Kumaha nempatkeun kecap konci alphanumeric kana iPad kami

Sandi-Alfanumerica1

Kaamanan mangrupikeun hiji hal anu paling penting boh dina alat Apple boh dina alat sanés. Alat anu nganggo sistem operasi Android ngagaduhan seueur cara pikeun muka konci terminal nalika Apple ngagaduhan: kecap akses numerik, Touch ID sareng kecap konci alpanumérik. Anjeun panginten heran ... Naon ari kecap konci alfanumérik? Éta mangrupikeun hurup, angka sareng simbul digabungkeun. Pikeun seueur ahli kecap akses alpanumérik anu paling aman sareng dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngadamel salah sahiji kecap akses ieu pikeun muka konci iPad anjeun. Hayu urang ka ditu!

Alpanumérik2

Setel kecap konci alpanumérik pikeun muka konci iPad anjeun

Tujuan tina tutorial alit ieu nyaéta ningkatkeun kaamanan alat anjeun Nyetél kecap konci alpanumérik nalika muka konci terminal mangrupikeun prosés anu saderhana anu kuring ngajelaskeun di dieu:

  • Lebetkeun Setélan ios teras tab "Code"
  • Upami anjeun henteu ngagaduhan kode diaktipkeun, pencét dina 'Aktipkeun kode' teras lebetkeun kode anu anjeun tiasa émut. Upami kode anjeun parantos diaktipkeun, teraskeun maca.
  • Ieu mangrupikeun tombol anu disebut 'Simple Code' anu diaktipkeun sacara standar. Kodeu saderhana nyaéta kecap akses tina 4 angka numerik padahal naon anu urang pilari éta kecap akses angka, huruf sareng simbul. Keur kitu urang mareuman tombol teras lebetkeun kode anu saacanna urang lebetkeun kana 'Aktipkeun kode'.
  • Jandéla bakal muncul dimana urang kedah lebet sandi alpanumérik kami. Éta tiasa gaduh aksara leutik, aksara leutik, nomer, simbol ... sareng perpanjangan anu anjeun pikahoyong, tapi tong kaleuleuwihi sabab anjeun bakal kedah lebetna unggal anjeun muka konci iPad.

Saatos ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, konci alatna sareng anjeun bakal ningali antar muka énggal nalika cobian muka konci, keyboard normal (poék) dimana anjeun kedah ngetik kecap konci alpanumérik anu ngonpigurasi pikeun muka konci iDevice. Gampang, aman sareng tangtosna, tanpa aplikasi tambahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Inpormasi anu saé, kuring nganggo kecap konci angka dina iPad kuring kusabab éta iPad Air sareng kuring teu males ngalebetkeun kode anu panjang pisan unggal kuring muka konci, tapi dina iPhone 6 kuring nganggo kecap konci alfanumerik sakitar 28 karakter sakitar. Kuring ngan ukur kedah ngalebetkeun éta nalika kuring ngahurungkeun deui telepon, sésana waktos kuring nganggo sidik. Hayu maling salempang ngeunaan milari kecap konci alfanumérik tina smartphone kuring 😛