Kumaha Hapus Buka Tab Safari jauh

Safari

Salah sahiji kautamaan produk Apple (sareng salah sahiji klaim utami) nyaéta integrasi anu sampurna diantarana. Sababaraha taun ka pengker Apple mimiti nyinkronkeun data kami antara alat anu béda-béda berkat iCloud, layanan awan na. Saprak harita saeutik demi saeutik éta parantos nambihan fungsi énggal, sareng datangna OS X Yosemite sareng ios 8 bakal hartosna sateuacanna énggal dina hal ieu, kalayan Continuity atanapi Handsoff salaku novelty utama. Tapi aya sababaraha fungsi anu parantos aya sakedik waktos anu anjeun panginten henteu terang. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nutup tab Safari kabuka dina Mac tina iPhone atanapi iPad anjeun? Éta saderhana pisan sareng kami bakal ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu.

Safari-ios

Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta ngagaduhan akun iCloud sami disetél dina kadua alat, sareng fitur sinkronisasi Safari diaktipkeun sahingga anjeun tiasa ngalakukeun ieu. Upami anjeun nyumponan sarat ieu, cobian muka Safari dina iPhone anjeun. Pencét dina tombol katuhu handap pikeun muka tab anu anjeun tos kabuka, sareng gulung ka handap sakedik supados tab terbuka nembongan dina sésana alat kalayan akun anu sami. Pilih tab anu anjeun hoyong pupus sareng geser ti katuhu ka kénca, tombol "Hapus" nembongan, sareng nalika anjeun mencét anjeun bakal ningali éta, saatos sababaraha detik, tab Safari tina alat anu dimaksud ngaleungit.

Safari-Mac

Ieu fungsina tiasa diterapkeun duanana cara, tina Mac anjeun ogé tiasa ngahapus tab ti iPad atanapi iPhone. Buka Safari dina Mac anjeun, lakukeun gerakan "gabung dua jari" dina trackpad supados tab terbuka nembongan, teras pencét dina "x" tab anu anjeun badé angkat tina alat anu dimaksud.

Fungsi anu pikaresepeun pikeun nalika anjeun ngantepkeun tab kabuka yén anjeun teu hoyong batur tiasa ningali, atanapi ngendalikeun tempat barudak leutik di bumi napigasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   David cenahna

    Nya, abdi nuju uji coba dina iPad boh iPhone ogé henteu tiasa dianggo ...
    Nalika éta sumping kuring bakal nyobian kana macbook