Kumaha carana ngadamel jalan pintas hiji halaman wéb dina iPhone

Ngadamel pintasan wéb dina iPhone

Ngadamel jalan pintas ka halaman wéb dina iPhone Éta mangrupikeun pilihan anu parantos aya mangtaun-taun tapi teu acan dipikaterang ku seueur jalmi.

Hatur nuhun kana jalan pintas ieu, urang tiasa nempatkeun a ikon dina layar utama Nalika mencét éta, urang muka Safari sareng tautan kana halaman anu kami pilih. Aya ogé pilihan pikeun ngalakukeun hal anu sami dina pusat iber iOS 8 jadi di handap anjeun parantos ngajelaskeun prosés pikeun nuturkeun pikeun duanana kamungkinan.

Nyiptakeun jalan pintas kana halaman wéb dina layar utama

Ngadamel pintasan wéb dina iPhone

Ieu klasik sareng pastina seueur anjeun anu terang éta. Pikeun nyiptakeun a ikon dina layar utama urang anu nyandak urang kana wéb beton, urang ngan saukur kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. Buka Safari sareng aksés kana halaman wéb anu anjeun badé potong kompas.
  2. Pencét kana ikon anu diwakilan ku kuadrat sareng panah anu nunjuk ka luhur.
  3. Kami milih pilihan «Tambahkeun ka layar utama»

Teras jandela anyar bakal dibuka dimana urang tiasa milih nami anu ngagaduhan ikon, tiasa milih anu dipikahoyong. Ka terminal, urang kantun pencét kana pilihan «Tambihkeun» sareng voila, urang parantos ngagaduhan jalan pintas tina halaman wéb dina layar utama ios.

Nyiptakeun jalan pintas kana halaman wéb di pusat bewara

Ngadamel pintasan wéb dina iPhone

Widget ios 8 ogé nawiskeun kami kamungkinan ngagunakeun pusat béja salaku tempat pikeun muka situs wéb urang paporit, bahkan tina layar konci. Dina hal ieu, urang bakal peryogi aplikasi pihak katilu sabab Apple henteu nawiskeun fitur ieu dina kotak.

Dina kasempetan ieu urang badé nganggo Launcher, salah sahiji aplikasi anu paling lengkep sareng widget di App Store sareng anjeun tiasa ngaunduh di handap:

Nalika kami parantos dipasang Peluncur dina iPhone kami, urang ngaéksekusi teras pencét dina tombol di pojok katuhu luhur, tindakan anu bakal ngajantenkeun ikon némbongan dilabélan ku téks "Add new" sareng anu kedah urang pencét.

Tina opat pilihan anu bakal kaluar, urang milih "Web Launcher" anu mangrupikeun anu dipikaresep ku urang nyiptakeun jalan pintas kana wéb anu dipikaresep ku urang. Teras, urang kedah ngalebetkeun nami halaman wéb, alamatna sareng, upami urang hoyong, urang ogé tiasa ngarobih ikon kana halaman anu dimaksud (favicon) atanapi anu dipersonalisasi anu urang pilih.

Ngadamel pintasan wéb dina iPhone

Sakali réngsé, pencét dina ikon di sudut katuhu luhur anu bakal nyimpen sadaya parobihan anu parantos dilakukeun. Ayeuna aya waé tambahkeun widget ka pusat béja, pikeun anu, urang nyebarkeunana, pencét dina tombol "Édit" sareng nambihan widget "Launcher".

Ngadamel pintasan wéb dina iPhone

Siap, urang parantos gaduh aksés langsung ka halaman wéb anu dipersonalisasi ti pusat béwara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   scl cenahna

    Ieu parantos dipikaterang. Aya sababaraha tautan anu nunjukkeun kumaha ngalaksanakeunana tanpa kedah peryogi aplikasi ti pihak katilu. Naha anjeun henteu nempatkeun kumaha cara na pikeun Chrome, éta tina éta upami henteu dipanggihan.

    1.    Nacho cenahna

      Halo, kumaha anjeun ngalebetkeun jalan pintas kana halaman wéb di pusat béja tanpa nganggo aplikasi pihak katilu? Hal Chrome urang henteu nempatkeun saderhana sareng saderhana sabab éta henteu tiasa dilakukeun.