Kumaha carana miceun ios 15 béta tina iPhone atanapi iPad anjeun

Kaméra IPhone 12 Pro tiasa ngarékam dina Dolby Vision

Tiasa waé anjeun seueur anu wareg ku vérsi béta tina ios 15 dipasang dina alat ios anjeun, tapi kamungkinan seueur anu sanés anu parantos masang sareng dina waktos ieu anjeun hoyong uninstall. Nya, gampang pisan pikeun ngalakukeun éliminasi ieu versi béta alat kami sareng dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha miceun versi béta pikeun pamekar ku langsung malikkeun alat urang.

Sareng éta pikeun ngaleungitkeun vérsi béta tina alat kami kami kedah mulangkeunana ti ayeuna béta umum henteu sayogi dina ios 15. Janten urang bade nempatkeun versi béta umum sareng fokus kana versi pamekar.

Éta salawasna, salawasna, sok disarankeun pikeun nyiptakeun cadangan sadaya file sareng dokumén penting anjeun dina alat. Upami anjeun gaduh Apple Watch dipasangkeun sareng iPhone sareng ieu aya dina watchOS 8 béta, anjeun kedah ngaleupaskeun versi béta tina nonton éta. Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah muka aplikasi Watch dina iPhone, buka tab My Watch teras ka Umum> Propil, pencét profil béta teras dina «Hapus profil».

Cabut pamekar béta ku mulangkeun alat

Pikeun miceun versi béta pamekar langsung, anjeun kedah mupus sareng malikkeun alat anjeun. Teras, upami anjeun gaduh cadangan anu diarsipkeun, anjeun tiasa ngonpigurasi deui tina cadangan éta. Punten perhatoskeun yén cadangan anu diciptakeun nalika nganggo parangkat lunak beta panginten henteu cocog sareng ios anu langkung lami. Upami anjeun henteu gaduh cadangan sateuacana sareng versi ios ayeuna, anjeun moal tiasa ngahanca alat ku cadangan anu paling anyar.

Pastikeun Mac anjeun gaduh versi macOS pangénggalna atanapi iTunes versi panganyarna. Sambungkeun alat anjeun kana komputer teras lebetkeun kana modeu recovery. Pikeun nempatkeun alat dina pamulihan, turutan léngkah ieu di handap.

  • Dina iPad nganggo Face ID: Pencét gancang sareng lepaskeun tombol polumeu ka luhur. Pencét sareng gancang lepaskeun tombol polumeu handap. Pencet jeung tahan tombol luhur dugi alat mimiti reboot. Tetep pencét tombol luhur dugi alat asup kana mode recovery.
  • Pikeun iPhone 8 atanapi engké: Pencét gancang sareng lepas tombol polumeu ka luhur. Pencét sareng gancang lepaskeun tombol polumeu handap. Teras pencét sareng tahan tombol samping dugi ka ningali layar modeu pamulihan.
  • Pikeun iPhone 7, iPhone 7 Plus o iPod touch (generasi ka-7): Pencet sareng tahan tombol Kakuatan / Saré sareng Volume Turun dina waktos anu sami. Tetep pencét éta nalika logo Apple némbongan. Tetep tahan dugi ka layar modeu pamulihan nembongan.
  • Kalayan iPhone 6s atanapi sateuacana, iPad nganggo tombol Home, atanapi iPod touch (generasi ka 6 atanapi sateuacanna): Pencet sareng tahan tombol Sleep / Wake and Home dina waktos anu sami. Tetep pencét éta nalika logo Apple némbongan. Tetep tahan dugi ka layar modeu pamulihan nembongan.

Ayeuna anjeun tiasa nuturkeun léngkah pikeun ngaleupaskeun béta pamekar lengkep:

  • Pencét pilihan Pamulihan nalika nembongan. Ieu mupus alat sareng masang vérsi ios non-béta ayeuna. Upami unduhan langkung ti 15 menit sareng alatna kaluar tina layar modeu pamulihan, antosan unduhan réngsé sareng ngulang léngkah 2.
  • Antosan mulangkeunana nepi ka réngsé. Upami dipenta, lebetkeun ID Apple sareng kecap akses anjeun pikeun nganonaktifkeun Lock Activation. Upami prosés pamulihan henteu réngsé, diajar langkung seueur ngeunaan naon anu kedah dilakukeun.

Nalika restorasi réngsé, anjeun tiasa ngonpigurasi alat anjeun tina cadangan anu anjeun simpen, anu kedah kagolong kana versi sateuacanna tina ios 15 anu anjeun gaduh dina versi béta, upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun kedah masang sadayana deui. Ieu sanés hal anu goréng, kusabab éta ngamungkinkeun ngabersihkeun pakakasna, tapi ayeuna sigana henteu perlu deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.