Kumaha cara mindahkeun daptar puter Spotify anjeun ka Apple Music

spotify-a-apel-musik

Isukan datangna sistem musik streaming anu ditunggu-tunggu ti Apple, anu disebat Apple Music, anu bakal nawiskeun uji coba gratis tilu bulan kanggo sadayana. Sistem anyar ieu bakal sumping ti panangan ios 8.4 énjing ti 18:00 waktos peninsular, tapi tangtosna, kami parantos biasa kana sistem musik anu biasa, Puguh waé pikeun nyieun deui daptar musik urang dina sistem énggal, tong hariwang, kami ngajarkeun kumaha ngalirkeun daptar Spotify sareng Rdio anjeun.

Untungna kami bakal gaduh cara resmi pikeun mindahkeun sadaya daptar kami ti Spotify sareng Rdio ka Apple Music, sahingga urang henteu kedah ngalakukeun padamelan anu meruh sababaraha jam ngumpulkeun daptar urang deui. Tina FAQ Beats Music aranjeunna parantos ngonfirmasi yén bakal aya pembaruan sistem anu ngamungkinkeun daptarna sacara otomatis ditransferkeun ka Apple Music, masalahna sumping nalika anjeun nganggo sistem musik streaming anu sanés. Nanging, anjeun tiasa nganggo Beats Music salaku sasak sateuacan Apple Music dileupaskeun, sareng Beats Music ngagaduhan sistem transfer daptar tina jasa anu sanés.

Anjeun ngan saukur peryogi akun Beats Music, henteu repot, sabab Beats Music nawiskeun uji coba gratis dua minggu. Sakali lebet, atur Beats Music teras angkat ka WEB ieu henteu resmi pikeun ngimpor daptar puter anjeun tina sistem anu sanés sareng nganggo tombol luhur pikeun ngakses akun Beats Music anjeun. Halaman wéb ieu gampang pisan dianggo, lebet waé kana akun Spotify anjeun tina éta, salaku conto. Éta sacara otomatis bakal nyiptakeun daptar kanggo anjeun dina akun Apple Music. Sakali ieu parantos dilakukeun, anjeun ngan saukur kedah ngapdét énjing ti Beats Music ka Apple Music sareng di sana anjeun bakal ngagaduhan musik Spotify anjeun, tanpa kaleungitan sadetik deui langkung ti diperlukeun.

Isukan sakali deui, sigana Apple bakal ngarévolusi dunya musik sapertos anu dilakukeun ku iPod sareng engké ku iTunes. Émut pikeun ngapdet alat anjeun ka ios 8.4 kanggo tiasa ngaraosan Apple Music, sareng upami anjeun nganggo betas ios 9, tong hariwang, anjeun bakal ngagaduhan pembaruan anu saluyu.

update

Sigana banjir jalma anu ngagunakeun cara ieu parantos nyababkeun sistem runtuh sareng kanggo ayeuna teu tiasa teras-terasan ngimpor. Kami arepkeunana tiasa dianggo deui sakedap deui.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Éta henteu valid upami anjeun di Spanyol; dina halaman wéb Beats Music aranjeunna nyarios yén anjeun moal tiasa ngadaptar di nagara anjeun; (

  2.   Gerard Garcia Sancho cenahna

    Kuring parantos nyobian na nyarios yén kuring henteu didaptarkeun, kuring ti Catalonia, aya bantosan?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Kuring ragu yén éta mangaruhan kanyataan yén anjeun cicing di hiji daérah Spanyol atanapi sanés

  3.   Ny cenahna

    Hai, kantun ku metoda ieu anjeun moal tiasa ... Beats Music henteu kéngingkeun deui langganan.