Kumaha cara mindahkeun inpormasi tina iPad lami kami kana anu anyar

iPad Air 2-5

Upami dina sababaraha minggu ka hareup anjeun salah sahiji pangguna anu Anjeun parantos mikir ngeunaan ngabaru iPad "lami" kanggo salah sahiji modél iPad Air 2 sareng iPad Mini 3 énggal (Sanaos anu terakhir henteu pantes dijual bédana harga sareng modél sateuacana), pastina anjeun bakal tiasa ngahurungkeun iPad anyar anjeun kanggo neraskeun sapertos anu parantos kami atur dina alat anjeun anu sateuacana. Masang aplikasi, ngonpigurasikeun jasa sareng setelan pikeun adaptasi sareng kabutuhan sareng selera urang, mangrupikeun padamelan anu rada beurat sareng ngaganggu, tapi aya solusi anu raoseun pisan pikeun nyegah sadaya prosés ieu.

Untungna, sapertos tanpa mésér Mac anyar, Apple ngijinkeun kami ngalirkeun sadaya inpormasi anu kami disimpen dina hiji alat pikeun alat anu sanés, Tanpa kedah nganggo salinan manual dimana urang tiasa waé ngantepkeun sababaraha data di jalan. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal peryogi aplikasi iTunes Apple sareng ngagaduhan alat anu lami sareng anu énggal kalayan versi panganyarna tina ios 8, anu dina hal ieu nyaéta 8.1.

Kadua, urang kedah unduh versi panganyarna tina iTunes kana komputer urang. Dina ieu Bagian halaman wéb Apple, urang tiasa mariksa naha vérsi anu dipasang dina komputer urang pang anyarna. Atanapi, urang buka menu Toko teras pencét dina Mariksa upami aya unduhan anu sayogi.

pass-information-from-one-ipad-to-another-1

Ayeuna urang kedah nyambungkeun alat lami kana iTunes ngadamel salinan lengkep iPad kami pikeun tiasa malikkeun ka iPad anyar kami. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal angkat ka ikon iPad anu aya di luhur iTunes.

pass-information-from-one-ipad-to-another-2

Layar anyar bakal dibuka, dimana urang kedah milarian sareng pencét pilihanana Ngadamel salinan ayeuna. Prosésna, gumantung kana jumlah data anu urang disimpen, tiasa nyandak waktos.

kumaha-mindahkeun-inpormasi-ti-urang-lami-ipad-ka-anyar

Sakali prosés na parantos réngsé, urang kedah ngahurungkeun iPad anyar urang sareng ngawitan ngalengkepan inpormasi anu dipénta ku kami dugi ka ngahontal titik dimana éta bakal nyarios upami urang hoyong ngonpigurasi iPad anyar salaku anu énggal, upami urang hoyong balikkeun data iTunes kami atanapi sanaos kami hoyong mulangkeun data iCloud kami. Urang kedah milih pilihan kadua teras nyambungkeun alat urang kana iTunes supados aplikasi éta jawab ngamuat sadaya inpormasi anu urang gaduh dina iPad lami urang dina anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Kalayan iPhone éta bakal prosés anu sami?. Hatur nuhun

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Persis léngkah anu sami.

      Salam.

  2.   Luis cenahna

    Hatur nuhun

  3.   lilian cenahna

    Kuring kedah ngalirkeun sadaya data abdi, tapi kuring ningali yén ipod pro anyar kuring sami sareng anu lami teu aya bedana sareng anu samemehna

  4.   Elizabeth cenahna

    Kuring gaduh masalah yén iPad sareng iPhone kuring disada dina waktos anu sami kusabab kuring gaduh Apple ID anu sami. Naon anu tiasa dilakukeun?