Kumaha carana mupus kartu kiridit anu disimpen di Apple Pay

apel mayar ngahapus kartu

Apple Pay terus ngembang di Amérika Serikat sareng taun ayeuna, pilihan pembayaran Apple kedah dugi ka daérah internasional anu énggal. Naon kajadian nalika kartu kiridit pakait sareng akun Apple Pay anjeun kadaluarsa atanapi anjeun kaleungitan telepon anjeun sareng hoyong hapus sadaya inpormasi tina kartu anjeun anu ditambihan dina Passbook?

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta nomer kartu kiridit anjeun moal némbongan langsung dina Passbook, ngan ukur opat digit terakhir. Di sisi anu sanésna, émut yén pikeun nyatujuan pamayaran naon waé, Passbook bakal naroskeun ka anjeun pikeun ngabuktikeun idéntitas anjeun nganggo sidik jari anjeun. Upami anjeun kersa ngahapus data tina kartu anjeun, aya sababaraha cara pikeun ngalakukeunana langsung atanapi jarak jauh. Kami ngajelaskeun kumaha carana neraskeun dina dua kasus:

Cabut kartu kiridit tina Apple Pay tina iPhone

Ieu mangrupakeun cara anu paling gampang pikeun dilanjutkeun ngaleupaskeun data tina kartu anu parantos kadaluarsa, anu parantos dibolaykeun atanapi anjeun parantos éléh. Pikeun ngalakukeun ieu, ngan buka Setélan- Passbook & Apple Pay. Dina bagian ieu sadaya kartu anu anjeun simpen bakal némbongan. Kantun, pencét kana anu anjeun hoyong pupus sareng dina layar salajengna, di handapeun, anjeun bakal mendakan pilihan pikeun mupus kartu éta. Balikan deui operasi ieu pikeun unggal alat.

apel mayar

Hapus kartu tina Apple Pay

Buka Passbook na pencét kana kartu anu anjeun hoyong pupus. Teras, pencét ikon «Kuring» tina «Inpormasi» teras pencét dina hapus.

Hapus kartu Apple Pay tina iCloud

Upami, ku alesan naon waé, anjeun parantos ngaleungitkeun iPhone, maka anu langkung saé pikeun ngabatalkeun sadaya kartu tina Apple Pay. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu sadayana tina peramban komputer anjeun, ngaksés iCloud.com. Buka Setélan teras pencét kana daptar alat Apple anjeun.

Pilih alat anu anjeun anggo ngonpigurasi Apple Pay. Ti dinya anjeun tiasa mupus kartu anu aya hubungan sareng akun Apple Pay anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.