Kumaha mupus komputer anu dipercaya dina iPhone atanapi iPad anjeun

Dipercanten

Mangrupikeun mékanisme kaamanan anu dilaksanakeun ku Apple di ios 7 sareng anu nyegah komputer naon waé anu nyambung ka iPhone atanapi iPad anjeun tina teu ngatur éta tanpa otorisasina sateuacan anjeun. Nalika anjeun nyambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun kana komputer pikeun pertama kalina, kotak dialog ieu bakal muncul dina layar alat anjeun, sareng anjeun kedah pencét on Trust kanggo sambungan anu badé dilakukeun. PTapi kumaha anjeun mupus komputer anu parantos anjeun pasihan idin?. Éta mangrupikeun pilihan anu disumputkeun dina ménu setélan sareng kami bakal ngajelaskeun di handap ieu.

Reset-Trust

Upami ku anjeun salah klik tombol "Henteu percanten", anjeun tiasa méréskeun kalayan gampang pisan, anjeun kedah nyambungkeun deui alatna sareng nalika jandéla némbongan, pencét kana pilihan anu leres. Tapi upami anjeun parantos masihan "kapercayaan" sareng anjeun henteu hoyong, atanapi henteu hoyong deui komputer ngagaduhan otorisasina, éta henteu sesederhana éta. Nyatana, anjeun moal tiasa mupus komputer saderhanaSabalikna, anjeun kedah mupus sadaya komputer anu parantos dipasihkeun. Naon deui, anjeun kedah ngaleungitkeun lokasi sareng setélan privasi.

Mémang, anjeun kedah buka menu «Umum> ngareset> Reset lokasi sareng privasi» teras lebetkeun kode konci (upami anjeun parantos diaktipkeun). Sakali ieu réngsé, sadaya idin anu anjeun badé masihan kana aplikasi ngeunaan aksés ka lokasi anjeun, kontak, jsb. anjeun kedah masihan deui, sabab éta bakal disetél ulang. Upami anjeun hoyong nga-otorisasi ulang komputer, éta saderhana nyambungkeun deui iPhone anjeun atanapi iPad kana komputer teras pencét Percanten deui. Anjeun sono ménu anu langkung spésifik pikeun pungsi ieu anu ngamungkinkeun anjeun mupus komputer saderhana, atanapi sahenteuna henteu maksa anjeun mupus sadaya pangaturan privasi sareng lokasi alat anjeun. Di momen di iOS 9 éta henteu acan robih ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    Naha henteu pilihan kode na kaluar, éta tetep saolah-olah nanaon nalika kuring mencét éta, aya solusi, pls?