Kumaha carana masang Popcorn Time tanpa jailbreak

install-popcorn-time-ipad

Dinten anu sanés kuring ngawartosan anjeun kumaha cara masang aplikasi anu sami sareng Waktos Popcorn, anu ngamungkinkeun urang nonton seri sareng pilem via streaming ngagunakeun torrents jaringantapi tanpa jailbreak, aplikasi na MovieBox. Tapi awas! upami Moviebox ngan ukur henteu ngayakinkeun anjeun, Kami mawa anjeun tutorial pikeun masang Popcorn Time dina iPad anjeun tanpa kedah jailbreak, mangpaat, leres? Saatos luncat sadaya léngkah pikeun nuturkeun.

Popcorn Time dina alat anjeun haratis sareng tanpa jailbreak

Leres, naon anu anjeun nguping, aranjeunna parantos berhasil masang aplikasi dina iDevices tanpa kedah jailbreak, tapi anjeun bakal heran kumaha mungkin, leres? Saderhana pisan, ngagunakeun téknik anu sami anu dianggo pikeun masang émulator. 

Masang Popcorn Time dina alat kami teu kedah jailbreak Urang kedah nuturkeun léngkah ieu dina surat:

  • Lebetkeun Setélan ios sareng milari tab "Umum"
  • Teras mendakan bagianna: «Tanggal sareng waktos»
  • Pareuman pilihan: «Otomatis» sareng set tanggal ka 16 Séptémber, urang kaluar tina Setélan
  • Urang lebet dina tautan ieu ti mana kami bakal ngaunduh aplikasi (urang lebetkeun tina alat)
  • Entong sieun nalika ningali barang-barang dina basa Cina, ngan pencét tombol héjo teras pencét dina "Pasang", nalika kotak dialog ngajurung anjeun
  • Nalika kuring réngsé masang aplikasi, urang balik kana Setélan na Kami ngaktipkeun kotak anu saacanna urang pareumkeun pikeun balik deui kana waktos anu otomatis.

Pertama kali urang ngamimitian Waktu Popcorn éta bakal nyaritakeun yén éta henteu aman, pencét «Teraskeun» sareng… éta euy! Pikeun ngararasakeun séri sareng pilem karesep anjeun tina alat anjeun nganggo torrents anu beredar dina bersih. Sanaos kitu, kuring ngingetan yén anjeun ogé ngagaduhan aplikasi MovieBox, anu dipasang dina cara anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tali Nano cenahna

    Halo, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, aplikasi ditutup.

  2.   maén anjeun cenahna

    Dipasang nuturkeun prosedur dina iPad 4 sareng ios 8 sareng éta henteu jalan (éta dibuka sareng langsung ditutup).

  3.   Yakub cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring nalika kuring masang kotak pilem. Ngalereskeunana ku muka aplikasi sakali dipasang tanpa sateuacana netepkeun tanggal otomatis deui. Sakali kuring parantos mukakeunana sareng kuring ningali yén éta tiasa dianggo pikeun nyetél tanggal otomatis.
    Abdi kantos nyetél tanggal otomatis teras muka éta. Sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring miharep éta mantuan anjeun

  4.   Talion cenahna

    Naon anu dikedalkeun ku Jacobo leres, kuring terang sabab éta parantos kajantenan kuring sateuacanna sareng metode ieu. Malaikat, naha anjeun tiasa nambihan léngkah anu disebatkeun ku Jacobo kana tulisan éta pikeun nyingkahan kasulitan 😉

  5.   Fali cenahna

    Kuring parantos masang 2 aplikasi sareng éta tiasa dianggo sampurna, tapi ... Teu aya hiji pilem dina basa Spanyol. Hiji-hijina hal dina popcorn nyaéta subtitle dina basa Spanyol. Naha kuring ngalakukeun anu salah atanapi henteu aya kontén dina basa urang? Nuhun sateuacanna.

    1.    louis padilla cenahna

      Hanjakal éta pisan

  6.   Yesus cenahna

    Satuluyna ?? Upami dina dua aplikasi éta henteu aya hiji pilem dina basa Kastil?
    Naha F *** anjeun repot-repot ngadamel tulisan ieu! atanapi bahkan éta moal gampang nyarios dina tulisan dimana waé, hé !! Yén teu aya nanaon dina basa Spanyol, yén anu henteu nguasai basa Shakespeare tong ngaganggu!.!
    Anu anjeun hoyong ningali séri, lebetkeun halaman wéb séri sareng anjeun bakal nganggo sapatu bot anjeun, anu anjeun pikahoyong dina basa Spanyol sareng ogé basa-basa sanés.
    Sareng anjeun ogé tiasa nyorot boh pamasangan émulator atanapi omong kosong ieu pikeun nonton pilem dina Mandarin Cina yén anu ngagaduhan ios 7 henteu kedah ngarobih tanggalna, atanapi sahenteuna ku iPad 7.1.2 henteu

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Dina Waktos PopCorn seuseueurna, upami henteu sadayana, anu judulna dina basa Spanyol. Percanten atanapi henteu, aya seueur jalma anu resep nonton pilem sareng serial dina versi aslina. Mangrupikeun cara anu saé pisan pikeun latihan basa Inggris. Tina Actualidad iPad kami ngawartosan naon anu tiasa dilakukeun ku iPad. Masing-masing bébas pikeun menilai naha éta manpaat pikeun anjeunna atanapi henteu.

      1.    elver gomez torva cenahna

        Lalaki sepuh, diajar program, ngadamel portal sareng kusabab bahasa asli anjeun Spanyol, anjeun tiasa unggah naon waé anu anjeun pikahoyong…. entong bodo, diajar maca teu puguh

    2.    Irung cenahna

      Di nagara kuring aranjeunna nyebat sikep anjeun "hoyong nguseup sareng masihan pantun", tapi kuring henteu terang kumaha nyariosna dina basa Shakespearean. (Sareng omongna, urang langkung resep sarébu kali nonton pilem dina basa aslina, kalayan terjemahan).

    3.    louis padilla cenahna

      Kabeneran aya seueur jalmi, beuki seueur anu resep pilem sareng séri dina basa aslina. Upami tulisan éta aya gunana pikeun kuring, hapunten, tapi aya seueur jalma anu nganggap mangpaat

  7.   Roberto Payares-Ochoa cenahna

    Hatur nuhun pisan kana masukanana, kuring parantos lami ngantosan anu sapertos kieu, entong waktuna roti atanapi popcorn. Éta sateuacanna yén urang tiasa gaduh aplikasi pikeun nonton pilem sapertos dina pc atanapi mac, tungtungna mangrupikeun arah anu ditunjuk sadayana, komputer diperyogikeun sabab bahkan tablet henteu tiasa cocog sareng kakuatan, otonomi sareng kagunaanna. Sing saha anu henteu satuju kana bahasa pilem, leres, sesah pikeun ngajantenkeun manusa bagja. Salam.

  8.   Pedro Diaz cenahna

    Hai, éta henteu kajantenan kuring ti layar utama ngamuat, kuring gaduh 7.1.2. Kuring parantos nyobian nginstal sareng mukakeunana ku sadayana cara, tanpa teras ngarobih dinten sareng ngarobihna. Naha éta kajantenan ka batur? Hatur nuhun

  9.   AngeL cenahna

    Kusabab éta tetep frisada, .. Dina logo murni sareng teu ngalakukeun nanaon, kuring parantos ningali anu disebatkeun di luhur ngeunaan tanggal otomatis

  10.   Fede cenahna

    Halo, kuring gaduh iPad Air kalayan ios 8.02, kuring parantos ngalaksanakeun léngkah anu dituduhkeun pikeun masang popcorn sareng sadayana leres dugi ka aya bewara anu badé dipasang, abdi nampi sareng ...... di dinya éta sadayana bérés. Ikon aplikasi sigana moal tiasa ngagunakeunana. Naha parantos dipasang? Naha parantos ditingalkeun dina awak jelema adil?, Kuring henteu weruh, kanyataanna kuring ogé parantos nyobian masang MovieBox sareng hal anu sami kajadian ka kuring.

  11.   Ivan cenahna

    Naha nutup? Kuring ngaleupaskeun deui sareng ngulang prosedur nguji éta sateuacan ngarobih tanggalna sacara otomatis sareng waktos éta tetep aya sareng gambar popcorn tapi tanpa eusi, nyaéta, tanpa aya pilihan naon-naon!

  12.   Pl125 cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, aplikasi nembongan upami éta tiasa dibuka tapi tetep dina bagian tulang anu mimiti dina naon halaman wéb anu nyarios sareng popcorn némbongan sareng éta tetep aya sareng henteu dimuat

  13.   lu cenahna

    hi, hatur nuhun kanggo masukanana. Kuring nyobian masangana (saatos ngalirkeun jam) tapi nalika kuring mencét tombol "install app" éta masihan kuring pesen "waktos popcorn" teu tiasa diunduh saat ieu ".
    aya ideu kunaon?
    hatur nuhun

    1.    gabosam cenahna

      halaman anyar nyaéta http://time4popcorn.com Kusabab hal hak cipta pilihan anyar ieu diciptakeun, aya anu masihan anjeun kanggo platform ios 7 ka handap upami kuring jalan

  14.   gabosam cenahna

    halaman anyar nyaéta http://time4popcorn.com Kusabab hal hak cipta, pilihan anyar ieu diciptakeun, aya anu masihan anjeun kanggo platform ios 7 turun Mugi-muga waé éta funcone

  15.   Jose Malaikat cenahna

    Halo: Kuring parantos nuturkeun sadaya léngkah sareng nalika ngamuat tautan éta nyatakeun pyger. Pikeun anu sapertos kitu, pasang aplikasi teras aranjeunna nyarios teu mungkin ngahubungi sérver: sanés halaman Cina atanapi sanésna: Kuring gaduh kotak di awal kotak aplikasi bari henteu ngaunduh kotak anu sanés, ieu dina basa Cina. Punten, naon anu kedah dilakukeun, hatur nuhun sateuacanna.

  16.   Pochoclin cenahna

    Sae pisan, ayeuna kuring nganggo versi peramban anu henteu kedah masang nanaon sareng éta ogé tiasa dianggo.

  17.   Jessica cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Éta moal ngantep kuring masang, éta ngawartosan yén éta moal tiasa dilakukeun ayeuna, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  18.   Luis cenahna

    Kuring parantos nga-uninstall aplikasi ti iPad sareng ayeuna kuring henteu tiasa masang deui, naon anu kuring kedah lakukeun?