Kumaha Hapus sareng Cageur Poto sareng Pidéo ti iCloud.com

Perpustakaan Poto Wéb ICloud

La Perpustakaan Poto iCloud, ayeuna dina fase béta, mastikeun yén urang sadaya poto paporit urang tetep aman sareng sareng a cadangan sok aya dina sadaya alat Apple urang (bakal datang dina OS X). Tapi kadang-kadang urang nyimpen poto anu teu leres-leres urang simpen langkung lami atanapi aya bahan sénsitip anu kami henteu hoyong disimpen dina méga. Tangtosna, skandal anu katelah #CelebGate di mana rébuan poto selebriti dina momen akrab disaring.

Perpustakaan Poto iCloud, sakumaha namina nunjukkeun, aya salaku bagian tina jasa iCloud, anu hartosna éta tiasa dikelola sareng disimpen dina awan Apple. Upami, ku alesan naon waé, kami hoyong ngahapus poto atanapi pidéo ti perpustakaan iCloud, urang tiasa ngahapus poto éta nganggo browser wéb tina iCloud.com.

Kumaha Hapus Poto sareng Pidéo ti iCloud.com

  1. Lebetkeun icloud.com.
  2. Lebetkeun bagian poto.
  3. Pencét kana Pilih Poto.
  4. Pilih poto sareng video yén urang hoyong pupus.
  5. Pencét dina ikon sampah.
  6. Pencét kana ngahapus.

 

perpustakaan poto-icloud-1

 

Kami ogé tiasa nganggo iCloud.com pikeun ngahanca poto sareng pidéo anu salah kami ngahapus atanapi yén kami kaduhung dihapus. Kami bakal gaduh gambar sareng pidéo sayogi pikeun pamulihan salami 30 dinten. Saatos waktos éta, file dina tempat sampah bakal dihapus salamina.

Kumaha Cageur Poto sareng Pidéo ti iCloud.com

  1. Lebetkeun icloud.com.
  2. Lebetkeun bagian poto.
  3. Pencét kana Albeum.
  4. Kami milih poto na yén urang hoyong pulih.
  5. Pencét kana tombol na Waras.

 

perpustakaan poto-icloud-2

Akhirna, upami urang ngagaduhan iCloud Photo Library diaktipkeun dina alat ios, urang tiasa teras-terasan pulih atanapi ngahapus poto ku cara anu raoseun sareng dimana waé. Kami bahkan tiasa nganggo iPhone atanapi iPad kami pikeun mupus poto anu sénsitip khusus tina folder "nembé dihapus", sacara instan ngabasmi aranjeunna salamina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Abdi hoyong kéngingkeun poto kuring

  2.   Lourdes cenahna

    Kuring ngahapus poto kuring tina alat iphone kuring duanana dina albeum sareng di tempat sampah, kuring parantos masang cadangan sateuacana sareng kuring henteu acan mendakan deui. Naha aya cara pikeun ngalakukeun éta.

  3.   Claudia Zuniga Bravo cenahna

    Tapi intina nyaéta kuring ngahapus tina Icoud, nyaéta, aranjeunna henteu aya di Icloud ... 30 dinten henteu acan kalangkung sareng kusabab sababaraha kasalahan, tina iPhone kuring kuring mupus ngahapus tina awan kuring, tapi aya bewara anu muncul bakal ngantosan 30 dinten kanggo ngahapus sacara permanen, abdi milarian awan sareng aranjeunna henteu muncul ... naon anu kuring lakukeun ???

  4.   María cenahna

    Hapus poto awan kuring tina telepon kuring ku teu dihaja sareng ngapdet alatna sareng éta ngalaman kasalahan sareng éta disimpen deui ka kuring nalika pulih poto sareng rekaman na tina file
    Wasalam

  5.   Theodora cenahna

    Nalika kuring angkat ka iCloud.com, teu aya layar anu ditingalikeun di luhur kabuka, kuring hoyong ngala poto sareng teu aya jalan

  6.   Joe cenahna

    Hai, anjeun tiasa ngabantosan kuring nyandak deui poto kuring? Kuring ngagaduhanana dina akun icloud.com kuring tapi kuring henteu terang kumaha cara ngauihkeun deui kana iPhone 4: c bantosan abdi !!