Kumaha nempatkeun tandatangan HTML dina aplikasi Mail dina iPhone sareng iPad

Dina sababaraha kasempetan sering kami nganggo "propésional" pikeun iPhone atanapi iPad kami, sareng hayu urang nyanghareupan éta Dikirim tina iPhone kuring Éta rada kumuh. Tapi tong hariwang, sabab sakali deui dina iPhone Aktualidad kami di dieu pikeun nyandak kastanye tina seuneu.

Kami badé ngajarkeun kumaha ngadamel sareng nempatkeun tandatangan HTML sareng gambar sareng tautan dina aplikasi Mail dina iPhone sareng iPad. Tips ieu anu kami pasihkeun bakal nyandak anjeun kirang ti lima menit sareng anjeun tiasa ngaraosan email anu dipersonalisasi total ku anjeun sapertos propésional anu sajati. Entong sono salah sahiji tutorial anu kami ngajarkeun ka anjeun.

Sakumaha biasa, urang ngiringan manual ieu sareng video anu parantos kami tinggaleun di luhur, upami anjeun hoyong pendakan kumaha carana éta. Nanging, hal anu pangpayunna anu diperyogikeun ku kami nyaéta halaman wéb anu ngabantosan kami ngadamel tanda tangan HTML, sareng kami masihan anjeun dua pilihan anu urang pikaresepeun. Salah sahijina nyaéta anu parantos kami anggo dina pidéo di luhur, sareng anu sanésna nyaéta rekomendasi hébat. Kalayan ieu anjeun tiasa ngadamel tandatangan HTML anjeun tina iPhone anjeun.

  • Ngadamel tanda tangan anjeun dina Misteri
  • Ngadamel tanda tangan anjeun dina HTMLsig

Sakali anjeun parantos mutuskeun kumaha sareng dimana anjeun badé ngadamel tandatangan HTML anjeun, parantos waktosna dipasang dina Surat.

Kumaha carana nempatkeun tandatangan HTML dina iPhone sareng iPad

  1. Nyalin eusi tanda tangan anjeun anu parantos diciptakeun
  2. Buka Setélan sareng buka bagian Surat pikeun ngalebetkeun pilihan
  3. Di handapeun anjeun tiasa ningali bagian "Tanda Tangan", lebetkeunana
  4. Di jero, cabut naon waé anu aya teras pencét panjang pikeun nempelkeun eusi tanda tangan
  5. Anjeun bakal ningali yén éta parantos nyangkut tapi éta leungit warna, ikon sareng kadang-kadang gambarna, tong hariwang. Ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngoyagkeun iPhone anjeun dugi pesen "Undo" nembongan
  6. Pencét "Undo" pikeun ngaleungitkeun format otomatis tina iPhone
  7. Anjeun parantos gaduh tanda tangan HTML sareng tautan, gambar sareng logo anu dipasang dina alat anjeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.