Kumaha cara ngahapus poto anjeun sacara permanen dina iPhone sareng iCloud

icloud

Saatos konsultasi sareng sagala rupa spesialis, ampir teu mungkin pikeun terang upami anjeunGambar anu dihapus tina iPhone parantos dipiceun lengkep atanapi masih dina folder. Koncina "ngahapus»Henteu teras-teras mupus gambar lengkep atanapi langsung. Éta ngan ukur nyaritakeun server iPhone sareng Apple anjeun ngeunaan iCloud sumputkeun file ieu dugi ka ditimpa pikeun data anu sanés.

Masalahna nyaéta sanaos anjeun henteu tiasa ningali gambar ieu dina iPhone anjeun, scan teleb alat anjeun tiasa mendakanana. Dina cara nu sami éta sesah dicarioskeun nalika poto dihapus dina iCloud, kumargi kami henteu terang kumaha cara sérver Apple.

Pikeun ngahindarkeun hal-hal anu teu pasti ieu anjeun tiasa diajar sistem érase langkung tepat, ieu aya sababaraha tips.

Hapus tina «poto"henteu di"Albeum«

Struktur gambar dina aplikasi Poto dumasarkeun kana poto pikeun neundeun sareng mesen salajengna di Albeum, streaming, jsb. Ieu naha penting pisan pikeun urang ngartos éta dimana urang kedah mupus na nyaéta dina Poto.

fotos

 

Anjeun moal ningali langsung ngaleungit sabab gambar anu dihapus tetep aya dina «folderCikénéh dihapus", tempatna di Albeum, salilana 30 dinten dugi ka ngaleungit lengkep, ieu naha urang kudu hapus di dinya ogé.

dihapus-panganyarna

Hapus gambar tina poto anu dibagikeun

Ngahapus gambar dina Poto masih ninggali poto dina albeum dibagikeun anu aya. Upami anjeun ngabagi poto anjeun sareng batur gambar disimpen dina awan pikeun babaturan atanapi kulawarga ningali. Teu nyandak rohangan dina panyimpenan iCloud anjeun sanaos upami anjeun gaduh 5.000 wates gambar dibagi, ti mana anjeun dipenta mupus naon waé pikeun ngahijikeun anu énggal.

dibagi

Anjeun tiasa ningali aranjeunna wates tina Aliran Poto sareng Babagi Poto iCloud dina halaman apel.

Hapus gambar cadangan

Upami iPhone anjeun henteu cadangan nalika tuang di lingkungan anu nganggo WiFi, salinan ieu kalebet kabéh gambar tina alat, singgetna, poto anu dicandak sabulan katukang panginten masih aya dina cadangan terminal. Upami aya poto anu anjeun hoyong pupus sacara lengkep sabab éta bakal ngalanggar privasi anjeun, lanjutkeun mupus cadangan lami.

Pikeun mupus cadangan, turutan jalur na: setélan > iCloud > neundeun > Ngatur panyimpenanteras pilih alat sareng cadangan anu anjeun hoyong pupus. hapus-salin

Anjeun oge tiasa cegah poto ti teu kalebet kana salinan ka payun kaamanan, cabut pilihan ieu.

Anjeun teu tiasa ngalakukeun cadangan

iCloud tiasa janten sumber anu saé, tapi salaku sumberdaya bagi poto henteu absolutamente perlu. Pikeun nganonaktipkeun panyingkronan iCloud kanggo poto, angkat waé ka setélan > iCloudpoto sareng cabut sadaya jasa anu gumantung kana awan.

poto-icloud

Nalika anjeun mupus, anjeun bakal ningali bewara yén éta mupus poto streaming tina iPhone anjeun, tong hariwang, éta anu urang pilari.

mupus-poto-streaming

 

Aktipkeun Verifikasi XNUMX Léngkah.

Éta henteu rumit pisan, lumayan gampang dianggo na leres-leres disarankeun Upami anjeun hoyong inpormasi anjeun henteu murag kana sababaraha hacker anu ngajual anjeun sababaraha dolar ka perusahaan iklan, atanapi anu langkung parah, anjeun ngalebetkeun sirkuit panipuan, memeres atanapi kajahatan anu tiasa dibayangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    Paragraf terakhir "Aktipkeun verifikasi dina dua léngkah" Kuring henteu acan paham, naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring? Abdi henteu terang naha éta parantos disusupkeun kana salinan / témpél 🙂

  2.   Antonio cenahna

    Kuring gaduh poto dina IPhone 5 kuring anu kuring kantos lami sareng kuring henteu ngagaduhan ikon sampah pikeun ngahapus, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun mupus?

  3.   Marti cenahna

    Hai dulur, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi?
    Anu kuring pikahoyong nyaéta mupus poto tina gulungan iPhone anu ngajaga éta dina iCloud sahingga gaduh panyimpenan anu langkung seueur dina iPhone. Kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta? Hatur nuhun

    1.    bagikeun ilusi cenahna

      Abdi ogé henteu tiasa mupus poto-na. Abdi henteu tiasa kéngingkeun sampah kana sababaraha poto ti 2012. Kumaha anjeun ngatur ngahapus?

  4.   Marcela cenahna

    Halo, kuring hoyong mupus poto anu ditransferkeun kana iPhone tina komputer kuring janten kuring gaduh langkung seueur ruang panyimpenan dina telepon sélulér. Hatur nuhun

  5.   Jhon Jairo Jaramillo cenahna

    Halo, wilujeng wengi, punten, kuring peryogi anjeun ngabantosan masalah anu kuring gaduh: Kuring parantos nyalin poto tina iphone 5s abdi ka pc kuring nganggo opsi cut kanggo mupus sakaligus tina ponsel kuring, sareng aranjeunna parantos ngahasilkeun runtuyan file atanapi ikon anu nyebatkeun disk lokal sareng éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngahapus. Naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun méréskeun masalah ieu, kumargi kuring ngabayangkeun yén file-file ieu nyéépkeun rohangan dina alat sélulér kuring?

  6.   Jorge Luis cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah sareng iPhone 5 Kuring gaduh sababaraha poto anu kuring hoyong pupus tapi henteu masihan kuring pilihan pikeun mupus, nalika kuring ngalebetkeun PC sareng abdi hoyong mupus na, éta henteu ngijinkeun kuring atanapi éta henteu ngijinkeun kuring pikeun nyonto deui lagu

  7.   Jimena cenahna

    Halo, kuring ngan ukur hoyong terang kumaha kuring tiasa mupus poto anu ditransferkeun tina komputer kuring kana iPhone kuring, kuring henteu ngagaduhan ikon pikeun mupus éta, kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta?
    hatur nuhun

  8.   Alberto cenahna

    Wilujeng énjing, kumaha kuring kéngingkeun poto anu kuring pupus tina poto anu dibagikeun?

  9.   Stephanie cenahna

    alus
    Abdi naroskeun kumaha kuring pikeun milari poto éta
    Éta kuring dihapus tina streaming.
    Upami aya kamungkinan pulih aranjeunna

  10.   cress cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng iPhone 5 Kuring gaduh sababaraha poto anu kuring hoyong pupus tapi henteu masihan kuring pilihan pikeun mupus, nalika kuring ngalebetkeun PC sareng abdi hoyong mupus éta, éta henteu ngijinkeun kuring

  11.   Yuliet Mora Garcia cenahna

    Abdi hoyong sareng aranjeunna bakal ngabantosan kuring! Kuring parantos ngadamel cadangan ngalangkungan Drive, anu ayeuna kuring hoyong ngahapus aranjeunna sareng kuring henteu tiasa neraskeun galéri kuring dina telepon kuring! Kuring ngahapus tina Drive sareng aranjeunna henteu némbongan tapi aranjeunna tetep némbongan di galéri kuring, naon anu kuring tiasa lakukeun? Kuring parantos nyobian dina poto Google kuring ngahapus éta tapi sami waé muncul di galéri kuring deui! Abdi peryogi bantosan punten !!! Salam hormat

  12.   MARIO MENDEZ GARCIA cenahna

    Kuring parantos nyobian mupus poto kuring dina awan, ilcoud sareng teu aya anu kaluar deui dina iphon kuring, kuring bosen sareng ieu

  13.   Teresa M. cenahna

    Naha teu aya cara pikeun mupus KABEH foto sareng video anu diserang, saatos anjeun unduh kana komputer, pikeun ngosongkeun rohangan, tina Icloud nyalira sareng tina Iphone? Abdi henteu percanten!