Kumaha carana nambihan, ngahapus sareng ngarobih urutan widget dina ios 8

Widget-iOS-8

nu widget éta, babarengan sareng sababaraha pilihan sanés, inovasi hébat anu diusulkeun ku Apple pikeun kami di ios 8. Dina hal ieu, seueur anu keprok yén Cupertino tungtungna mutuskeun nyandak kabisat anu katingalina paling alami. Nanging, yén aranjeunna sumping sapertos kieu tanpa aya bewara sateuacanna sareng yén aranjeunna henteu pernah aya di ios sateuacanna, ngajantenkeun seueur pangguna henteu terang kumaha ngagunakeunana ku cara sorangan. Sareng éta sababna dinten ieu kami hoyong nyimpulkeun fungsi dasar anu tiasa anjeun laksanakeun di iPhone. Nyaéta, kami bakal ngajarkeun kumaha nambihan widget anyar, pikeun ngaleungitkeun anu anjeun parantos gaduh, sareng ogé ngarobih urutan anu ditampilkeun dina layar alat anjeun.

Parobihan naon waé anu urang badé lakukeun dina widget, anu kami ngajelaskeun di handap, kedah ngaliwatan aksés kana pusat béwara, khusus dina tab Dinten. Di dinya urang bakal mendakan pilihan anu ngamungkinkeun urang nambihan, miceun atanapi ngarobih urutan widget sareng anu mana kami bakal ngarujuk hiji-hiji dina paragraf ieu. Janten upami anjeun parantos badé nguntungkeun tina ios 8, perhatoskeun.

Tambihkeun sareng cabut Widget

Para tambahkeun sareng cabut widget dina ios 8 urang kedah ngamimitian tina ménu anu parantos kami ngajelaskeun sateuacanna. Dina ieu, anjeun kedah ngakses pilihan ngarobih, anu sami anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih widget anu bakal urang bahas dina paragraf salajengna. Nanging, pas anjeun pencét kana éta, anjeun bakal ningali kumaha sadaya widget anu anjeun aktipkeun, sareng anu henteu bakal muncul kalayan tandana masing-masing "+" sareng "-", anu kahiji héjo sareng anu kadua di beureum. Pikeun miceun widget tina pusat béwara, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol beureum. Upami anjeun hoyong nambihan anu énggal, cukup pencét tombol héjo. Basajan, leres?

widget

Ngarobih urutan widget ayeuna

Dina raraga ngarobih urutan anu widget anu anjeun aktip dina iPhoneTina ménu Today, anu kami parantos ngajelaskeun kumaha aksés sateuacanna, kantun mimitian ti pilihan dugi ka mendakan anu ngarujuk kana Modify. Pencét di dinya, sareng ayeuna milari widget anu anjeun badé pasang langkung luhur ku cara narikna kana posisi anu leres, atanapi sabalikna, gentos tempatna kana tempat anu anjeun hoyong handap. Pas anjeun gaduh sadayana ku karesep anjeun. Kantun nampi tombol na anjeun bakal ningali kumaha dina layar hareupna aranjeunna némbongan nalika anjeun tinggaleun aranjeunna. Gampang, leres?

Sanajan kustomisasi anu parantos sumping sareng widget ka ios 8 Éta parantos nampi panarimaan anu hébat sareng parantos langkung seueur tibatan anu diarepkeun ku sababaraha pangguna ti Apple, anu leres nyaéta kusabab kabaruan anu aya di ios, masih sesah pikeun nungkulan éta, sareng anu pangpayunna ngamangpaatkeun éta . Jelas, ieu disababkeun ku kanyataan anu anyar anu aranjeunna anggap, sareng sakedik-sakedik urang bakal biasa ngabijilkeun sapertos lauk dina cai sabab urang parantos ngalaksanakeun fungsi-fungsi sanés anu énggal dina waktos éta. Sareng ngeunaan widget, aya anu yakin yén aranjeunna bakal janten dasar di ios henteu lami saatosna, janten langkung saé dicatet, sareng akur sareng aranjeunna gancang-gancang. Sanés panginten?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marc cenahna

    Sebut kuring "belet" "newbie" atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong tapi kuring henteu tiasa ningali héjo + kanggo nambihan widget ...
    Pikeun miceun sareng mindahkeun éta henteu aya masalah ...