Kumaha mupus cache aplikasi iPad

jelas-cache-ipad

Nalika kami nganggo aplikasi dina iPad kami, aranjeunna nyimpen inpormasi anu biasana kami aksés sacara rutin sahingga urang henteu kedah teras-terasan ngadownload na sahingga ngagancangkeun panggunaan aplikasi. Tapi ku langkungna waktos, aplikasi anu biasana nganggo cache, sapertos Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Telegram anjeun biasana ningali éta nyéépkeun rohangan anu urang tiasa anggo pikeun aplikasi sanés atanapi inpormasi sanés sapertos gambar, musik ...

Kasus ieu bahkan langkung serius upami alat urang 16 Gb, dimana urang kedah ngukur ampir ka millimeter sadaya aplikasi anu dipasang pikeun tiasa ngaraosan kontén paporit urang tanpa kedah teras-terasan ngahapus aplikasi, gim, poto ... Asalna dina ios 8 urang moal tiasa mersihan cache na anu ngeusian aplikasi, janten urang kedah nganggo toko aplikasi alternatif Cydia.

Kalayan ios 8 urang ngan ukur tiasa ningali ukuran aplikasi sacara global, nyaéta ukuran aplikasi sasarengan sareng sadaya kontén anu parantos kami ciptakeun di jerona, dimana cache ogé kalebet. Upami urang hoyong mupus cache tina aplikasi anu paling urang anggo sareng anu mimiti nempatan ukuran anu cukup ngabahayakeun, urang kedah angkat ka Cydia sareng ngaunduh tweak CacheClearer urang tiasa mendakannana dina repo Ryan Petrich http://rpetri.ch/repo.

Operasi tweak ieu saderhana pisan, sabab urang ngan ukur kedah kana Umum> Anggo> Aplikasi (nalika urang aksés sacara asli di ios 8 kanggo ningali sabaraha aplikasi anu diilikan) sareng anjeun bakal mendakan tombol kanggo hapus cache hungkul tina aplikasi anu dimaksud, sareng anu sanés anu urang tiasa pasang deui aplikasi sareng tinggaleun sapertos tadi di awal nalika urang munggaran masangna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.