Kumaha milarian iPhone tina Apple Watch sanajan dina poék

Maluruh iPhone

Pasti seueur anjeun anu sami sareng kuring, dina hiji waktos anjeun éléh di bumi, kantor, jst. iPhone tina pandangan sareng anjeun henteu terang dimana anjeun tinggaleun. Ieu dimana Apple Watch maénkeun sareng na lokalisasi ku sora.

Dinten ieu kami ogé bakal ngabagi trik sakedik anu henteu sadayana terang sareng éta ngamungkinkeun iPhone kami disada ogé ogé ngaluarkeun lampu kedip-kedip ngalangkungan LED tukang anu tiasa ngabantosan kami pikeun milarian iPhone upami henteu disumputkeun pisan.

Janten anjeun tiasa milarian iPhone nganggo Apple Watch

Salaku urang sebutkeun, cara anu pangsaéna pikeun milari éta nyaéta mencét langsung kana pusat kontrol pikeun ngaluarkeun sora, tapi upami ieu henteu valid Urang ogé tiasa ngaktipkeun lampu LED dina bagéan kaméra pikeun ngaluarkeun lampu kilat anu tiasa ditingali dina poék. Ayeuna hayu urang tingali kumaha ngalakukeun ieu sadayana gampang.

  • Hal anu kahiji nyaéta némpél sareng nahan bagian handap layar, ngageser ka luhur pikeun muka pusat kontrol teras pencét dina ikon iPhone
  • Dina waktos éta iPhone bakal ngaluarkeun sora sahingga anjeun tiasa mendakannana
  • Tapi upami éta ogé poék anjeun tiasa mencét sareng nahan tombol anu sami ieu sareng LED iPhone ogé bakal ngacieupan

Sacara logika, upami iPhone henteu caket atanapi urang leungiteun di luar bumi atanapi kantor, Apple Watch moal aya gunana pikeun milarian janten urang kedah aksés langsung kana aplikasi Pilarian atanapi langsung aksés kana iCloud.com.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Luar biasa anjeun henteu tiasa milarian iphone kalayan aplikasi pamilarian dina jam apel, kuring henteu ngartos naha anjeun henteu.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kalayan ios 15 anjeun tiasa

    2.    Luis Padilla cenahna

      Kalayan iOs 15 sareng watchOS 8 anjeun tiasa