Kumaha cara ngahapus akun Instagram anjeun lengkep

ngahapus instagram

Kusabab urang terang yén NSA, diantarana waé, teras-terasan nénjo ka kami, pangguna parantos mimiti ngahargaan privasi urang sakedik deui. Salian ti Badan Intél, perusahaan anu sanésna, anu dipimpin ku Google sareng Facebook, ngagaduhan profil anu lengkep masing-masing dumasar kana pamilarian, kagiatan jaringan sareng poto-poto kami. Urang sadayana terang jaringan sosial poto Facebook, Instagram, sareng upami pikeun privasi atanapi ku alesan anu sanés anjeun moal deui hoyong teras-terasan dina jaringan sosial ieu, kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha mupus akun Instagram anjeun.

Sakumaha biasa sareng jinis halaman ieu, sesah milarian cara pikeun ngahapus akun Instagram. Anu katingali nyaéta kamungkinan mareuman akun urang, tapi anu dipikaresep ku urang sareng anu urang pilari dina tulisan ieu nyaéta ngaleungitkeun akun urang lengkep tina jaringan sosial poto anu dipimilik ku Facebook. Aya jalan pintas pikeun langganan langganan permanén tina akun Instagram kami sareng anjeun gaduhna ieu di handap, sareng sésana léngkah anu kedah urang nuturkeun pikeun ngahapus akun urang permanén.

Kumaha ngahapus akun Instagram

  1. Kami angkat ka halaman Instagram resmi (instagram.com) sareng ngaidentipikasi diri urang sareng nami pangguna sareng kecap akses urang.
  2. Kami pencét dina tautan ieu: https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent anu bakal nyandak kami ka halaman anu ngamungkinkeun kami ngabatalkeun akun kami. Hapus-instagram-2
  3. Hal salajengna anu kedah urang lakukeun nyaéta milih alesan tina menu turun-handap (1), lebetkeun kata sandi kami (2) teras pencét dina Hapus akun kuring sacara permanen.

Dina jandéla salajengna, urang pencét dina narima. popup-delete-instagram-3 Sareng éta waé. Kami parantos gaduh akun dihapus sacara permanen sareng kami bakal ningali pesen perpisahan anu anjeun gaduh di handap.

hapus-instagram-4

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina léngkah 2, upami urang ngahapus akun kami, sadaya data kami bakal dihapus tina éta. Upami urang hoyong uih deui ka Instagram, urang kedah ngalakukeunana sareng pangguna sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.