Kumaha multitasking anyar ios 9

Multitasking-ios-9

Dina 2013 urang cicing di ios 7 ngabebaskeun, parobahan pangbadagna pikeun sistem operasi seluler Apple ti saprak iPhone aslina. Sadayana perkawis anjeunna anyar, langkung saé atanapi goréng. Kesan awalna saé sareng, sanaos henteu sadayana urang sadayana resep pisan mimitina ku kumaha sistemna katingalina, "pro" gancang langkung ageung tina "kontra".

Nanging, dugi ka ayeuna masih aya hal-hal anu langkung saé dina ios 6. Salah sahiji hal nyaéta multitasking. Buka éta sareng gancang parios naon aplikasi anu kami parantos kabuka Éta gampang sateuacanna ti ayeuna sareng nutup aranjeunna langkung. Memang leres yén dina ios 7 sareng 8 seueur tugas langkung pikaresepeun sacara visual, tapi éta kapraktisan anu sateuacanna parantos leungit.

Salami Séptémber salajengna ieu, ios 9 bakal dileupaskeun, anu nyandak parobahan anyar dina multitasking. Dina aspék utami éta masih mirip pisan sareng naon anu urang kantoskeun dina vérsi sateuacana, sabab urang kedah ngalakukeun gesek kénca sareng ka katuhu pikeun ngalih antara aplikasi anu kabuka sareng ka luhur upami urang hoyong nutupna. Parobihan anu paling ageung aya dina aspek visual, anu ayeuna ditingalikeun ka urang di runtuyan overlay, sapertos slide, anu ngajantenkeun nutup aplikasi langkung gampang sareng gancang (nutup animasi ogé langkung tangkas).

Ieu salah sahiji parobahan leutik anu dibawa ios 9 sareng éta, sanaos sanés anu paling penting, éta mangrupikeun hal anu bakal aya dina kahirupan urang sadidinten sareng urang bakal perhatoskeun nalika urang ngalih kana sistem operasi anu énggal. Sareng kanggo anjeun, vérsi multitasking anu anjeun paling resep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anti Padamelan cenahna

    Anjeun kedah diajar hiji hal: Upami dua atanapi langkung prosés henteu jalan dina waktos anu sami, éta sanés leres pisan.

  2.   Jose cenahna

    Jay ruiz .. Naon hartosna salinan anjeun? Anjeun nyarios sacara visual atanapi kusabab multitask dipanggihan ku salah sahiji ti dua.

  3.   Kyro cenahna

    IOS 7 sigana langkung saé pikeun kuring, dina sagala hal, tibatan ios 6, sareng langkung gancang. Ayeuna anjeun tiasa ningali naon anu anjeun kabuka dina aplikasi sareng henteu kedah dijantenkeun dipencet sareng ngantosan tiasa nutup ...

  4.   surce cenahna

    Di ios 9 seueur tugas dianggo langkung parah tibatan di ios 8, tina sudut pandang kuring.

  5.   Alberto cenahna

    Kuring henteu weruh naha Apple ngajantenkeun hal-hal rumit teuing, naha henteu aranjeunna tetep mariksa tweaks cydia pikeun seueur tugas, aya seueur pisan, langkung saé sareng langkung pikaresepeun

  6.   Alberto cenahna

    Kuring henteu weruh naha Apple ngajantenkeun hal-hal rumit pisan, naha henteu aranjeunna tetep mariksa tweaks cydia pikeun seueur tugas, aya seueur pisan, langkung saé sareng langkung berwarna.

  7.   Pantun cenahna

    Ku Gusti, sareng kitu aranjeunna nyarios yén apel asli pisan? Éta mangrupikeun multitasker Android tapi sacara horisontal.