton sadaya pilem sareng serial anu anjeun pikahoyong tanpa kedah pamasangan rumit sapertos ieu, anu bakal ogé ngalibetkeun pamayaran. tina akun pamekar. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah mutuskeun naha pantes atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Carlos cenahna

    Hatur nuhun pisan. Tapi ngadorong akun pangembang anu teu diterbitkeun henteu ngaluarkeun artos. Salam

  2.   Tantowi cenahna

    éta masihan kuring kasalahan ieu saatos ngajalankeun pod install
    [!] Éror masang TVVLCKit-teu stabil
    [!] / usr / bin / curl -f -L -o /var/folders/6b/yn3dryw94wv8lk71kf3rfvlr0000gn/T/d20161012-30368-vvtkxt/file.zip http://download.videolan.org/pub/cocoapods/unstable/TVVLCKit-unstable-3.0.0a10.zip –Create-dirs –netrc-opsional

    Naon anu kedah abdi lakukeun?

  3.   JbNoXs cenahna

    Alus, naha anjeun terang kumaha nonton pilem dina basa Spanyol ???

  4.   Nacho cenahna

    Halo, kumaha kuring tiasa nyambung sareng kabel USB A? atanapi dimana anjeun kéngingkeun USB tipe c?