Kumaha Mindahkeun Daptar puter Spotify ka Apple Music

MoveToAppleMusic

Ti saprak datangna Apple Music, seueur diantara urang parantos ngalih kana jasa Apple sareng kedah mindahkeun sakabéh perpustakaan musik urang ka perpustakaan éta. Upami ngalangkungan sadaya albeum sareng seniman tiasa janten padamelan, éta henteu kedah lami teuing, sanaos jelas gumantung kana ukuran perpustakaan anjeun. Tapi naon anu nyeri pisan nyaéta kudu ngaliwatan daptar puter, sabab biasana diwangun ku seniman anu béda-béda pisan tina gaya sareng periode anu béda sareng anu urang parantos ngadeukeutan. Nanging ayeuna aya cara anu saderhana pisan pikeun mindahkeun daptar puter Spotify atanapi Rdio ka Apple Music, éta tiasa dianggo saé sareng leres pisan gancang sareng saderhana berkat MovToAppleMusic.

Daptar-1

MoveToAppleMusic mangrupikeun aplikasi anu saderhana pisan, khusus pikeun Mac OS X dina waktos ayeuna, anu ngamungkinkeun anjeun mindahkeun daptar anjeun ka layanan musik Apple. Di momen éta cocog sareng Spotify sareng Rdio, sanaos inklusi kahareup henteu ditolak. Tangtosna, éta mangrupikeun aplikasi pamayaran ($ 4,99) anu ngan ukur nampi PayPal sareng teu aya vérsi uji coba. Pikeun ngaunduh anjeun tiasa aksés tina tautan ieu ka halaman resmi.

Daptar-2

Sakali diunduh sareng dipasang anjeun kedah ngalebetkeun akun Spotify atanapi Rdio anjeun. Aplikasi nganggo API resmi pikeun kadua aplikasi, janten konci anjeun aman. Anjeun ogé kedah nampi aksés aplikasi kana inpormasi anjeun.

Daptar-3

Sakali sadaya prosés Éntri parantos réngsé, aplikasi bakal nunjukkeun daptar anjeun, kalayan jumlah lagu anu dikandung dina masing-masing. Anjeun tiasa ngantepkeun sadayana dipilih, sabab éta némbongan sacara standar, atanapi ngan cirian anu anjeun leres-leres hoyong impor ka Apple Music. Sakali ieu réngsé, anjeun kedah pencét dina «Teras» sareng nyiapkeun bagian tina prosedur anu henteu otomatis, tapi saderhana pisan. Pencét dina «Capture Session» sareng muka iTunes, tandaan lagu salaku favorit (ku ngaklik dina haté) sareng nampi jandéla anu nembongan (anu sababaraha). Sakali ieu parantos dilakukeun, anjeun bakal ningali yén sadayana leres kusabab jandela MoveToAppleMusic nyarios kitu.

Daptar-5

Pencét Salajengna sareng transfer bakal dimimitian, éta parantos mangrupikeun prosés otomatis anu anjeun teu kedah diintervensi, sareng anjeun tiasa neraskeun nganggo komputer anjeun tanpa aya masalah. Dina prosésna anjeunna parantos ngantunkeun kuring kaluar 12 lagu, diantarana 10 ti albeum anu sami, tapi teras kuring tiasa nambihan aranjeunna sacara manual tanpa masalah.

Daptar-6

Sakali réngsé anjeun tiasa nyimpen daptar anjeun dina komputer pikeun ngimporna engké kana iTunes. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah pencét dina "Simpen Payil Daptar puter Kuring" sareng sababaraha file téks bakal disimpen, hiji kanggo unggal daptar, di lokasi anu anjeun nunjukkeun. Ngan di handap anjeun ogé ngagaduhan daptar sareng lagu-lagu anu teu kapendak "Simpen daptar lagu teu kapendak", sahingga anjeun tiasa milarian tanpa masalah. Pikeun ngimpor file "txt" anu diciptakeun anjeun kedah buka menu iTunes> File> Library> Impor playlist. Detil penting: Upami sistem anjeun dina basa sanés basa Inggris, anu paling dipikaresep, anjeun bakal kedah ngarobih basa dina setélan sistem kana basa Inggris pikeun iTunes pikeun mikawanoh file impor anjeun. Sakali diimpor, anjeun tiasa ngarobih kana basa Spanyol deui.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.